ioannnou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εγω λεω οτι τα greeklish ειναι για τους ουρακοταγκους
freedubus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 maresi p to sizitate akomi! r cs to ipe o kanakic. teliose, terma ta greeklish. Η ερωμένη μου ενώ είναι μια χαρά έχει το ελάττωμα να γράφει γκρίκλις. Το έχω αποδεχτεί τελικά μετά το ανελέητο τρολάρισμα που έτρωγε, αν και το βρίσκω πολύ 15χρονιάρικο. Προχτές μιλούσαμε στο σκάηπ και κάποια στιγμή άρχισε να μου γράφει ελληνικά! Πραγματικά συγκινήθηκα πάρα πολύ, πρώτη φορά μου έγραψε σε ελληνικά. Τελικά μου είπε οτι κατά λάθος το γύρισε αλλά πιστεύω οτι αυτές οι 4-5 γραμμές που μου έγραψε στα ελληνικά ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές μας.
cosmos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Το είδαμε κ αυτό γραμμένο...."να είχε η Ελλάδα επίσημη γλώσσα τα Αγγλικά" .....όντως η βλακεία τελικά είναι απεριόριστη...... Το κατάλαβες ή να στο γράψω και στα αγγλικά;;;;;;;;;;;;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Όψιμη η ευαισθησία του Ράδιο-Αρβύλα και των αρβυλοφόρων σχολιαστών του. Τώρα ανακάλυψαν τα greeklish; Στο insomia τα έχουμε ήδη απαγορεύσει από την 1-1-2008, πάνω από τρία χρόνια. Μια στιγμή όμως... Μήπως η "ευαισθησία" είναι λίγο... επιλεκτική; Με ποιά εταιρεία τηλεφωνίας συνεργάζεται το "Ράδιο-Αρβύλα"; Με . Ποια εταιρεία τηλεφωνίας χρησιμοποίησε greeklish σε τελευταία έντυπη διαφήμιση; Η Wind; Όχι βέβαια. http://parabloggerikos.wordpress.com/2010/11/23/για-την-πρώτη-ελληνική-διαφήμιση-σε-greeklish/ Τα συμπεράσματα δικά μας.
tsifotis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ενταξει ναι, ισως σχετιζεται με τον σπονσορα αλλα γενικα ο προβληματισμος σε κοινωνικοπολιτικα θεματα 15χρονου (πχ οτι τραπεζες ειναι κλεφτες με κουστουμι) με lag επικαιροτητας (πχ ανακαλυψη του zeitgeist το 2010) μπολιασμενο με γενικες αληθειες (οι πολιτικοι λενε ψεμματα για ψηφους), χαιδεμα αυτιων (οι Ελληνες δεν ειναι χαζοι, ξερουν και κρινουν), κρυφολαικισμο και "επιθεσεις" εκ του ασφαλους ειναι KANAKIS copyright πολλα χρονια τωρα. Ετσι πως το παει στην Αρβυλα του 2015 θα μιλανε για την εξαρτηση-φαινομενα του ελληνα με το facebook, την ανεξαρτητη φωνη που προσφερουν τα μπλογκ. Μην πω οτι κατα το 2019 θα αναρωτιουνται "μα τι εχουνε παθει ολοι με το texas holdem και το pro στο playstastion; ) (σατιρα φρεσκαδουρα ) Περα απ την πλακα μεγαλωσα με κομφουζιο αμαν και γουσταρω. Τζαμπα μαγκας αλλα τουλαχιστον βγαζει γελιο. Τωρα για την καμπανια greeklish απ την μια ειναι λυπηρο να βλεπεις παιδια να υιοθετουνε μια καλη συνηθεια που αν την ειχανε ακουσει απο καθηγητες θα ειχανε αυτοματα αγνοησει, απο την αλλη βεβαια "απ' το τιποτα..."
lazlo1992 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Όψιμη η ευαισθησία του Ράδιο-Αρβύλα και των αρβυλοφόρων σχολιαστών του. Τώρα ανακάλυψαν τα greeklish; Στο insomia τα έχουμε ήδη απαγορεύσει από την 1-1-2008, πάνω από τρία χρόνια. Μια στιγμή όμως... Μήπως η "ευαισθησία" είναι λίγο... επιλεκτική; Με ποιά εταιρεία τηλεφωνίας συνεργάζεται το "Ράδιο-Αρβύλα"; Με την Wind φυσικά. Ποια εταιρεία τηλεφωνίας χρησιμοποίησε greeklish σε τελευταία έντυπη διαφήμιση; Η Wind; Όχι βέβαια. http://parabloggerikos.wordpress.com/2010/11/23/για-την-πρώτη-ελληνική-διαφήμιση-σε-greeklish/ Τα συμπεράσματα δικά μας. φίλε paredwse η διαφήμιση είναι της vodafone. Άπλα γιατί έκανες λάθος παρατήρηση!
cosmos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 φίλε paredwse η διαφήμιση είναι της vodafone. Άπλα γιατί έκανες λάθος παρατήρηση! Σωστά το είπε ο παρεδώσε.Η wind για να χτυπήσει την vodafone (που χρησιμοποίησε τα greeklish σε διαφήμιση) ίσως να προώθησε την καμπάνια μέσω του ραδιο αρβύλα (που είναι σπόνσορες) με τα ελληνικά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αυτός ο γραικυλισμός είναι στο dna μας τώρα, τι να λέμε (που τα έχουμε ξαναπεί βέβαια) Λες και ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά γνώσης της αγγλική γλώσσας, έχουν πρόβλημα (π.χ Ισπανία) Το ίδιο συμβαίνει με τα greeklish, όπου αν έμπαινες σε chat και έγραφες ελληνικά, σε αποκαλούσαν φασίστα, και μάλιστα αν δεν συμμορφωνόσουν εις τας υποδείξεις, έτρωγες και ban ή mute (ακούς Toufa? )
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 λιπον μαγκες , τορα που το λαιτε έχει δήκιο ο Κανακις. Και εγω μεχρι σιμερα χρυσιμοπιουσα το greek to greeklish για να γραφο ελλινικα αλα δεν το ξανακανο. Ουτοσι η αλοσι το θεμα ειναι να κρατυσουμαι την γλοσα μας ζοντανι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.