Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κινητό το πήρα απο τον γερμανό πριν 3 μήνες! Θέλει σχεδόν κάθε μέρα φόρτιση. Η μπαταρία του πέφτει πολύ εύκολα ειδικά όταν μιλάω με κάποιον άλλον ή όταν ακούω μουσική και αυτά για λίγο διάστημα. Τι μου προτείνετε να κάνω; Ενας γνωστός μου, μου είπε να κάνω αναβάθμιση στο κινητό αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω αυτό...

Δημοσ.

Αυτα που ήξερες με τα φυσιολογικά τηλέφωνα να τα ξεχάσεις, ηρθαν τα 'έξυπνα κινητά' οπου για να είναι τόσο έξυπνα πρέπει να τρώνε συνέχεια !!

κανε ενημέρωση στο κινητό σου, δεν είναι κατι δύσκολο, ακολούθησε τις οδηγίες που είναι στα Ελληνικα και θα είσαι οκ !

update

Δημοσ.

Δηλαδή γενικά τα smart phones θέλουν τόσο συχνά φόρτιση;

όπως πάει πρέπει καθε βράδυ να το βάζουμε στην μπρίζα για να είμαστε την υπόλοιπη μέρα οκ!

Δημοσ.

Δηλαδή γενικά τα smart phones θέλουν τόσο συχνά φόρτιση;

όπως πάει πρέπει καθε βράδυ να το βάζουμε στην μπρίζα για να είμαστε την υπόλοιπη μέρα οκ!

Εγω π εχω το Xperia x8 ειναι ολοκαινουργιο κατεβασα μονο μερικες εφαρμογεσ κ ασχολουμαι..Καθε βραδυ αμα δε το φορτισω δε γινεται δουλεια

Δημοσ.

Ψάξε πάντως να του βάλεις καμια αλλη Rom που θα ναι πολυ πιο καινουργια απ την 2.1 και με παραπανω δυνατοτητες..με μετρια χρηση μου κραταει το κινητο σχεδον 2 μέρες σε σχέση με την μαμισια που κανω-δε κανω τιποτα στην μέρα έχει ψοφήσει!! wink.gif

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

του έκανα αναβάθμιση στο λειτουργικό αλλά και πάλι θέλει συνεχώς φόρτιση (κάθε δεύτερη μέρα).

-_-

Δημοσ.

Τι σε χαλαει? Το κακο θα ηταν να ηθελε φορτιση μεσα στην μερα ^^ Χρησιμοποιεις το κινητο και στον υπνο σου? Οικονομια στο ρευμα? confused.png

Γενικα περισσοτερες λειτουργειες -> Πιο πολυ καταναλωση.

Αν θες να ειναι "οικονομικο" στο ηλεκτρικο κανε τα εξεις

Οθονη -> Τερμα κατω η φωτινοτητα

Data -> Συνδεση μονο σε 2g δυκτια - απενεργοποιηση data

agps -> απενεργοποιηση

Wifi, gps, blootooth -> off

Background data -> off

και βγαλε και τα widget

Τωρα εχεις ενα non smart phone αλλα κραταει η μπαταρια 3-4 μερες.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και χαιρετώ.

Εχω το Χ8 κοντά στα 2 χρόνια και πριν μια βδομάδα η μπαταρία άδειασε σε 2 ώρες, σε κατάσταση αναμονής. (εντελώς ξαφνικά)

Πρώτη σκέψη, η αλλαγή μπαταρίας, όπως και έγινε. Η πρώτη φόρτιση κράτησε 12/13 ώρες όπως έπρεπε. Για μια μέρα όλα πήγαν καλά και νόμιζα πως το πρόβλημα λύθηκε. Αμ δε, την επόμενη άρχισε τα ίδια. Κάθε 2 ώρες θέλει φόρτιση. Πέφτει στο κόκκινο και μετά πο λίγο κλείνει.

Πάω για νέο κινητό ή παίρνει επισκευή;

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...