straightsix Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Παιδια καλησπερα!! Λεγομαι παναγιωτης και ειμαι καινουργιος στο φορουμ....χθες αγορασα ενα w902 πολυ ελαφρος μεταχειρισμενο το οποιο ηταν της wind. δηλαδη εχει μεσα και μενου της γουιντ.,στη θεση του PLAY NOW.. .το θεμα ειναι οτι θελω να το αφαιρεσω. εκανα εγκατασταση ξανα του λογισμικου αλλα τιποτα. το μαγαζι οππυ το αγορασα μ ειπε οτι βγαινει αλλα επρεπε να παω το απογευμα ξανα απο εκει αλλα εγω δν μπορουσα....μηπως ξερετε πως να το βγαλω??? ευχαριστω και χαρηκα!!!
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Παιδια καλησπερα!! Λεγομαι παναγιωτης και ειμαι καινουργιος στο φορουμ....χθες αγορασα ενα w902 πολυ ελαφρος μεταχειρισμενο το οποιο ηταν της wind. δηλαδη εχει μεσα και μενου της γουιντ.,στη θεση του PLAY NOW.. .το θεμα ειναι οτι θελω να το αφαιρεσω. εκανα εγκατασταση ξανα του λογισμικου αλλα τιποτα. το μαγαζι οππυ το αγορασα μ ειπε οτι βγαινει αλλα επρεπε να παω το απογευμα ξανα απο εκει αλλα εγω δν μπορουσα....μηπως ξερετε πως να το βγαλω??? ευχαριστω και χαρηκα!!! Καλωσόρισες! Παρακαλώ εξοικειώσου λίγο παραπάνω με την ιστοσελίδα και μετακίνησε το συγκεκριμένο θέμα στην ενότητα που λέγεται "Mobile Software" διότι εκεί <<στέκει>> καλύτερα. Για να απαντήσω στο ερώτημά σου θα πω πως από την στιγμή που ήταν αγορασμένο από την Wind δεν μπορεί να σβηστεί το λογότυπό της αλλα αφού σου είπαν ότι γίνεται τότε δοκίμασέ το... υ.γ. αν δεν σου πουν πως πρέπει να μετακινήσεις το θέμα σου μην το κάνεις...
straightsix Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλωσόρισες! Παρακαλώ εξοικειώσου λίγο παραπάνω με την ιστοσελίδα και μετακίνησε το συγκεκριμένο θέμα στην ενότητα που λέγεται "Mobile Software" διότι εκεί <<στέκει>> καλύτερα. Για να απαντήσω στο ερώτημά σου θα πω πως από την στιγμή που ήταν αγορασμένο από την Wind δεν μπορεί να σβηστεί το λογότυπό της αλλα αφού σου είπαν ότι γίνεται τότε δοκίμασέ το... υ.γ. αν δεν σου πουν πως πρέπει να μετακινήσεις το θέμα σου μην το κάνεις... ευχαριστω φιλε μ!! μ ειπαν πως γινεται.. το πώς δν το ξερω ομως....
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ευχαριστω φιλε μ!! μ ειπαν πως γινεται.. το πώς δν το ξερω ομως.... Ποιός σου το είπε; Ήταν ειδικός ή ήταν κανένας που το έπαιζε έξυπνος;
straightsix Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 το καταστημα απο το οποιο το αγορασα..μ ειπε το παιδι πως δν μπορει να το κανει αυτος αλλα να πηγαινα το απογευμα π ξερει κ το κανει καποιος αλλος...νορμαλ ηταν ο τυπος παντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.