chill Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Τραγικό fail της htc...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatzis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν μπορούμε όλοι να τα εμπιστευτούμε...έχω ακούσει για άκυρα σβησίματα και πολλά άλλα bugs. Ολα τα παιδια στο XDA κανουν πολη καλλες ROM απο windows mobile εποχες και είναι καλυτερες απο τις official στις παραπανο περιπτοσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Και μετά φταίω εγώ που θεωρώ την htc αστεία εταιρεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Είναι απλά καραγκιόζηδες. Αλλά έχει πλάκα πώς κάποιες σελίδες κράξιμο σε κοινωνικά δίκτυα μπορούν αυτόματα να αυξήσουν τη μνήμη ενός κινητού...Μάλλον θεωρία του χάους θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Φαγανε επικο κραξιμο και τρεξανε να μαζεψουν τις μπαρουφες τους και τις αστειες δικαιολογιες που χρησιμοποιησαν για να μην αναβαθμισουν τη συσκευη. Αλλη μια φορα φανηκε η τεραστια δυναμη που εχουν οι καταναλωτες οταν αντιδρουν στις γελοιες τακτικες των εταιριων...να παιρνουν μαθηματα και οι μηλοκατοχοι που το μονο που ξερουν ειναι να παπαγαλιζουν τα παραμυθακια της εταιριουλας τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αυτο δεν το ξερανε απο πριν;Απλα απαραδεκτοι... γιατί, το ξέρουνε τώρα ; ήξεις αφίξεις! Θα το ανεβάσουμε! ΔΕΝ θα το ανεβάσουμε! Θα το ανεβάσουμε! ΔΕΝ θα το ανεβάσουμε! Θα το ανεβάσουμε! ΔΕΝ θα το ανεβάσουμε! Δεν γα#$ύν ψηλά καπέλα λέω εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Απίστευτοι !! ειναι μεχρι να ψηφιστει το μεσοπροθεσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epivitor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αν καποιος την "ψαχνει τη δουλεια" με roms και ιστοριες τοτε δεν τον νοιαζει το τι θα κανει η htc (ας ειναι καλα οι developers). Aπο την αλλη αν καποιος δεν την "ψαχνει τη δουλεια" ειτε εχει 2.2 ειτε 2.3 ουτε που θα καταλαβει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriga81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι κάνουν Προτείνω αλλαγή του logo τους σε: HTC:quietly ignorant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ναι οκ, τι είχαμε τι χάσαμε. Άμα περιμέναμε την HTC και τις άλλες εταιρίες να μας δώσουν αναβαθμίσεις καληνύχτα... To GingerBread υπάρχει στο Desire εδώ και κάτι μήνες απο τους Developers στο XDA. μπορειτε να στειλετε καποιο σχετικο Link..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ωραία υποστήριξη ρε μπράβο! Κρίμα και ήθελα το επόμενο τηλέφωνο μου να είναι της HTC!!! Τουλάχιστον η Apple έβαλε και το 3GS στο IOS 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ωραία υποστήριξη ρε μπράβο! Κρίμα και ήθελα το επόμενο τηλέφωνο μου να είναι της HTC!!! Τουλάχιστον η Apple έβαλε και το 3GS στο IOS 5 H apple είναι εταιρία υπόλογη απέναντι στον πελάτη της, γιατί αυτή φρoντίζει για hardware και software.Έχει τα στραβά της, αλλά έχει και κουλτούρα. Το ίδιο και η Nokia, προβληματική, ελλειπής, αλλά φέρει ακέραιη την ευθύνη του προϊόντος που κυκλοφορεί.Το android έλυσε τα χέρια των αχόρταγων για νέα μοντέλα και αναβαθμίσεις κορεατών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Aιντε,τώρα λένε πως θα την πάρει... Οτι ναναι.Κρίμα και είχα την HTC για σοβαρή εταιρία. Ακου κει δε φτάνει η μνήμη.Και όλοι αυτοί που έχουν 2.3.3 με sense εδώ και 2-3 μήνες δηλ πως το κατάφεραν; μας δουλεύουν μου φαίνεται...Αλλη SE μας βρήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Για πότε το βλέπουν; Πριν ή μετά το Android 5.4 Μάνγκο-Μπανάνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartakoscs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Είναι απλά καραγκιόζηδες. Αλλά έχει πλάκα πώς κάποιες σελίδες κράξιμο σε κοινωνικά δίκτυα μπορούν αυτόματα να αυξήσουν τη μνήμη ενός κινητού...Μάλλον θεωρία του χάους θα είναι. Α δεν το ήξερες .. κράξε μια εταιρία για κάτι που έχεις άδικο αλλά να φαίνεται πως έχεις δίκιο και θα δεις πως θα εξυπηρετηθείς !! πόσο μάλλον εάν έχεις δίκιο … το έχω μετανιώσει πικρά που το πήρα … καλό , χρυσό , γρήγορο αλλά 0 support . απλά το μόνο που καταφέρνει μια εταιρία με αυτές τις …. είναι να ανεβάζει την τιμή του iPhone και τίποτα παραπάνω .. ποτέ ξανά ακριβό κινητό άλλο από iPhone κανένα τους δεν αξίζει τα λεφτά τους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα