Προς το περιεχόμενο

Ασχολια σε κενες στιγμες αναμονης

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και άμα είσαι σε καμια ουρά ταμείου και σου φύγουν τα μπαλάκια θα πας να τα πιάσεις και θα σου φάνε τη θέση; ή για κανα 3μηνο θα σε βλέπουν να κινηγάς μπαλάκια δεξιά αριστερα? χαχα

ή αν είσαι σε στάση και σου φυγουν μες το δρόμο? χαχαχαχ :P :P

παίζε με ένα στυλο ή νόμισμα (ανάμεσα στο δάχτυλα)

άκουγε στο mp3 διαλέξεις ή ξένη γλώσσα ή μαθήματα για το οτιδήποτε :P

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το να κανεις διαφορες σκεψεις δε παιζει ε? Εγω πιανω και διαλογους με τον εαυτο μου , μονο φαπες δε παιζουμε ακομα.

Το κάνω κι εγώ αυτό, αλλά έχει κάποιες συνέπειες γιατί έχω την τάση σε κάποια φάση να πω φωναχτά τη συνέχεια του διαλόγου.

Όπως καταλαβαίνεις, αν εκεί που κάθονται όλοι ήρεμοι στην ουρά ακούσουν έναν να μονολογεί φωναχτά "Τι λέει μωρέ!" χωρίς να κρατάει κινητό στο αυτί του ή έστω να ακούει κάτι με ακουστικά, ε, τα βλέμματα δίνουν και παίρνουν.

Από το 2008 πάντως, με έσωσε το iPod Touch που μου δίνει όλες τις επιλογές: μουσική, ταινίες, διαλέξεις, ξένες γλώσσες, παιχνιδάκια, διάβασμα άρθρων είτε απευθείας από ιστοσελίδες, είτε αποθηκευμένα, κωμικά Podcasts (και συγκεκριμένα Smodcast ή Ελληνοφρένεια) κτλ. Με το τελευταίο βέβαια, υπάρχει το πρόβλημα ότι γελάω (εντάξει, όχι πολύ δυνατά), αλλά τουλάχιστον φοράω ακουστικά, οπότε αρκετοί υποθέτουν το σωστό.

Αν είχα λεφτά, θα είχα πάει σε iPad, μιας και η χρήση που κάνω είναι εκτεταμένη.

Δημοσ.

Σκαλίζω τη μύτη μου με το δείκτη/μέσο/μικρό.

Αν η αναμονή συνεχίζεται πάω πιο βαθιά και ανασύρω μύξα.

Μετά θαυμάζω αυτό που έβγαλα για λίγα δευτερόλεπτα σαν καθυστερημένος.

Αν πρέπει να διακόψω, το κολλάω κάπου. Συνήθως σε κάποιο έπιπλο.

Αν η αναμονή παρατείνεται κι άλλο, το κάνω μπαλάκι και το πετάω σε συγκεκριμένο στόχο τριγύρω.

Αν ακόμα πρέπει να περιμένω, κάνω το ίδιο με το άλλο ρουθούνι κ.ο.κ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...