-nick- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Το θεωρω λιγο καταντια να ειναι κανεις συνεχως με το κινητο στο χερι, να μπαινει στο νετ απο κινητο ενω ειναι εξω κλπ ...
Septum Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Βασικα ισως το θεσα λιγο λαθος.Δε θελω να περασει απλα η ωρα μου,θελω να μαθω που να θελει skill και εξασκηση.Ρουμπικ κλπ που θελουν σκεψη δεν μου αρεσουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Υπάρχει και το pause. Θα χωρίσεις δηλαδή την ταινία σε αρκετές δεκάδες πεντάλεπτα και δεκάλεπτα βλέποντάς την από το κινητό. Ωραία ιδέα. Βασικα ισως το θεσα λιγο λαθος.Δε θελω να περασει απλα η ωρα μου,θελω να μαθω που να θελει skill και εξασκηση.Ρουμπικ κλπ που θελουν σκεψη δεν μου αρεσουν. Ο ρούμπικ δεν θέλει και πολύ σκέψη. Παιχνιδάκι είναι. Βασικά δεν θέλει και καθόλου σκέψη αφότου το μάθεις
freedubus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Κοίταγμα των διερχόμενων γυναικείων κώλων και πρόστυχες σκέψεις. Αν δεν υπάρχουν διερχόμενοι γυναικείοι κώλοι, φαντασίωση αυτών.
athlios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Το να κανεις διαφορες σκεψεις δε παιζει ε? Εγω πιανω και διαλογους με τον εαυτο μου , μονο φαπες δε παιζουμε ακομα.
tsakonas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 http://www.dailymotion.com/video/xigyij_automatic-masturbation-machine-the-full-boxz-blog_lifestyle
Septum Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 http://www.wikihow.com/Roll-a-Coin-on-Your-Knuckles βρηκα και αυτο που μου αρεσε ανεκαθεν...αλλα???
slygeo87 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ειχα στο μυαλο μου κατι σε trick πιο πολυ,οχι τοσο πνευματικο. Α, να τραβήξεις τη προσοχή. Σε 'πιασα. Το λοιπόν, μπήκε το καλοκαιράκι όπως θα έχεις καταλάβει. Φοράς παντόφλα δίχαλο και τις στιγμές που δεν θα έχεις τι να κάνεις, βγάζεις το ένα πόδι από τη παντόφλα και παίζεις με το νύχι του μεγάλου σου δαχτύλου. Προσοχή. Μόνο με τα χέρια.
kfyros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 κάνε ότι κάνω κι εγώ..... Ξεκουράσου και μην σκέφτεσαι τίποτα !! πάντως αν περνάει τόσος χρόνος ανάμεσα στα σετ που χρειάζεσαι κάτι να κάνεις , απλώς κόψε το γυμναστήριο ! Τζάμπα τα λεφτά Καθόλου ενοχλητικό για τους γύρω σου. Αγόρασα μία πέρσι το καλοκαίρι φεύγωντας από το τσιπουράδικο(λιάρδα δηλαδή) και "έπαιζα" όλο το βράδυ όπου και να πηγαίναμε. Δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος ο κόσμος γύρω, από ότι θυμάμαι(πολύ αμυδρά!). (συνεχίζω τη σκέψη) πριν μου βάλουν τη φυσαρμόνικα στον κ#$*#
skipperas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 στο γυμναστήριο είναι απλό..αυτό που κάνουν όλοι..κοιτάγμα της αφεντοκορμάρας τους στο καθρέφτη,παίρνοντας τις γνωστές γελοίες πόζες..
Traumatias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Πάρε ένα μικρό μπλοκάκι και κάνε σκιτσάκια...Εμένα μου αρέσει τρελά, έχω γεμίσει μπλοκ, τετράδια, φακέλους, μου αρέσουν τρελά τα χαζά σκίτσα που μπορεί να κάνεις από κάτι τυχαίο που βλέπεις στο δρόμο και σου αρέσει.Για εμένα είναι και καλή εξάσκηση και για τη σχολή μου βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.