c0prse_grinder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, εχω ενα htc magic και εδω και καιρο ειχα συμβιβαστει με το γεγονος οτι δεν προκειται ποτε η HTC να βγαλει updated rom για το κινητο μου (τελική ειναι η εκδοση 1.5). Αλλα τελικα ψηθηκα να το ψαξω λιγακι. Μηπως ξερετε αν μπορω να το αναβαθμισω καθολου σε μια μεταγενεστερη εκδοση android? Αν ξερει καποιος καποιο link απο κανενα rom που μπορω να εγκαταστησω please ενημερωστε με!!
shodan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Με το magic δεν έχω ασχοληθεί καθόλου οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να περάσεις μια custom rom αλλά η πρώτη σου στάση πρέπει να είναι οι XDA. Από ότι βλέπω έχουν κάνει παπάδες και μπορείς να βάλεις άνετα froyo.
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ευχαριστω! με μια ματια που ριξα παντως φενεται πως θελει λιγο ψαξιμο η ιστορια και πως δεν ειναι απλα τα πραγματα. θα το κοιταξω μετα την εξεταστικη...
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Έχω δώσει το Magic στην αδερφή μου και κάθε εξάμηνο της περνάω άλλη Rom. Πλέον βέβαια από όσο βλέπω σταμάτησαν εντελώς οι Devs του XDA να ασχολούνται. Μια χαρά όμως το κινητάκι. Το Froyo το παλεύει άνετα. Go for it
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Go for it δεν επρεπε να αναφερεις το χεις κανει απειρες φορες! τωρα αμα τα βρω σκουρα οταν το δοκιμασω σε εσενα θα τρεξω!
mainboardER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 αυτο δεν ισχυει; http://www.insomnia.gr/topic/392412-το-htc-magic-αναβαθμίζεται-με-android-froyo/
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 εγω παντως που το κοιταξα προσφατα δεν εχει κατι official απο HTC για update στο Magic straight απ το κεντρικο site της ΗΤC | | V ROM Upgrade with HTC Sense for HTC Magic Date : 2010-03-05
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 δεν επρεπε να αναφερεις το χεις κανει απειρες φορες! τωρα αμα τα βρω σκουρα οταν το δοκιμασω σε εσενα θα τρεξω! Ναι και πάντα, μετά το εξάμηνο, ξεχνάω τα πάντα σχετικά με το κινητό και πάντα αργώ να βγάλω άκρη. αυτο δεν ισχυει; http://www.insomnia.gr/topic/392412-το-htc-magic-αναβαθμίζεται-με-android-froyo/ Μπα, δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση.
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 εδω και καμποση ωρα προσπαθω να κανω την αναβαθμιση ειτε σε eclair ειτε σε gingerbread...αλλα σε οποιο site και να βρεθω είτε δεν θα λειτουργει καποιο απο τα link τους ειτε τελικα δεν θα ειναι συμβατες οι εκδοσεις με το δικο μου magic... εχω καταφερει να γνωριζω (lol) πως εχω την εκδοση 32Α με το 6.35.Χ. radiο... αν ξερει κανεις σας καποιο link με μια αναλυτικη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω ωστε να πετυχω την αναβαθμιση (ειτε με CyanogenMod ειτε με καποια αλλη μεθοδο) θα με βοηθουσε πολυ! Ευχαριστω!
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Βασικά, τι δε μπορείς να κάνεις; Η κάθε Rom λέει τι Radio χρειάζεται κ.λπ.
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 για παραδειγμα --> Link .. το link τους για το rom δεν λειτουργει και οταν το ψαχνω στο google με βγαζει σε κατι ανεκδιηγητα μερη για download που ακομα και αυτα δεν λειτουργουν γι'αυτο ρωτησα αν ξερει κανεις εδω καποιο link παρομοιο με αυτο που ποσταρα ετσι ωστε να το κανω απο κει εξαρχης! στο xda ειναι λιγο πιο εξειδικευμένα τα πραγματα και απο ενα σημειο και μετα χανομαι διοτι ειναι η 1η φορα που παω να το κανω αυτο
ColdFusion Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εδω λεει πως μπορεις να περασεις την 2.2.1 froyo μιας κια την εχει βγαλει η vodafone uk. Τωρα απο εκει και περα καλυτερα να στο κανει καποιος που εχει μια ιδεα απο φλασαρισμα γιατι αν κανεις κατι λαθος μπορει να το παρεις στο χερι. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=886671
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.