paulchro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλησπερα, εχω ενα laptop toshiba satelite και επειδη το ενοιωθα πολυ ζεστο ετρεξα το coretemp για να τσεκαρω θερμοκρασιες. Ο cpu τρεχει στουσ 70-75 σε IDLE!!! Τι μπορω να κανω? φοβαμαι λιγο να το ανοιξω το laptop δεν εχω ξαναασχοληθει!
billst21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 φίλε μου μόνο εγώ θα λείπω μέσα από την σκόνη πού θα έχει... αν δέν έχεις ξανά ασχολειθεί καλύτερα να πάς σε έναν τεχνικό να στό καθαρίσει μήν το επιδιώκεις μόνος σου
barman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλησπερα, εχω ενα laptop toshiba satelite και επειδη το ενοιωθα πολυ ζεστο ετρεξα το coretemp για να τσεκαρω θερμοκρασιες. Ο cpu τρεχει στουσ 70-75 σε IDLE!!! Τι μπορω να κανω? φοβαμαι λιγο να το ανοιξω το laptop δεν εχω ξαναασχοληθει! Η ΛΥΣΗ ειναι ΜΙΑ !!! Λοιπον..αγοραζεις μια βαση με cooleraki απο το ΠΛΑΙΣΙΟ-συγκεκριμενα την coolerMaster (40E) και καθαριζεις για παντα. Το δικο μου μηχανακι πανω απο 45 δεν παει.
billst21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Η ΛΥΣΗ ειναι ΜΙΑ !!! Λοιπον..αγοραζεις μια βαση με cooleraki απο το ΠΛΑΙΣΙΟ-συγκεκριμενα την coolerMaster (40E) και καθαριζεις για παντα. Το δικο μου μηχανακι πανω απο 45 δεν παει. σωστά αλλά αφού καθαριστεί...
barman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μπορει να ειναι καινουριο το μηχανακι. Εγω ΜΟΛΙΣ το πηρα ΚΑΙΓΟΤΑΝ !! οποτε βρηκα την λυση μονος . Αν ειναι παλιος ας το καθαρισει ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ. Αλλιως σε ΕΙΔΙΚΟ.
paulchro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Με το πιστολακι φυσηξα σε οτι τρυπα βρηκα! Βγηκε πολυ σκονη αλλα τπτ απο θερμοκρασια. Ειδα κατι βιντεο για το πως να το ανοιξω. Θα προσπαθησω αυριο. Λογικα πρεπει να αλλαξω κ παστα στο cpu.
tsourakis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν πρέπει να χρησιμοποιείς πιστολάκι γιατί ότι σκόνη υπάρχει από τον αέρα "πάει" πιο μέσα και χειροτερεύεις το πρόβλημα, και η σκόνη δεν φεύγει...Και εμένα ζεσταινόταν και μια μέρα το άνοιξα και μόνο το παλιό μου k800 έλλειπε...Το καθάρισα, ξεμπούκωσα και το ανεμιστηράκι και δουλεύει μια χαρά τώρα...Έχω και μια βάση και έχει γίνει αστέρι..! Δοκίμασε το ίδιο και πες μας...!!
billst21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Με το πιστολακι φυσηξα σε οτι τρυπα βρηκα! Βγηκε πολυ σκονη αλλα τπτ απο θερμοκρασια. Ειδα κατι βιντεο για το πως να το ανοιξω. Θα προσπαθησω αυριο. Λογικα πρεπει να αλλαξω κ παστα στο cpu. χειρότερα τα έκανες, πήγε η σκόνη καλύτερα μέσα. θα στό ξαναπώ, μήν το επιχειρήσεις, τα laptop δέν έχουν σχέση με τα desktop.
paulchro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 χειρότερα τα έκανες, πήγε η σκόνη καλύτερα μέσα. θα στό ξαναπώ, μήν το επιχειρήσεις, τα laptop δέν έχουν σχέση με τα desktop. Για την παστα λες να μην το επειχηρησω?
billst21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Για την παστα λες να μην το επειχηρησω? γιά μένα όχι
basilis5 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Την επόμενη φορά αντι για μπιστολακι, βάλε ηλ. Σκούπα. Θές την αντίστροφη ροή αέρα. Βέβαια δεν μπορεί να τραβήξει ικανοποιητικά όλη την σκόνη. Μοιραία θέλει άνοιγμα.
pc_expert Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Επειδή δεν έχεις ξανα ανοίξει λάπτοπ και φοβάσαι πήγαινέ το σε τεχνικό ΗΥ να στο κάνει συντήρηση. Άντε μπράβο και αυτοί να ζήσουν πρέπει.....
ektor7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Εκτος αν ειναι σε εγγυηση ακομη,οποτα παει στην ετερεια(toshiba)!
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Λοιπόν.... Χαλάρωσε δες 2-3 βιντεακια στο youtube και άνοιξε το καπάκι..! 5 βίδες είναι..! Επίσης πάστα οπωσδήποτε..!(και αυτό εύκολο είναι εκτος πια και αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου, οπότε αγκαρεύεις κάποιον φίλο ) Η βάση από κάτω, το πολύ 5 βαθμούς να σου κατεβάσει στην παρούσα κατάσταση..! pc_expert το παιδί ρώτησε εδώ μέσα για να αποφύγει τον τεχνικό..! Αλλιώς θα πήγαινε κατευθείαν εκεί..!
barman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Λοιπόν.... Χαλάρωσε δες 2-3 βιντεακια στο youtube και άνοιξε το καπάκι..! 5 βίδες είναι..! Επίσης πάστα οπωσδήποτε..!(και αυτό εύκολο είναι εκτος πια και αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου, οπότε αγκαρεύεις κάποιον φίλο ) Η βάση από κάτω, το πολύ 5 βαθμούς να σου κατεβάσει στην παρούσα κατάσταση..! pc_expert το παιδί ρώτησε εδώ μέσα για να αποφύγει τον τεχνικό..! Αλλιώς θα πήγαινε κατευθείαν εκεί..! 5 βαθμους μονο η βαση ;;; 30 κατεβασε σε εμενα. Εαν δεν ξερεις για την συγκεκριμενη βαση μην γραφεις. απο 75 παιζω στα φουλ 40-45.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.