ipal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Η προσφορά επέστρεψε, αυτή τη φορά στα MadiaMarkt, και νομίζω ότι παίζει και σε Αθήνα, και σε Θεσσαλονίκη Στα 29?
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Στα 29? ναι, και μόλις την πήρα από το ΜΜ Σταθμού στη Θεσσαλονίκη Απλά δεν είχε μπλε, είχε κίτρινη, πράσινη και ροζ Εντιτ: δοκίμασε κανένας με SDHC κάρτα; Το εγχειρίδιο γράφει SD, δεν λέει τίποτε για SDHC και φοβάμαι μήπως πάρω καμία και δεν κάνει
LOULATRANS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 microsd einai.και πολυ χαλια φωτο λεμε.........τα κινητα των 2 μπιξελ βγαζουν καλυτερες........αλλα για δωρακι καλη ειναι...χιχιχιχιχχιχιχιχιχι....
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τη θέλω αποκλειστικά για υποβρύχιες χαζομαρίτσες, δεν σκοπεύω να αντικαταστήσω την κανονική μηχανή μου Είδα ότι θέλει micro SD, αλλά μόνο τις απλές ή και τις HC;
LOULATRANS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 αφου γραφει πανω στο κουτι"μεχρι 8gb",λογικοτατα δεχεται και hc..........αν ειναι για σενα ,παρε καλυτερα μια θηκη.....σε λεω για χαλια φωτο....την πηρα σημερα το απογευμα και λεω αυριο να την επιστρεψω.......αν δεν την κανω δωρο.
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 OK φίλε ευχαριστώ πολύ BTW, για να πάρω θήκη για την μηχανή μου χρειάζομαι ΠΟΛΛΑ παραπάνω, οπότε...
ipal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Yπαρχουν & θηκες της ewa marine, πιο φτηνες απ τις μαμισιες, αλλα ειναι λιγο ταλαιπωρια
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδιά ενημερώνω ότι το τηλέφωνο του Μαρνέρου (αντιπροσωπεία) που είναι τυπωμένο στο manual είναι λάθος, βγαίνει σπίτι! Τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας είναι στο site της εταιρίας www.marneros.gr. Τα παιδιά που απάντησαν δεν είχαν ιδέα για το λάθος (το οποίο έκανε η ίδια τη Rollei που τύπωσε τα manuals). Παρεμπιπτόντως τους πιστεύω γιατί ξενέρωσαν, και είναι σοβαρή εταιρία σε εξειδικευμένα φωτογραφικά. Για την ιστορία, μου είπαν ότι διαβάζει και SDHC αλλά όχι πάνω από 8g. Δεν το δοκίμασα.
ferengi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδιά μήπως μπορεί να ανεβάσει κάποιος 1-2 δείγματα σε κανά imageshack να δούμε περίπου ποιότητα φωτογραφιών; Με ενδιαφέρει πολύ η συγκεκριμένη, καθώς η θήκη της ewa marine για τη μηχανή μου είναι στα 140 ευρώ περίπου. Σημειωτέον ότι σήμερα άφησαν στην πολυκατοικία μου διαφημιστικό του Saturn με ισχύ τιμών από 1/7-9/7 που την αναφέρει στα 29 ευρώ.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κοίταξε, ίσως προλάβω να ανεβάσω εγώ κα'να δυο, αλλά δεν ξέρω τί γνώμη θα σχηματίσεις, γιατί κακά τα ψέμματα είναι μηχανή των 30 ευρώ, έτσι; Εγώ την πήρα για κάτω απότο νερό, όπου ακόμη και οι μιας χρήσης κάνεουν κανένα 15άρι (αν υπάρχουν ακόμη). Δηλαδή "αγόρασα" αυτό και μόνο το feature, το οποίο όπως είδες κι εσύ, για να το βρεις με άλλη λύση κοστίζει κατιτίς παραπάνω. Σε κανονικές συνθήκες, θα έλεγα μην περιμένεις κάτι καλύτερο από ένα μέτριο προς καλούτσικο κινητό, και αυτό το προβλέπω χωρίς καν να έχω δοκιμάσει ακόμη να δω πως τραβάει . Από εκεί και πέρα, αν έχει κάποιος έτοιμες ας ανεβάσει, αλλα τέτοια ώρα και να τραβήξω ψιλομάπα θα βγουν. Η μηχανή προορίζεται για παραλία, για εκεί φτιάχτηκε και με αυτό το μέτρο πρέπει να τη δεις, οπότε αν δεν έχει φουλ ήλιο έξω δεν έχει νόημα να τραβάμε φωτό και μετά κάτσουμε να το ψειρίζουμε. Υποβρυχίως θα την κάνει μια χαρά τη δουλειά της θαρρώ.
