tsourakis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως ένας 15χρονος μαθητής δεν θα έδινα πάνω από 350€ για κινητό, γιατί μπορεί να μου το κλέψουν...επειδή πέφτει πολύ σαβούρωμα στα σχολεία, δεν θα το έκανα...ξέρω πολλά παιδιά που τους έχουν κλέψει το κινητό σε καταλήψεις, εκδρομές, parties κτλ...πχ. από μια κοπέλα έκλεψαν το iPhone της 32gb...!!! εγώ πάντως για galaxy s το βλέπω...
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Άμα το θέλει για παιχνίδια και διασκέδαση καλύτερα να πάρει iPhone4. Σορρυ που δεν απανταω στην ερώτηση σου περί επεξεργαστων , αλλα είναι το καλύτερο στον τομέα και με απειρη διάφορα. Εσηκοστικε μου η τριχα ισσιαπανω. Μην λετε για apple!Σας παρακαλω! Μακρια απο μας,πτου,πτου,πτου! Εγώ πάντως ένας 15χρονος μαθητής δεν θα έδινα πάνω από 350€ για κινητό, γιατί μπορεί να μου το κλέψουν...επειδή πέφτει πολύ σαβούρωμα στα σχολεία, δεν θα το έκανα...ξέρω πολλά παιδιά που τους έχουν κλέψει το κινητό σε καταλήψεις, εκδρομές, parties κτλ...πχ. από μια κοπέλα έκλεψαν το iPhone της 32gb...!!! εγώ πάντως για galaxy s το βλέπω... Δικα του τα λεφτα,δικια του και η ευθηνη! Μονο αν το χασει θα μαθει να προσεχει!Αν δε το χασει ,συμενει οτι εμαθε να προσεχει! Υ.Γ.16,5 για την ακριβια.Σε ενα χρονο παει στρατο.
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Οldnew απ'οτι καταλαβα μολις αποκτησες το sgs2 με Exynos,να υποθεσω(και μ'αλλον προς αυτο παμε)? Πως σου φενεται η πρωτη επαφη,αξιζει τα λεφτα του? Θετικα αρνητικα,συμφωνα με την εμπειρια/γνωση σου και με αλλα smartphones. Να προχωρησουμε στην αγορα του,τι πιστευεις?
oldnew Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Οldnew απ'οτι καταλαβα μολις αποκτησες το sgs2 με Exynos,να υποθεσω(και μ'αλλον προς αυτο παμε)? Πως σου φενεται η πρωτη επαφη,αξιζει τα λεφτα του? Θετικα αρνητικα,συμφωνα με την εμπειρια/γνωση σου και με αλλα smartphones. Να προχωρησουμε στην αγορα του,τι πιστευεις? 2 πράγματά να σκεφθεις αν σε βολεύουν: 1. Μέγεθος. Εμένα δε με ενοχλεί καθόλου πλέον. Το συνήθισα πληρως Απλα αυτό μου φαίνεται κανονικό και όλα τα αλλα μικρά! Αλλα επειδή είναι θεμα γούστου κατανοώ αυτούς που διαφωνουν. 2. Μπαταριά. Δεν ξαναειχα android (3gs πριν) αλλα η μπαταριά του τελειώνει εύκολα. Ειδικά όπως το έχει στημένο η samsung. Με φτιάξιμο έως 2πλασιαζεται η μπαταριά: ) Πολυ φοβάμαι οποίο 2πυρινο ανταγωνιστικό θα είναι χειρότερό και σε αυτό. Σε όλα, μα όλα τα αλλα πάρτο με κλειστά ματια. Είναι τέλειο.
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλοριζικο κατ'αρχας! Αυτα τα δυο τα θεωρω δεδομενα.Δε τον ενοχλει καθολου! Το θεμα ειναι ποσο απετητικο,ειναι σαν λογισμικο το android και ποσο ψαξιμο χρειαζεται για το στρωσει! Με το windows 6.5 στο hd2,ειχαμε αρκετα προβληματα και αρκετη ταλεπορια και ακομη να τα φερουμε σε μια λειτουργικη κατασταση! Αν και νομιζω με λιγο ψαξιμο,ολα αυτα λυνοντε! Σαν ποιοτητα κατασκευης,πως σου φενεται? Με παραξενεψαι καπως,το σαν λαστιχενιο πισω καλυμμα του!
