Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικά Σκουπάκια Για το pc

nikos_studio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για κάτι.

Το pc μου συνεχώς γεμίζει σκόνη (λόγο της θέσης που βρίσκεται) και επειδή δεν γίνεται να το πηγαίνω κάθε μήνα στο μαγαζί να το φυσάω με το κομπρεσέρ

Θέλω να αγοράσω κάνα καλό αλλά φθηνό Ηλεκτρικό Σκουπάκι αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω την δουλειά μου..

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο? Είναι αποτελεσματικά αυτά ή τζάμπα λεφτά?

Υ.Γ. Το σκουπάκι θα το πάρω έτσι κι αλλιώς γιατί κάθε 3 ώρες πέφτει το τασάκι αλλά αν είναι να δώσω κάτι παραπάνω να καθαρίζω και το pc...

Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να πάρεις για το pc είναι ένα blower το οποίο μπορείς να βρεις πανφθηνα σε ένα practiker. Με το σκουπακι ναι μεν θα κανείς δουλειά αλλά θα σε ζορίσει και θέλει και πολύ προσοχή μην κανείς καμία ζημια

android.png

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι θα με βόλευε καλύτερα κάτι το οποίο θα ρουφούσε την σκόνη και όχι να την σκορπάει σε όλο το δωμάτιο (να το βγάζω στο μπαλκόνι δεν παίζει..)

Όταν λες θα με ζορίζει τι εννοήσεις?

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καθαρίζει την ψήκτρα και λίγο πολύ το pc απ'έξω. Έχεις δοκιμάσει το σκουπάκι ή απλά υποθέτεις?

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει... πέρα του ότι κανένα τους δεν έχει αρκετή δύναμη να τραβήξει την σκόνη ανάμεσα από τα φινς των ψυκτρων είναι και δύσκολο να τα μανούβραρεις ανάμεσα στα εξαρτήματα του υπολογιστή και να φτάσεις εκεί που θέλεις! Δυστυχώς μπαλκόνι και blower είναι η καλύτερη λύση! Καλύτερη από να το πηγαινοφερνεις καθε τρεις και λίγο στο βενζιναδικο

android.png

Δημοσ.

Και το πιστολακι είναι μια λύση αλλά και αυτα δεν έχουν αρκετή δύναμη να διώξουν τη σκόνη ανάμεσα από τα φινς

android.png

Δημοσ.

Ή ακόμα πιο απλά με πιστολάκι μαλλιών. Το σκουπάκι όντως δεν θα σε βολέψει καθόλου.

Έχω δοκιμάσει κάποτε αλλά δεν έκανε καθόλου δουλειά..

Δημοσ.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να βάζω πιστολάκι για τα χαντρά και μετά χρησιμοποιώ το εργαλείο της qconnect που λέει ο june για τα ψιλά. Και αν έχω και όρεξη, βάζω λάδι σε μπατονέτα και περνάω και τα fins ένα χεράκι.

Δημοσ.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να βάζω πιστολάκι για τα χαντρά και μετά χρησιμοποιώ το εργαλείο της qconnect που λέει ο june για τα ψιλά. Και αν έχω και όρεξη, βάζω λάδι σε μπατονέτα και περνάω και τα fins ένα χεράκι.

Ε αν είναι να μαμιέσε να καθαρίζεις ένα pc 8 ώρες πας και παίρνεις αυτό που είπε ο stm00192 από την αρχή που απότι βλέπω και στο youtube κάνει αρκετά καλά την δουλειά του... Τώρα το θέμα είναι που θα βρούμε κάνα φθηνό.. Στο πράκτικερ που είδα δεν έχει (στο site)

Δημοσ.

Τα κουτακια πιπιεσμενου δεν αξιζουν με ιποτα.7 ευρω κανουν,κανουν φοβερη δουλεια αλλα για να καθαρισεις ενα pc [και σκηρους και καρτα γραφικων κτλ]θες δυο τετοια ,τα οποια ειναι 1 χρησεως.

Δημοσ.

Πάρε αυτό και θα με θυμηθείς.Ηλ.σκούπα στο σπίτι έχεις φαντάζομαι...

Εγώ το συγκεκριμένο εκτός από το να καθαρίζω το εσωτερικό από το pc το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού πλέον στο σπίτι σε δύσκολα σημεία.Μέχρι και στα πολύμπριζα που ποιάνουν σκόνη μέσα στις υποδοχές καθαρίζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...