Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ε πες μας τι bios φοραει να σου πουμε Ε αφου ομως πρωτη φορα κανει Oc καλητερα να ξεκινησει απο το Bios που ειναι πιο ασφαλες αυτα τα bios εχω LENOVO - 20100818
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 αυτα τα bios εχω LENOVO - 20100818 Ελα? Κατσε να δω στο γοογλε γιατι δεν βγαζουμε ακρι Εχει Ami Bios.. Καπως ετσι πρεπει να ειναι το Bios σου ε? http://www.youtube.com/watch?v=ZTB-TpkoWRQ
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Έκδοση BIOS/Ημερομηνία: American Megatrends Inc. 080016, 18/8/2010 Έκδοση SMBIOS: 2.6
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ναι ρε , το Bios Μιαζει με αυτο στο βιντεο?
11demian111 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 λοιπον, για το setfsb το ανοιγεις ως admin για να δουλεψει η πρωτη καρτελα εχει τα απολυτως βασικα αφου επιλεξεις τον clock generator της μητρικης σου,πατας get fsb αν ολα πανε καλα,η πρωτη μπαρα θα γινει μετακινησιμη. καλο ειναι να εχεις και καποιο προγραμμα παρακολυθησης θερμοκρασιων. θα ανεβαζεις fsb με τα βελακια διπλα απο αυτη την μπαρα καθε φορα που θα πατας το βελακι, θα πατας και set fsb για να δεις ποσο ανεβηκε το fsb αναγραφεται κατω δεξια
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ναι ρε , το Bios Μιαζει με αυτο στο βιντεο? κατσε να δω να σου πω οχι καμια σχεση με του βιντεο καπως ετσι ειναι
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Τι ειναι αυτο ρε? soco.com ? το βρικα στον γουγλη και ειναι σχεδον ολοιδιο με τα δικα μου...
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Α ωρεα! Εχουμε ιδιο Bios... Για μισο λιγο...
Rn. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ρε το τρελανατε το παιδι.αγορι μου ειναι σταθερος ο υπολογιστης σωστα?πας στα advance και θα σου βγαλει κατι με fsb+multiplier τωρα ποσο δουλευει?πρεπει να ανεβασεις fsb ανα 10 mhz μεχρι να φας μπλε οθονη η να μην ανοιγει.εαν δεν ανοιγει κανεις clearcmos.μολις φας τα παραπανω παιζεις με μνημες(χαμηλωνεις συχνοτητα) η με τασεις(ανεβοκατεβαζεις)ειναι ευκολο και δεν ειναι ριψοκινδυνο.αντιθετα απο τα προγραμματα ειναι μπουρδες.εαν μου βγαλεις αναλυτικα τι λεει το μπαιος θα σου πω τι να κανεις βημα βημα
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Για δες http://www.youtube.com/watch?v=SMAHBSqJrrU Καπως ετσι θα ειναι και εσενα
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Πάνε στο overclocking section του φόρουμ και διάβασε τον οδηγό overclocking... μετά γιαλεπτομέριες εδώ είμαστε.... όταν είμαστε εντελώς άσχετοι με κάτι πρώτα διαβάζουμε τα βασικα να καταλάβουμε κάποια πράγματα και μετά αν κολλήσουν κάπου ρωτάμε.... το να περιμένεις να στα πει κάποιος όλα από την αρχή είναι σαν να ζητάς να σου κάνουμε εμείς τον υπερχρονισμο
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Πάνε στο overclocking section του φόρουμ και διάβασε τον οδηγό overclocking... μετά γιαλεπτομέριες εδώ είμαστε.... όταν είμαστε εντελώς άσχετοι με κάτι πρώτα διαβάζουμε τα βασικα να καταλάβουμε κάποια πράγματα και μετά αν κολλήσουν κάπου ρωτάμε.... το να περιμένεις να στα πει κάποιος όλα από την αρχή είναι σαν να ζητάς να σου κάνουμε εμείς τον υπερχρονισμο +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.