Προς το περιεχόμενο

Πως να κάνω Overclocking;

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα...

Παιδιά κανείς βοήθεια και σε εμένα?

Λοιπόν, είχα μια Gigabyte g31m-es2l(ακόμα ζει) και έναν q6600 g0. Τον είχα στα 3.4 από τα 2,4 που είναι το σοκ του. Πήρα μια Asus P5W DH Deluxe μεταχειρισμένη και ήλπιζα να πατήσω τα 3,6 αλλά μπορώ να πατήσω μέχρι 3,2! :cry:

Βοήθεια κανείς?????? :cry: :cry: :cry:

μπλε οθονες μετα ή errors;

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα...

Παιδιά κανείς βοήθεια και σε εμένα?

Λοιπόν, είχα μια Gigabyte g31m-es2l(ακόμα ζει) και έναν q6600 g0. Τον είχα στα 3.4 από τα 2,4 που είναι το σοκ του. Πήρα μια Asus P5W DH Deluxe μεταχειρισμένη και ήλπιζα να πατήσω τα 3,6 αλλά μπορώ να πατήσω μέχρι 3,2! :cry:

Βοήθεια κανείς?????? :cry: :cry: :cry:

Δώστου λίγη τάση παραπάνω, αν προηγουμένως ήσουν στο auto η κάθε μητρική δίνει διαφορετικά τις τάσεις.

Δημοσ.

Δώστου λίγη τάση παραπάνω, αν προηγουμένως ήσουν στο auto η κάθε μητρική δίνει διαφορετικά τις τάσεις.

Σορυ που εγραψα και εδω και ανοιξα θεμα :rolleyes:

Πανω απο 1.5 δεν δινω. Η Intel λεει στο site της οχι πανω απο 1,45... Τον θελω ζωντανο..

Δημοσ.

Γιατί πόση του δίνεις τώρα; Μέχρι 1,5V με την κατάλληλη ψύξη είσαι ΟΚ, 65nm είναι.

Δημοσ.

Γιατί πόση του δίνεις τώρα; Μέχρι 1,5V με την κατάλληλη ψύξη είσαι ΟΚ, 65nm είναι.

Τωρα τον εχω στα 1.25 και 3.00ghz.....

Ειχα δωσει απο 1.25 εως 1,5 αλλα...

Δημοσ.

Ειμαι ψιλοασχετος απο overclocking και ιστοριες. Εχω επεξεργαστη πανω amd phenom 9650 quad core και μητρικη Asrock ALiveNF7G-GLAN . Μπορω να κανω τιποτα?

Δημοσ.

Άρα έχεις την ψύκτρα που δίνουν μαζί με τον επεξεργαστή. Για overclock θες μια καλή ψύκτρα γιατί ανεβάζεις την τάση άρα και την θερμοκρασία του επεξεργαστή

edit:με πρόλαβε ο τέτοιοςdevil.png

Δημοσ.

δηλαδη πρεπει να κανω αλλαγη ψυκτρας για να παμε στο παρασυνθημα? Με αυτη που εχει τωρα πανω δεν παμε πουθενα? Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...