eu@ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 κ όμως εγω πιστευω πως αρκετοί έκοψαν τα greeklish μετα απο αυτό το βιντεάκι!
marantonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 κ όμως εγω πιστευω πως αρκετοί έκοψαν τα greeklish μετα απο αυτό το βιντεάκι! Ε τοτε ειναι μπουφοι (ή 11 ετων).
eu@ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ε τοτε ειναι μπουφοι (ή 11 ετων). σημασια εχει να μην γραφουν greeklish(κι ας κανουν ορθογραφικα)-εχουν δικιο οτι κινδυνευει η γλωσσα μας
status Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ναι. Αν το εχεις παρατηρήσει 2 στους 5 που γράφουν στο φόρουμ κάνουν ορθογραφικά λάθη.. Ε είναι ντροπή! Κοίτα ορθογραφικά κάνουμε όλοι μας, ουδείς άσφαλτος κατά Άντζελα Δημητρίου (αν και μέσα στην αγραμματοσύνη της το είπε σωστά:Ρ). Τα ορθογραφικά συγχωρούνται, μέχρι έναν βαθμό πάντα. Τα greeklish όχι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Τα ορθογραφικά συγχωρούνται, μέχρι έναν βαθμό πάντα. Τα greeklish όχι. μη ξεχνάς τα τρισάθλια engreek...
leonidas_fs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Κοίτα ορθογραφικά κάνουμε όλοι μας, ουδείς άσφαλτος κατά Άντζελα Δημητρίου (αν και μέσα στην αγραμματοσύνη της το είπε σωστά:Ρ). Τα ορθογραφικά συγχωρούνται, μέχρι έναν βαθμό πάντα. Τα greeklish όχι. Καλά εντάξει δεν μιλάω για κάτι που έγινε απο κεκτημένη ταχύτητα ή κάτι ανεπαίσθητο. Αλλα τα άλλα που τα βλέπεις και σου ανεβαίνει η μυωπία 2 βαθμούς είναι ντροπή να τα κάνουν!
lazlo1992 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ζείτο ει Αιλας, ζείτο το αιθνως!;ρ ρε παιδιά δηλαδή γιατί το πήρατε τόσο εθνικιστικά δεν το έκανα επειδή είμαι κανένας φασίστας η επειδή είμαι χρυσαυγήτης και θέλω να πάψουν να υπάρχουν αλλοδαπά στοιχειά στην χώρα μου! το έκανα για να δούμε πόσο μεγάλο είναι το κακό! Δηλαδή σε κάποια χρόνια που θα κάνετε παιδιά και το Ελλάδα θα το γράφει όπως ο φίλος μας ο status (Αιλας) δεν θα σας φαίνεται και τόσο αστείο(όταν μεγαλώσετε) η να προσπαθεί να γράψει το ξενόφερτο ναι να το γράφει 3ενwφερtw.
alex_000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν συμμερίζομαι την άποψη του Κανάκη. Είμαι κατά των greeklish αλλά θα προτιμούσα η κύρια γλώσσα της χώρας να είναι τα Αγγλικά και τα μηνύματα να είναι σε English.
status Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ρε παιδιά δηλαδή γιατί το πήρατε τόσο εθνικιστικά δεν το έκανα επειδή είμαι κανένας φασίστας η επειδή είμαι χρυσαυγήτης και θέλω να πάψουν να υπάρχουν αλλοδαπά στοιχειά στην χώρα μου! το έκανα για να δούμε πόσο μεγάλο είναι το κακό! Δηλαδή σε κάποια χρόνια που θα κάνετε παιδιά και το Ελλάδα θα το γράφει όπως ο φίλος μας ο status (Αιλας) δεν θα σας φαίνεται και τόσο αστείο(όταν μεγαλώσετε) η να προσπαθεί να γράψει το ξενόφερτο ναι να το γράφει 3ενwφερtw. Ξέρεις, τα παιδιά στα δεξιά δεν είναι και τόσο καλοί στην ορθογραφία :} Hence το ανορθόγραφο;ρ μη ξεχνάς τα τρισάθλια engreek... Ρε τράβα άλλαξε καμιά γάζα να πούμε, τα engreek φακ εντ μπιτ ατ δε σέϊμ ταίμ!:ρ
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν συμμερίζομαι την άποψη του Κανάκη. Είμαι κατά των greeklish αλλά θα προτιμούσα η κύρια γλώσσα της χώρας να είναι τα Αγγλικά και τα μηνύματα να είναι σε English. Ελπίζω να είναι κάποιου είδους τρολάρισμα το μήνυμά σου
lazlo1992 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ε τοτε ειναι μπουφοι (ή 11 ετων). άποψη σου αν θεωρείς αυτούς που γράφουν ελληνικά μπούφους και αυτούς που επηρεάστηκαν απο αυτό το βίντεο
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ελεως μεγαλοσα με greeklish κaι ουτε ενα ορθογραφηκο δεν εχο.ειπερβολεσ οπος παντα.
lazlo1992 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν συμμερίζομαι την άποψη του Κανάκη. Είμαι κατά των greeklish αλλά θα προτιμούσα η κύρια γλώσσα της χώρας να είναι τα Αγγλικά και τα μηνύματα να είναι σε English. ναι και στης υπόλοιπές χώρες να μηλάνε ελληνικά και να στέλνουν μηνύματα σε ελληνικά π.χ αυτά ειναι σκατά ταύρου (this is bullshit) οτι να ναι!!!!
marantonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 άποψη σου αν θεωρείς αυτούς που γράφουν ελληνικά μπούφους και αυτούς που επηρεάστηκαν απο αυτό το βίντεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.