oldnew Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλοριζικο κατ'αρχας! Αυτα τα δυο τα θεωρω δεδομενα.Δε τον ενοχλει καθολου! Το θεμα ειναι ποσο απετητικο,ειναι σαν λογισμικο το android και ποσο ψαξιμο χρειαζεται για το στρωσει! Με το windows 6.5 στο hd2,ειχαμε αρκετα προβληματα και αρκετη ταλεπορια και ακομη να τα φερουμε σε μια λειτουργικη κατασταση! Αν και νομιζω με λιγο ψαξιμο,ολα αυτα λυνοντε! Σαν ποιοτητα κατασκευης,πως σου φενεται? Με παραξενεψαι καπως,το σαν λαστιχενιο πισω καλυμμα του! Δεν έχει σχεση με wm. Έχουν εξελιχθεί πολυ τα πράγματά από τοτε. Θέλει καποιοι ψάξιμο όμως. Πχ για να τρεξω tegra game έψαξα αρκετά μεχρι να σεταρω σωστά τους drivers. To καπάκι προσωπικά μου φαίνεται σούπερ άριστο. Όταν είναι κουμπομενο με τίποτα δε σου έρχεται στο μυαλό ότι είναι τόσο λεπτό. Μια χαρά υφη, και μια χαρά συμπαγές φαίνεται (επειδή ακουμπά τέλεια πανω στην μπαταριά) Πρόβλημα ίσως έχει οποίος σκοπεύει να το ανοιγοκλείνει κάθε μερα. Οποίος δεν θέλει να πειράξει τίποτα ας κοιτάξει και το sensation. Το sgs2 είναι καλύτερό όμως. Το software αλλάζει, το hardware όχι. Κοιτα για παράδειγμα αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/410120-ερωτησεις-για-android-και-galaxy-s2/page__st__40__p__4096872#entry4096872 Η ποιότητα κατασκευής πιστεύω αγγίζει το άριστα. Πολυ καλά πλαστικά (δεν έχουν σχεση με του sgs1), δυνατό, μνήμη πολυ, ποιότητα βίντεο, φωτο, λεπτό, ελαφρύ.. Πραγματικά τι αλλο να ζητήσει κανείς. Ένα έργο τέχνης είναι. Το μονό που δεν μου άρεσε και πριν το πάρω, το ότι η κάμερα είναι λίγο εξω, και τη βλέπω να ξυνεται το τζαμί , καθώς είναι το πρώτο που ακουμπά όταν το αφήνεις κάπου.
nikoskon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δεν έχει σχεση με wm. Έχουν εξελιχθεί πολυ τα πράγματά από τοτε. Θέλει καποιοι ψάξιμο όμως. Πχ για να τρεξω tegra game έψαξα αρκετά μεχρι να σεταρω σωστά τους drivers. To καπάκι προσωπικά μου φαίνεται σούπερ άριστο. Όταν είναι κουμπομενο με τίποτα δε σου έρχεται στο μυαλό ότι είναι τόσο λεπτό. Μια χαρά υφη, και μια χαρά συμπαγές φαίνεται (επειδή ακουμπά τέλεια πανω στην μπαταριά) Πρόβλημα ίσως έχει οποίος σκοπεύει να το ανοιγοκλείνει κάθε μερα. Οποίος δεν θέλει να πειράξει τίποτα ας κοιτάξει και το sensation. Το sgs2 είναι καλύτερό όμως. Το software αλλάζει, το hardware όχι. Κοιταγα για παράδειγμα αυτό: http://www.insomnia....72#entry4096872 Τα ίδια λέγαμε και για το καπάκι του Galaxy S αλλά αρκετούς τους "χαλούσε" που είναι από πλαστικό και ας μην το είχαν ακουμπήσει καν! Αχ...
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Αντε να το παρω και γω στα χερεια μου,να το ξεσκισω "λιγακι",πριν να του το δωσω! Αν και πρωτα πρεπει να φορτωσω 3-4 λογισμικα στο hd2,μεχρι να γινει κανονικο τηλεφωνο! Το μεταλλικο καπακι του HD2,για μενα ειναι κορυφη!
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αντε να το παρω και γω στα χερεια μου,να το ξεσκισω "λιγακι",πριν να του το δωσω! Αν και πρωτα πρεπει να φορτωσω 3-4 λογισμικα στο hd2,μεχρι να γινει κανονικο τηλεφωνο! Το μεταλλικο καπακι του HD2,για μενα ειναι κορυφη! Bασικα επειδη ειχα και το HD2 και τωρα το SGS2, ετοιμασου για σοκ συγκρινοντας το βαρος τους. Απορω πως την παλευα με το βαρος του πρωτου ε, αν θελεις πχ να διαβασεις/δεις/whatever κατι ανασκελα ξαπλωμενος, ειναι κουραστικοτατο το μεν, απολαυση το δε.
ektor7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Bασικα επειδη ειχα και το HD2 και τωρα το SGS2, ετοιμασου για σοκ συγκρινοντας το βαρος τους. Απορω πως την παλευα με το βαρος του πρωτου ε, αν θελεις πχ να διαβασεις/δεις/whatever κατι ανασκελα ξαπλωμενος, ειναι κουραστικοτατο το μεν, απολαυση το δε. To γελιο ειναι,οτι το hd2 το εχει η κοπελα μου και το SGS2 ειναι για τον "μικρο" αδελφο της! Προβλεπω μακελιο στο σπιτι!
