mataragas24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 εγινε και αυτο! απλα όταν πας στις προσφορες και πατάς κατωχυρωση κολλάει το javascript. δεν ξερω τι παιζει..
black_widow Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 καλησπερα, πολυ καλο όντος μπραβο φίλε. και εγω το έκανα αλλα δεν έχω βγάλει 'ακρη προς το παρον. μου έστειλαν το κουπόνι, μετα??? πάω στη σελίδα και το javascript που έχει στις προσφορές δεν ανταποκρίνεται.. (η έτσι πιστευω).. όποιος το έκανε ας βοηθησει... Πας κανονικά στη σελίδα στο papaki.gr , βρίσκεις το domain που θέλεις σε .eu , το παραγγέλνεις κανονικά ( όπως θα έκανες στην περίπτωση αγοράς του ) , θα σε βγάλει στη φόρμα παραγγελίας , στο πεδίο που είναι για το κουπόνι το καταχωρείς και πατάς " χρήση κουπονιού " για να μηδενιστεί το ποσό και στο τέλος ολοκληρώνεις τη διαδικασία. Δεν ξέρω τι παίζει , με mozilla δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 εγινε και αυτο! απλα όταν πας στις προσφορες και πατάς κατωχυρωση κολλάει το javascript. δεν ξερω τι παιζει.. Στο ειπα αυτο γιατι εγω ειχα δοκιμασει στην αρχη να το κατοχυρωσω χωρις να κανω account σκεπτομενος οτι θα με οδηγησει μονο του το site για να κανω account,αλλα κολλουσε οπως λες και εσυ το πατουσα κατοχυρωση και τιποτα.Ε μετα εκανα account και προσθεσα στο καλαθι το domain και ξεκολλησε...
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 πάρα πολύ καλό.Μια ερώτηση.Όταν περάσει ο χρόνος μπορούμε να πληρώσουμε και να το κρατήσουμε και άλλο?
basilis5 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 πάρα πολύ καλό.Μια ερώτηση.Όταν περάσει ο χρόνος μπορούμε να πληρώσουμε και να το κρατήσουμε και άλλο? πιστευω πως εκει πονταρουν απο το παπακι..
GR1337 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 πάρα πολύ καλό.Μια ερώτηση.Όταν περάσει ο χρόνος μπορούμε να πληρώσουμε και να το κρατήσουμε και άλλο? Εννοείται οτι μπορείς να το κρατήσεις. Όχι δωρεάν αυτή τη φορά βέβαια.
johnyboy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δίνει και email μαζί?Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι.
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δίνει και email μαζί?Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι. Νομιζω σου δινει 10 email αλλα ειναι επι πληρωμη.
parsifal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Σου δίνει ένα δωρεάν. Στήνοντας Google Apps, αυτό παύει να αποτελεί πρόβλημα. Μέχρι 50 accounts με το καθένα να έχει πρόσβαση σε όλα σχεδόν τα Google tools (mail, calendar, docs, sites κλπ.)
mataragas24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 οσοι προλαβαν προλαβαν... εξαντληθηκε λεει στο fb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.