Προς το περιεχόμενο

Πως να κάνω Overclocking;

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε πες μας τι bios φοραει να σου πουμε

Ε αφου ομως πρωτη φορα κανει Oc καλητερα να ξεκινησει απο το Bios που ειναι πιο ασφαλες

αυτα τα bios εχω LENOVO - 20100818

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον, για το setfsb

το ανοιγεις ως admin για να δουλεψει

η πρωτη καρτελα εχει τα απολυτως βασικα

αφου επιλεξεις τον clock generator της μητρικης σου,πατας get fsb

αν ολα πανε καλα,η πρωτη μπαρα θα γινει μετακινησιμη.

καλο ειναι να εχεις και καποιο προγραμμα παρακολυθησης θερμοκρασιων.

θα ανεβαζεις fsb με τα βελακια διπλα απο αυτη την μπαρα

καθε φορα που θα πατας το βελακι, θα πατας και set fsb για να δεις ποσο ανεβηκε

το fsb αναγραφεται κατω δεξια

Δημοσ.

Ναι ρε , το Bios Μιαζει με αυτο στο βιντεο?

κατσε να δω να σου πω

οχι καμια σχεση με του βιντεο

καπως ετσι ειναι 20110424100516-439923517.jpg

Δημοσ.

ρε το τρελανατε το παιδι.αγορι μου ειναι σταθερος ο υπολογιστης σωστα?πας στα advance και θα σου βγαλει κατι με fsb+multiplier τωρα ποσο δουλευει?πρεπει να ανεβασεις fsb ανα 10 mhz μεχρι να φας μπλε οθονη η να μην ανοιγει.εαν δεν ανοιγει κανεις clearcmos.μολις φας τα παραπανω παιζεις με μνημες(χαμηλωνεις συχνοτητα) η με τασεις(ανεβοκατεβαζεις)ειναι ευκολο και δεν ειναι ριψοκινδυνο.αντιθετα απο τα προγραμματα ειναι μπουρδες.εαν μου βγαλεις αναλυτικα τι λεει το μπαιος θα σου πω τι να κανεις βημα βημα

Δημοσ.

Πάνε στο overclocking section του φόρουμ και διάβασε τον οδηγό overclocking... μετά γιαλεπτομέριες εδώ είμαστε.... όταν είμαστε εντελώς άσχετοι με κάτι πρώτα διαβάζουμε τα βασικα να καταλάβουμε κάποια πράγματα και μετά αν κολλήσουν κάπου ρωτάμε.... το να περιμένεις να στα πει κάποιος όλα από την αρχή είναι σαν να ζητάς να σου κάνουμε εμείς τον υπερχρονισμο

android.png

Δημοσ.

Πάνε στο overclocking section του φόρουμ και διάβασε τον οδηγό overclocking... μετά γιαλεπτομέριες εδώ είμαστε.... όταν είμαστε εντελώς άσχετοι με κάτι πρώτα διαβάζουμε τα βασικα να καταλάβουμε κάποια πράγματα και μετά αν κολλήσουν κάπου ρωτάμε.... το να περιμένεις να στα πει κάποιος όλα από την αρχή είναι σαν να ζητάς να σου κάνουμε εμείς τον υπερχρονισμο

android.png

+1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...