hollow_83 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Η δικια μου εμπειρια παντως δεν ειναι τοσο καλη προς το παρον. Η οθονη οταν εχει γκρι background εχει εντονη κιτρινιλα, και οταν η φωτεινοτητα μου ειναι χαμηλη εχει μια εντονη ροζ αποχρωση + οταν τραβαω φωτογραφιες μου εμφανιζει ενα ροζ σημαδι, κατι σαν αυτο που ειχε το ΗD2 παλιοτερα και διορθωθηκε με update. Επισης η μπαταρια με το ζορι κραταει μιση μερα. Στο Desire HD μου και στο 1ο γαλαξια μου κραταει απο 1,5 εως 2,5 μερες.
DenKanwFlame Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Η δικια μου εμπειρια παντως δεν ειναι τοσο καλη προς το παρον. Η οθονη οταν εχει γκρι background εχει εντονη κιτρινιλα, και οταν η φωτεινοτητα μου ειναι χαμηλη εχει μια εντονη ροζ αποχρωση + οταν τραβαω φωτογραφιες μου εμφανιζει ενα ροζ σημαδι, κατι σαν αυτο που ειχε το ΗD2 παλιοτερα και διορθωθηκε με update. Επισης η μπαταρια με το ζορι κραταει μιση μερα. Στο Desire HD μου και στο 1ο γαλαξια μου κραταει απο 1,5 εως 2,5 μερες. Δεν έχουν όλες οι συσκευές την κιτρινίλα, το ροζάκι φεύγει με update σιγά. στο sgs2 μισή μέρα? o.O τι rom του έχεις μαμίσια? Εμένα με την μαμίσια τουλάχιστον 2.5 μέρες με αρκετή χρήση.
hollow_83 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δεν έχουν όλες οι συσκευές την κιτρινίλα, το ροζάκι φεύγει με update σιγά. στο sgs2 μισή μέρα? o.O τι rom του έχεις μαμίσια? Εμένα με την μαμίσια τουλάχιστον 2.5 μέρες με αρκετή χρήση. Αν το κανει σε ολα ή σε λιγα δε το ξερω και δε με ενδιαφερει, αν με ρωτησει καποιος θα του απαντησω βαση της εμπειριας με το δικο μου. Το ροζ της καμερας ή το ροζ στην χαμηλη φωτεινοτητα της οθονης φτιαχτηκε με update ?. Στο δικο μου με ανοιχτα oλη μερα, 3G Wifi κραταει μιση μερα, με Full χρηση.
oldnew Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αν το κανει σε ολα ή σε λιγα δε το ξερω και δε με ενδιαφερει, αν με ρωτησει καποιος θα του απαντησω βαση της εμπειριας με το δικο μου. Το ροζ της καμερας ή το ροζ στην χαμηλη φωτεινοτητα της οθονης φτιαχτηκε με update ?. Στο δικο μου με ανοιχτα oλη μερα, 3G Wifi κραταει μιση μερα, με Full χρηση. Καλα κανείς και τα γράφεις. Δυστυχώς παρόμοιες εμπειρίες με τη δικιά σου γραφούν πολλοί, δεν είσαι μονό εσι. Λες και είναι 2 διαφορετικές συσκευές. Σε εμένα παντως δεν υπάρχουν αυτά. Η οθόνη έχει μια ελάχιστη κιτρινιλα αριστερά, μονό οταν έχεις εντελώς λευκό σε όλη τη σελίδα, και χαμηλομενη εντελώς τη φωτεινότητά. Και τοτε ομως αν δεν το ειχα διαβάσει δεν θα το έβλεπα. Πρακτικά δηλαδή δεν υπάρχει θεμα. (Στη δική μου συσκευή. Δεν αμφισβητώ καθόλου αυτά που γραφεί ο φίλος παραπάνω. Δυστυχώς υπάρχουν ελλατωματικες συσκευές. ) Για την μπαταριά και εγώ το γραψω ως το μεγαλύτερο μειον του. Επίσης είναι λογικό να υπάρχουν εντελώς διαφορετικές εμπειρίες στην μπαταριά. Συνήθως κάποια εφαρμογή ή widget τρέχει στο background και σκοτώνει όλη την μπαταριά. Θέλει ψάξιμο. Μετα μπορεί να διαπιστώσεις μεγάλη διάφορα. Εγώ τα εχω ξαναπεί. Τα android θέλουν πολυ ψαξιμο.
ektor7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια η εγγυηση ειναι ευροπαϊκη,ετσι? Γιατι σκεφτομε σοβαρα,η αγορα να γινει απο εξωτερικο.Στην Κυπρο το 640ευρο,ενω στην Ελλαδα ειναι περιπου 100ευρο ποιο φθηνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.