diplo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μου ήρθε στο email και τσίμπησα ένα. Κάνε Like, συμπλήρωσε το email σου και θα λάβεις έναν κωδικό δωρεάν κατοχύρωσης .EU http://www.facebook.com/Papaki?sk=app_182850485091702 προφανώς χρειάζεται να έχεις λογαριασμό στο facebook. το κουπόνι απ' ότι είδα, πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 3 ημέρες.
Xaralambos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Πάρα πολύ καλό + Μαζί με το domain το papaki δίνει δωρεάν και χώρο, απλά πας στο hosting και παραγγέλνεις το δωρεάν πρόγραμμα το οποίο δίνει 100mb χώρο +1,5 giga traffic + 1 email
mataragas24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 καλησπερα, πολυ καλο όντος μπραβο φίλε. και εγω το έκανα αλλα δεν έχω βγάλει 'ακρη προς το παρον. μου έστειλαν το κουπόνι, μετα??? πάω στη σελίδα και το javascript που έχει στις προσφορές δεν ανταποκρίνεται.. (η έτσι πιστευω).. όποιος το έκανε ας βοηθησει...
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 καλησπερα, πολυ καλο όντος μπραβο φίλε. και εγω το έκανα αλλα δεν έχω βγάλει 'ακρη προς το παρον. μου έστειλαν το κουπόνι, μετα??? πάω στη σελίδα και το javascript που έχει στις προσφορές δεν ανταποκρίνεται.. (η έτσι πιστευω).. όποιος το έκανε ας βοηθησει... πρωτα πρεπει να κανεις account στο site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.