kirileman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 5 βαθμους μονο η βαση ;;; 30 κατεβασε σε εμενα. Εαν δεν ξερεις για την συγκεκριμενη βαση μην γραφεις. απο 75 παιζω στα φουλ 40-45. Σε ποιό ράφι του ψυγείου το βάζεις το μηχάνημα; Έχει σημασία! http://www.pro-clockers.com/cooling/1267-coolermaster-notepal-ergostand-laptop-cooler.html?start=3 When it came down to cooling the ErgoStand did the just as well. We saw a 5-8 degree in temperatures depending on what we were using the laptop for. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-Ergostand-9-17-Black-w-4x-USB2-0-R9-NBS-4UAK.htm
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Σε ποιό ράφι του ψυγείου το βάζεις το μηχάνημα; Έχει σημασία! Χαχαχαχα..! Επικός..! Λογικά πάνω πανω.Στην κατάψυξη..!
Komorias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 5 βαθμους μονο η βαση ;;; 30 κατεβασε σε εμενα. Εαν δεν ξερεις για την συγκεκριμενη βαση μην γραφεις. απο 75 παιζω στα φουλ 40-45. δεν παιζει...
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Χωρίς να θέλω να διαφήμισω εναν καθαρισμό και εφαρμογη θερμοαγωγιμησ στα mediamarkt στο Μαρούσι τον κάνουν με 15 ευρώ.οπότε αν δεν έχουμε την εμπειρία ασ το κάνει κάποιος έμπειρος, και στην τελική μια φορά τα δίνεις και κρατάει το λιγότερο ένα χρόνο.
stamatisx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Προσοχή με τα πιστολάκια και τις ηλ. σκούπες που αναφέρθηκαν, μπορεί να κάνετε το ανεμιστηράκι να περιστραφεί πέραν των προδιαγραφών και θα το κάψετε, γι' αυτό φροντίστε να το κρατάτε σταθερό όταν το φυσάτε με αέρα.
kostasfalcon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εγω στο 4ετιας μου clevo m570u, το ξεβιδωνω και μετα με την ηλεκτρικη σκουπα ρουφαω τις σκονες. Βεβαια εχω και βαση (zalman). Σε idle εχω 32 με 40 και σε gaming max 67.
exantas7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 H δικιά μου πρόταση για cooler είναι αυτό mastercooler
traganeus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Είχα και εγώ ενα θεματάκι με την θερμοκρασία μου πριν κάτι μήνες, έκατσα είδα ένα βίντεο στο youtube και βήμα βήμα το άνοιξα. Αυτό το HP εντωμεταξύ άνοιγε απο πάνω και αναγκαστικά το έκανα ΒΙΔΕΣ! Τέσπα είχε πολύ σκόνη μέσα, το καθάρισα και κομπλέ. Έχω και μια βάση της collermaster με 3 ανεμιστηράκια. Επειδή είδα οτι άρχισε πάλι να ζεσταίνεται, ειδικά η gpu τραβάει το μεγαλύτερο ζόρι σκέφτηκα να κάνω καμια πατέντα. Λέω να ανοίξω πάλι για καθαρισμό το λάπτοπ και στο κάτω πλαστικό να ανοίξω μερικές μικρές τρύπες στο σημείο που βρίσκεται η gpu ουτως ώστε να παίρνει αέρα απο τους ανεμιστήρες. Και αλλο ένα που θέλω να κάνω είναι να πάρω απο κανα ebay 3 ανεμιστηράκια που να έχουν καλύτερο air flow και να τρέχουν σε περισσότερες στροφές. Με μια πρόχειρη ματιά βρήκα κάτι που πάνε στα 3000-4500rpm και έχουν air flow 20-30 έχω βρεί 3-4 μοντέλα. Έτσι λέω να πάρω καινούργια και ας έχω λίγο περισσότερο θόρυβο δεν με ενοχλεί καθόλου. Ποια η γνώμη σας για τις τρύπες κάτω απο την gpu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.