Προς το περιεχόμενο

Ati Radeon HD 5850 sapphire prob !

leoman_GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα .

έχω την Ati Radeon HD 5850 sapphire game edition ...μπήκα λοιπόν στο site της Sapphire να κατεβάσω τπτ και κατεβασα ενα update του catalyst control center.. to τρέχω και μετά από λίγο πετάει blue screen ( που δεν προλαβα να διαβασω και πολλα ) ... οταν ξανανοιξε η αναλυση κτλπ ηταν σκατα , και οταν το ξαναετρεξα μου πεταξε οτι δν εχει εγκατεστημενους drivers ..βάζω το cd της καρτας .το περναω ολα οκ ..τωρα ομως οταν ανοιγω το pc κανει κατι περιεργα με την οθονη και με το που μπαινει στα win 7 ( 64bit btw ) μου βγαζει αμεσως οτι το catalyst control center σταματησε να λειτουργει μπλα μπλα μπλα...

κατι δεν παει καλα.... :D

για πειτε μου τι να κανω γιατι θα το σπασω απο τα νευρα μου :D

tnx

Δημοσ.

1. Complete uninstall του driver και όλου του ΑΤΙ Software από το σύστημά σου

2. Reboot σε safe mode

3. Κατεβάζεις και τρέχεις Driver Sweeper (ή κάτι αντίστοιχο) για να ξηλώσεις όλα τα ίχνη του driver από το σύστημά σου

4. Reboot σε Normal Mode

5. Εγκατάσταση νέου driver (11.5) από εδώ: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Δημοσ.

Κατεβασε απο το site της AMD των τελευταιο catalyst σαν πακετο επιλεγοντας το λειτουργικο σου.

Στην συνεχεια κανε απεγκατασταση οτι παλαιο driver εχεις και ταυτοχρονα καθαρισε τα υπολείμματα με κανενα Driver Cleaner Pro ας πουμε.

Μετα restart και περνας τους Drivers Που ειχες κατεβασει.

Να φανταστω εσυ τους εκανες update κατευθειαν ετσι?χωρις να σβησεις τους παλιους.

Εdit:Nino.... :P

Δημοσ.

1. Completer uninstall του driver και όλου του ΑΤΙ Software από το σύστημά σου

2. Reboot σε safe mode

3. Κατεβάζεις και τρέχεις Driver Sweeper ή κάτι αντίστοιχο για να ξηλώσεις όλα τα ίχνη του driver από το σύστημά σου

4. Reboot σε Normal Mode

5. Εγκατάσταση νέου driver (11.5) από εδώ: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

+1000

Drivers να κατεάζεις πάντα από την AMD. οι drivers που εχουν για κατεβασμα οι κατασκευαστές των καρτων είναι συνηθως πολλοί παλιοι ή γενικως προβληματικοί!

Δημοσ.

+1000

Drivers να κατεάζεις πάντα από την AMD. οι drivers που εχουν για κατεβασμα οι κατασκευαστές των καρτων είναι συνηθως πολλοί παλιοι ή γενικως προβληματικοί!

Το αυτό!

edit:Nino.... :P

:-D

Δημοσ.

ναι κατευθειαν το περασα....αχα !!!

τωρα θα τα κανω ....

ευχαριστω πλ παιδια !!

κι εγω απο πανω τους περναω και δεν εχω προβλημα. αλλα drivers ΜΟΝΟ απο ΑΤΙ!

μαλιστα, πριν λιγο περασα τους 11.6 πανω στους 11,5. ολα ΟΚ!!

post-121902-0-14756400-1308154182_thumb.jpg

Δημοσ.

Όταν έχεις τόσο μικρά increments σε εκδόσεις των drivers, δεν είναι απαραίτητο να ξηλώσεις. Όταν όμως ανεβαίνεις από 10.x σε 11.x ή πάς από manufacturer-initialized driver στον βασικό της ATI-AMD, τότε είναι.

EDIT:

Πάλι καινούρια έκδοση έβγαλαν?... Πότε πάλι?!

Δημοσ.

Όταν έχεις τόσο μικρά increments σε εκδόσεις των drivers, δεν είναι απαραίτητο να ξηλώσεις. Όταν όμως ανεβαίνεις από 10.x σε 11.x ή πάς από manufacturer-initialized driver στον βασικό της ATI-AMD, τότε είναι.

EDIT:

Πάλι καινούρια έκδοση έβγαλαν?... Πότε πάλι?!

http://www.insomnia.gr/topic/402056-amd-catalyst-drivers/page__st__70

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...