Προς το περιεχόμενο

αγγελιες περιεργα ατομα .

kenmitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω καταχωρισει πολλες φορες διαφορες αγγελιες εδω στο insomnia και ακομα μου ζοταν να αγορασουν το πριον μου αλλα αυτα τα ατομα εχουν 0 μυνηματα δηλαδη εχουν γραφτει μονο για τις αγγελιες ή πρεπει να τους υποτευομαι ;;;;;

Δημοσ.

φιλε μου και εγω εχω προφιλ μονο για αγγελιες αλλα αν θελω να αγορασω χρησιμοποιω αυτο το προφιλ..πιστευω πως το 99% ειναι οκ..

Δημοσ.

Αφου θελει να αγορασει οχι να σου πουλησει. Τι φοβασαι?

να μην με βιασει :(

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ετσι ρωταω απλος απο περιεργια

Δημοσ.

εχω καταχωρισει πολλες φορες διαφορες αγγελιες εδω στο insomnia και ακομα μου ζοταν να αγορασουν το πριον μου αλλα αυτα τα ατομα εχουν 0 μυνηματα δηλαδη εχουν γραφτει μονο για τις αγγελιες ή πρεπει να τους υποτευομαι ;;;;;

Κάνε σωστές συνεννοήσεις ώστε να μη μπορείς εκ των πραγμάτων να εξαπατηθείς και δεν έχει καμία σημασία. Εγώ 2 στα 4 που έχω δώσει τα πήραν άτομα με 0 posts. Μη ξεχνάς πως πολλοί μας βρίσκουν μέσω google κι ενδέχεται να φτιάξουν λογαριασμό μόνο γι αυτό, οπότε λογικό να είναι νέοι.

φιλε μου και εγω εχω προφιλ μονο για αγγελιες αλλα αν θελω να αγορασω χρησιμοποιω αυτο το προφιλ..

Όροι χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr (εφʼ εξής forum)

...

6. Να διατηρούν μόνο ένα λογαριασμό (...)

Δημοσ.

φιλε μου και εγω εχω προφιλ μονο για αγγελιες

Ουπς, busted. Διάλεξε ποιο θα τη φάει κατακούτελα και ποιο θα κρατήσεις, αλλιώς θα διαλέξω σύντομα εγώ για λογαριασμό σου! :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

lol, άλλοι προσπαθούν να το κρύψουν και εδώ το έδωσε μόνος του :P

Δημοσ.

Δν είχα ιδέα ότι απαγορευόταν. Για ποιο λόγο?

Για να έχει νόημα το ban. Αν έχει νόημα το ban, τότε έχει νόημα και το να υπάρχουν κανονισμοί στο forum, εφόσον υπάρχει συνέπεια όταν δε τηρούνται. Αλλιώς θα ήταν "μπείτε σκύλοι, αλέστε"...

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο Χαροντας λογικα.

Αλλα εγω εχω μια απορια. Γιατι καποιος να εχει προφιλ ειδικα για αγγελιες? Ασκοπο το βρισκω και ισως ζημιογονο. Με την λογικη πως καποιος ενδεχομενως να εμμπιστευτει περισσοτερο για αγορα καποιον με σαφη συμμετοχη στο forum. Καθαρα για την ιστορια το ρωταω.

Δημοσ.

Υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει να διαβάζουν.. Ο λογαριασμός μου για παράδειγμα, είναι πολύ παλιός αλλά με ελάχιστα post.. 

iphone.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...