iceman79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ενημέρωση 15/06/2011 15:00 Διόρθωση πάνω στη διόρθωση για την HTC, που με νέα λιτή ανακοίνωση δηλώνει ότι τελικά το Desire θα αναβαθμιστεί κανονικά στην έκδοση Gingerbread. Site: Facebook HTC Δεν άργησε, άκουσαν τις κραυγές του κόσμου Άντε και οι δικοί μας στην Αθήνα να ακούσουν και αυτοί εκείνες τις κραυγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μην παραπονιεστε αλλο. Δεν ειπαν οτι τελικα θα το αναβαθμισουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μην παραπονιεστε αλλο. Δεν ειπαν οτι τελικα θα το αναβαθμισουν? ε κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε και εμείς...δεν μπορούμε να πάμε στο σύνταγμα.... τι μνημόνιο, τι μέτρα λιτότητας βρίστε τώρα που βρήκαμε κάποιον που τα ακούει..!! :PP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αν και δεν θα φέρει -νομίζω- τεραστιες διαφορές, μπράβο στην HTC που κατάλαβε την μπαρούφα που πάει να κανει. Το θετικό ειναι πως ακούει κ δεν προσπαθεί να βγάλει τον κοσμο της ''τρελό'' απλα κ μονο για να υποστηρίξει το ατόπημα της. Με χαλάει όμως για ενα κινητό σχεδόν ενος έτους με αρχική αξία τα 500 ευρώ, εχει βγάλει 2-3 αναβαθμίσεις hardware (HD,S,Z) ,και ήθελε να το αφήσει έξω απο το software ώστε να μπεί ο κόσμος στη διαδικασία να αλλάζει πάλι κινητό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Απο την στιγμή που το κινητο πεταει και ειναι ανετο ακομα και με πολλες ανοικτες εφαρμογες ακομα και με custom ROM δεν βλεπω τον λογο και μαλλον οφειλεται σε εσωτερικη γκαφα, απο εκει και περα να δουμε ποτε θα δοθει η περιβοητη αναβαθμιση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 OffTopic: To Xperia X10 ποτε θα παρει 2.3.3; Αντε! Παρα πολυ το αργησανε. Και παρα πολυ αργα το αποφασισανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tha_pesei_pantofla Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 το έχω μετανιώσει πικρά που το πήρα … καλό , χρυσό , γρήγορο αλλά 0 support . Στο Desire αναφέρεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 το έχω μετανιώσει πικρά που το πήρα … καλό , χρυσό , γρήγορο αλλά 0 support . Τι εννοεις 0 support; Μεχρι τωρα ηταν η πρωτη συσκευη περαν του nexus one που επερνε τα updates. Μονο στην 2.3 σκαλωσε το θεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 γιατί, το ξέρουνε τώρα ; ήξεις αφίξεις! Θα το ανεβάσουμε! ΔΕΝ θα το ανεβάσουμε! Θα το ανεβάσουμε! ΔΕΝ θα το ανεβάσουμε! Θα το ανεβάσουμε! ΔΕΝ θα το ανεβάσουμε! Δεν γα#$ύν ψηλά καπέλα λέω εγώ! Μάλλον είναι ξάδερφος με αυτόν ο υπεύθυνος για τις αναβαθμίσεις στην HTC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Απίστευτοι εκεί στην htc Πάλι καλά που το καταλάβανε όμως ότι δεν τους παίρνει και κάναν τουμπεκί ψιλοκομμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartakoscs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Στο Desire αναφέρεσαι; Τι εννοεις 0 support; Μεχρι τωρα ηταν η πρωτη συσκευη περαν του nexus one που επερνε τα updates. Μονο στην 2.3 σκαλωσε το θεμα... εγώ βλέπω την HTC σαν συνολική εικόνα όχι μόνο ένα μοντέλο της !!! Θα δεις και τι θα συμβεί με την S σειρά της .. εδώ θα είμαστε … Ένα παράδειγμα HTC Magic με Android 1.6 .. ακόμα του φίλου μου όταν στέλνει μηνύματα σε οποιοδήποτε κινητό τα στέλνει αλαμπουρνέζικα και περιμένει ακόμα εκείνο το update που θα το έκανε fix … εδώ και 2 χρόνια .. και δεν ήρθε ποτέ γιατί απλά βγήκαν καινούργια μοντέλα .. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό γιατί μπορεί να είναι περίπτωση μοναδική αυτή !! Όλο αυτό το thread δεν έπρεπε καν να υπήρχε για ένα γιατί απλά το πλήρωσες και εννοείτε ότι θα έχεις updates τόσα όσο η συσκευή μπορεί να αντέξει !! Τώρα για το Desire και τα updates του δεν θεωρώ support το αυτονόητο ,να κλείνει τρύπες και να διορθώνει bugs του λογισμικού του . Έτσι και αλλιώς αυτό συνέβαινε και ποιο παλιά απλά με άλλη μορφή και επίσης λίγοι το έκαναν. Μην σε ξεγελάει το γεγονός ότι το συνδέεις στο internet και τα κάνει μόνο του ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 όχι το λέω επιδή σε φίλου μου milestone αρχίζει να κλείνει μόνο του και γενικά κάνει τα δικά του. Κι εγώ το είχα πάθει με παλιότερη rom στο Desire. Η συσκευή έκλεινε μόνη της σε άσχετες ώρες, και ήμουν έτοιμος να το στείλω για service γιατί υπήρχαν αναφορές για κάποιες παρτίδες με προβληματική πλακέτα, όπου οι συσκευές έκλειναν (κυρίως λόγω υπερθέρμανσης). Πριν το στείλω, άλλαξα rom. Από τότε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... Ίσως να δοκίμαζε και ο φίλος σου κάποια άλλη rom; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Κι εγώ το είχα πάθει με παλιότερη rom στο Desire. Η συσκευή έκλεινε μόνη της σε άσχετες ώρες, και ήμουν έτοιμος να το στείλω για service γιατί υπήρχαν αναφορές για κάποιες παρτίδες με προβληματική πλακέτα, όπου οι συσκευές έκλειναν (κυρίως λόγω υπερθέρμανσης). Πριν το στείλω, άλλαξα rom. Από τότε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... Ίσως να δοκίμαζε και ο φίλος σου κάποια άλλη rom; ναι καλή ιδέα να αλλάξει rom, το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά κανένας μας δεν ξέρει πως να την υλοποιήσει ;P την rom την είχε βάλει άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 τελικα θα δωθει η αναβαθμιση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 To resolve Desire's memory issue and enable the upgrade to Gingerbread, we will cut select apps from the release. Look for status updates starting next week. We apologize for any confusion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα