Προς το περιεχόμενο

SGS II vs Sensation

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και γενικα ειμαι φαν της HTC και μπορω να πω οτι ημουν sold μεχρι και την τελευταια στιγμη,

μπορω να πω με σιγουρια και βεβαιοτητα οτι το sensation ειναι δυο βηματα πισω απο τον ανταγωνισμο αυτη τη στιγμη.

Καταρχην ελεος με αυτη την εσωτερικη μνημη πια, για μενα ειναι βασικο εργαλειο τα mails, και αν βαλω πανω

απο 5 μερες συγχρονισμου δε με φτανει ουτε για πλακα ο αποθηκευτικος χωρος, ειδικα αμα αρχισω να περναω

εφαρμογες. (Ναι υπαρχει το A2SD, αλλα κοβει αρκετα απο επιδοσεις ακομα και πολλοι ισχυριζονται το αντιθετο).

Και φυσικα η οθονη, αν και στη πραξη και του Desire ΗD σε συγκριση με το Galaxy S μου ηταν οκ, αλλα τεχνολογικα

ειναι πισω η SLCD.

Μετα κατι που πολλα παιδια δε ξερουν, το sensation βασιζεται στο SoC MSM 8260, το οποιο δυστυχως διατηρει

την ιδια CPU με το Desire HD, αλλα χ2. Αυτο πρακτικα σημαινει οτι η CPU παραμενει η ιδια CortexA8 την στιγμη

που ο περισσοτερος ανταγωνισμος εχει γυρισει σε Α9, απο την αλλη εχει καλυτερη gpu αλλα δε μου λεει κατι.

Bεβαια και το SGS2 εχει τα θεματακια του αλλα πιστευω οσο κυκλοφορει στην αγορα οι προβληματικες συσκευες

εξαφανιζονται σιγα σιγα.

Και τελος επειδη παραμενει το ιδιο σχεδον SoC αλλα ειναι διπυρηνο η ραμ παραμενει στα 768ΜΒ.

Γνωμη μου λοιπον μακρια απο Sensation γιατι συντομα προβλεπω εκδοση HD, οπως εγινε καποτε και με το Desire

το οποιο οταν βγηκε ειχε ιδιο SoC με το HTC HD2, και μετα απο μερικους μηνες βγηκε το Desire S και Desire HD

με κατα πολυ ανωτερη CPU και πολυ καλυτερη GPU.

Ta απο πανω μπορουν να τα επιβεβαιωσουν οι γνωστες του αντικειμενου.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τη cpu του sensation εγώ τα εγραφα πριν βγει καν. Έτσι είναι. Είναι μια γενιά πίσω αρχιτεκτονική. Θα έλεγα ότι λογικά και η κατανάλωσή του θα ειναι αρκετά μεγαλύτερη, αλλα πλέον δεν ειμαι και τόσο σιγουρος, μιας και ούτε από το sgs2 ειμαι ευχαριστημένος σε αυτό. Το λογικό παντως ειναι ότι και σε αυτονομία είναι χειρότερό το htc. Έχει και μικρότερη μπαταριά. ΑΝ ισχύει, ξεχάστε το τελείως το sensation.

android.png

Δημοσ.

Μην ξεχνάς όμως και την ανάλυση της οθόνης..!! Το Sensation έχει 960×540 pixels ενώ το Galaxy 800×480 pixels...Βέβαια η διαφορά δεν είναι και πολύ εμφανής αλλά καλό είναι να έχεις μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης...Πάντως εγώ προτείνω Galaxy S II..!

Μπορείς να δεις και μια πλήρη και αναλυτική σύγκριση των 2 κινητών εδώ

η καμπυλη του menu του sense φαινεται πιξελιασμενη ακομα και με αυτην την αναλυση... η ποιοτητα χρωματον της AMOLED αποτελει για μενα πολυ μεγαλυτερο πλεονεκτημα σε σχεση με την διαφορα αναλυσης...

Δημοσ.

Για τη cpu του sensation εγώ τα εγραφα πριν βγει καν. Έτσι είναι. Είναι μια γενιά πίσω αρχιτεκτονική. Θα έλεγα ότι λογικά και η κατανάλωσή του θα ειναι αρκετά μεγαλύτερη, αλλα πλέον δεν ειμαι και τόσο σιγουρος, μιας και ούτε από το sgs2 ειμαι ευχαριστημένος σε αυτό. Το λογικό παντως ειναι ότι και σε αυτονομία είναι χειρότερό το htc. Έχει και μικρότερη μπαταριά. ΑΝ ισχύει, ξεχάστε το τελείως το sensation.

android.png

Hθελα να πεισω τον εαυτο μου οτι αφου βγει θα εχει αλλα specs. :P

Ακομα δεν εχω καταλαβει την διαφορα του Evo 3D με το MSM8660 SoC. Η διαφορα ειναι μονο στο 3D? ή εχει και καλυτερους επεξεργαστες ?

Με λιγα λογια MSM8260 με MSM8660 εχουν ουσιαστικη διαφορα ? (Το 8660 σιγουρα εχει 1GB Ram).

Ρωταω γιατι και παλιοτερα με το Desire χρονικα ετσι ειχε γινει. Ειχε βγει δλδ το evo με το hardware του Desire HD στην Αμερικη

και μετα απο δυο τρεις μηνες βγηκε ελλαδα στην μορφη του Desire HD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...