Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ετσι ωστε να ανεβασω λιγο την ταχυτητα του επεξεργαστη μου; υ.γ. ψυκτρα εχει την μαμισια οποτε μπορω να τον παω στα 3ghz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ετσι ωστε να ανεβασω λιγο την ταχυτητα του επεξεργαστη μου; υ.γ. ψυκτρα εχει την μαμισια οποτε μπορω να τον παω στα 3ghz; Ε ανεβασε λιγο το fsb..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ε ανεβασε λιγο το fsb..... με εσωσες ρε χρηστο... δεν γινεται να μου πεις το πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ε ειναι αναλογος το bios που εχει πανω η μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 setfsb, κατεβαζεις, βρισκεις τον clock generator της μητρικης σου, ετοιμος σε netbook, απο 1600 mhz τον πηγα 1900 ανετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 setfsb, κατεβαζεις, βρισκεις τον clock generator της μητρικης σου, ετοιμος σε netbook, απο 1600 mhz τον πηγα 1900 ανετα πως ακριβως βρισκω αυτο το πραμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ποια ειναι η μητρικη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ECS P55H-A αυτη ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ICS 9LPRS926EGLF με λιγο απλο ψαξιμο. προσοχη ομως ποσο θα ανεβεις. ανα μικρα βηματα πατας set fsb για να ανεβαινει σταδιακα και να προσεξεις αν θα κανει τιποτε περιεργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ρε μην κανεις καμια μλκια.... Καντα απο το bios ρε ζακια να εισαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ρε μην κανεις καμια μλκια.... Καντα απο το bios ρε ζακια να εισαι σιγουρος ναι αλλα πως, οεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μπα,δεν νομιζω να το παει με την μια στα υψη για να γινει βλακεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ναι αλλα πως, οεο; Ε πες μας τι bios φοραει να σου πουμε μπα,δεν νομιζω να το παει με την μια στα υψη για να γινει βλακεια. Ε αφου ομως πρωτη φορα κανει Oc καλητερα να ξεκινησει απο το Bios που ειναι πιο ασφαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Λοιπον το συστημα της υπογραφης μου ειναι και εχουμε και λεμε: 1. εχω την ψυκτρα απο την μανα του cpu 2. ειχα ακουσει κατι για overclocking απο τα bios αλλα μου φαινεται λιγο ριψοκινδυο 3. θελω να μαθω αν υπαρχει κανενα αλλο software για oc εκτος απο το setfsb διοτι δεν μου κανει τπτ αυτο 4. με οποιονδηποτε τροπο μου προτεινετε θελω αν μπορειτε να μου εξηγησετε και το πως... ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Λοιπον το συστημα της υπογραφης μου ειναι και εχουμε και λεμε: 1. εχω την ψυκτρα απο την μανα του cpu 2. ειχα ακουσει κατι για overclocking απο τα bios αλλα μου φαινεται λιγο ριψοκινδυο 3. θελω να μαθω αν υπαρχει κανενα αλλο software για oc εκτος απο το setfsb διοτι δεν μου κανει τπτ αυτο 4. με οποιονδηποτε τροπο μου προτεινετε θελω αν μπορειτε να μου εξηγησετε και το πως... ευχαριστω. Το 2 δεν παιζει να μιλς σοβαρα... Το ασφαλες ειναι απο το Bios ρε... Για wait μισο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.