marantonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ξεκινησε χθες, αυτο το ανυποφορο πραγμα. Σταματησε κατα τις 5 το πρωι, και τοτε καταφερα να κοιμηθω, ξεκινησε παλι λιγο μετα το ξυπνημα. Ειναι 100 το λεπτο (χωρις καμια ασκηση, χωρις καφεινη κλπ), οχι παραπανω (τουλαχιστον τις φορες που μετρησα), ωστοσο προκειται για εξαιρετικα εντονη και εκφοβιστικη κατασταση, εκτος αυτου, νιωθω οτι ζαλιζομαι καπως (+τρεμουλο). Να αναφερω πως ειναι προφανεστατο ευθυνεται σε παθολογικο αγχος, καθως ειμαι περηφανος κατοχος αγχωδους διαταραχης, το μονο που εχω προς το παρον ειναι αυτο, και δε φαινεται να κανει κατι για την ταχυπαλμια, ή τουλαχιστον εχει ελαχιστα αποτελεσματα (στα 100 mg). Να τονισω οτι προερχομαι απο μερα με εμετους και στομαχικες διαταραχες, λογω της ιδιας καταστασης (μου γραψαν zantac). Υπαρχει κανεις που να γνωριζει τα σχετικα και μπορει να βοηθησει, προχειρα, ωστε να υπαρξει μια βελτιωση βραχυχρονα;
marantonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μηπως περιμενεις περιοδο? Την τελευταια φορα που τσεκαρα ειχα ματζαφλαρι.
Andreas2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ψάξε εδώ http://www.iherb.com/Depression-Anxiety
marantonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 υψος βαρος ηλικια? 172-3 περιπου, 79 κιλα, 19 ετων.
doctorkostis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Επίσκεψη σε καρδιολόγο. Κάνεις ΗΚΓ. Αν η ταχυκαρδια είναι αθώα ( φλεβοκομβικη πχ) τότε με λίγο φαρμακακι σταματά εύκολα....
-nick- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εγω εχω 100+ το λεπτο αλλα χωρις να νιωθω δυσφορια. Ειχα κανει παλια τριπλεξ και ΗΚΓ και ηταν ολα κομπλε. ?
dark_raider Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να πας ο ίδιος σε γιατρό. Τα forums δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να τον αντικαταστήσουν. Άσε που είναι και επικίνδυνο να ακολουθήσεις την συμβουλή καλή ή κακή του κάθε άγνωστου στο internet.
tomasss Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ξεκινησε χθες, αυτο το ανυποφορο πραγμα. Σταματησε κατα τις 5 το πρωι, και τοτε καταφερα να κοιμηθω, ξεκινησε παλι λιγο μετα το ξυπνημα. Ειναι 100 το λεπτο (χωρις καμια ασκηση, χωρις καφεινη κλπ), οχι παραπανω (τουλαχιστον τις φορες που μετρησα), ωστοσο προκειται για εξαιρετικα εντονη και εκφοβιστικη κατασταση, εκτος αυτου, νιωθω οτι ζαλιζομαι καπως (+τρεμουλο). Να αναφερω πως ειναι προφανεστατο ευθυνεται σε παθολογικο αγχος, καθως ειμαι περηφανος κατοχος αγχωδους διαταραχης, το μονο που εχω προς το παρον ειναι αυτο, και δε φαινεται να κανει κατι για την ταχυπαλμια, ή τουλαχιστον εχει ελαχιστα αποτελεσματα (στα 100 mg). Να τονισω οτι προερχομαι απο μερα με εμετους και στομαχικες διαταραχες, λογω της ιδιας καταστασης (μου γραψαν zantac). Υπαρχει κανεις που να γνωριζει τα σχετικα και μπορει να βοηθησει, προχειρα, ωστε να υπαρξει μια βελτιωση βραχυχρονα; Δοκιμάζεις άλλο, ένα αποτελεσματικό αντικαταθλιπτικό που θα σε προτείνει ο ψυχίατρος σου σε συνδιασμό με συμπεριφορική θεραπεία. Αφού φυσικά επιβεβαιωθείς ότι η αναπνοή σου είναι άψογη (έχει μεγάλη σημασία αυτό).
marantonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να πας ο ίδιος σε γιατρό. Τα forums δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να τον αντικαταστήσουν. Άσε που είναι και επικίνδυνο να ακολουθήσεις την συμβουλή καλή ή κακή του κάθε άγνωστου στο internet. Το ξερω αυτο, φυσικα και θα παω, αλλα ψαχνω μια βοηθεια ωσπου να γινει αυτο.
eu@ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Το ξερω αυτο, φυσικα και θα παω, αλλα ψαχνω μια βοηθεια ωσπου να γινει αυτο. προσπαθησε να ηρεμησεις,το εχω παθει κ γω απο αγχος.δε θα σου πει κανεις κατι αλλο,μονο ηρεμια! τωρα όλο κ κατι θα σου δωσουν αλλα το βασικο ειναι να προσπαθεις να μην αγχωνεσαι!!
YiN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Και τέλος πάντων δεν είναι απάντηση η περίοδος σε όλα τα σωματικά προβλήματα. Καρδιολόγο και άμεσα.
-nick- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εγω εχω 100+ το λεπτο αλλα χωρις να νιωθω δυσφορια. Ειχα κανει παλια τριπλεξ και ΗΚΓ και ηταν ολα κομπλε. ? ;
ThanosA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Να σου πω...Εχω ελαχιστους σφυγμους 38 λογο πρωταθλητισμου..Παντοτε καταλαβαινω οταν ειμαι αρρωστος απο την στιγμη που εχω 60+ σε ηρεμια...Οπως επισης καταλαβαινω και το ποσο βαρια ειμαι αναλογα με τους σφυγμους...Πριν 2 βδομαδες χτυπησα 40 C απο δηλητηριαση και γαστρεντεριτιδα και ειχα ολη μερα 100 σφυγμους..Αυτα απο εμενα ! περαστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.