ferengi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κοίταξε, ίσως προλάβω να ανεβάσω εγώ κα'να δυο, αλλά δεν ξέρω τί γνώμη θα σχηματίσεις, γιατί κακά τα ψέμματα είναι μηχανή των 30 ευρώ, έτσι; Εγώ την πήρα για κάτω απότο νερό, όπου ακόμη και οι μιας χρήσης κάνεουν κανένα 15άρι (αν υπάρχουν ακόμη). Δηλαδή "αγόρασα" αυτό και μόνο το feature, το οποίο όπως είδες κι εσύ, για να το βρεις με άλλη λύση κοστίζει κατιτίς παραπάνω. Σε κανονικές συνθήκες, θα έλεγα μην περιμένεις κάτι καλύτερο από ένα μέτριο προς καλούτσικο κινητό, και αυτό το προβλέπω χωρίς καν να έχω δοκιμάσει ακόμη να δω πως τραβάει . Από εκεί και πέρα, αν έχει κάποιος έτοιμες ας ανεβάσει, αλλα τέτοια ώρα και να τραβήξω ψιλομάπα θα βγουν. Η μηχανή προορίζεται για παραλία, για εκεί φτιάχτηκε και με αυτό το μέτρο πρέπει να τη δεις, οπότε αν δεν έχει φουλ ήλιο έξω δεν έχει νόημα να τραβάμε φωτό και μετά κάτσουμε να το ψειρίζουμε. Υποβρυχίως θα την κάνει μια χαρά τη δουλειά της θαρρώ. Εκτιμώ πολύ τα σχόλια των χρηστών, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις οπότε αν μπορέσεις να ανεβάσεις αύριο 1-2 δείγματα θα μας εξυπηρετούσες όλους αφάνταστα. Προφανώς δεν περιμένω αριστούργημα με 30 ευρώ, αλλά να ξέρω μήπως δεν αξίζει να δώσω ούτε κι αυτά.
George! Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Saturn Λαρισης περασε κανεις ? Πέρασα εγώ και την είχε στα δείγματα(μάλιστα είχε 2-3 δείγματα της σε διαφορετικά χρώματα και όχι 1) οπότε υποθέτω θα υπήρχε και σαν στοκ. Τιμή 29€.
antgen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Στο Media Φαληρου ειχε πολλες και σε ολα τα χρωματα.Πηρα και γραφω πρωτες εντυπώσεις(δεν περιμενα και θαυματα) + Τιμη, ευκολη στη χρηση, αδιαβροχη(ο λογος που την πηρα αν και δεν τη δοκιμασα σε νερο ακομα) - Δεν εχει οπτικο ζοομ, παιρνει απλες μπαταριες ΑΑΑ και τις τρωει γρηγορα (συμφωνα με τον δεικτη που εχει), δεν εχει focus με το γνωστο τροπο (πατημα λιγο και μετα ολο) Παιρνει microSD ΜΟΝΟ και ΔΕΝ δουλευει σαν Web Camera. Ανεβασα 2 φωτογραφιες μια εξωτερικου χωρου και μια με φλας.Λογο του περιορισμου του insomnia με οριο 2mb τις μικρυνα αλλα πιστευω θα παρετε μια ιδεα. Γενικα για μηχανη παραλιας που δεν φοβασαι μηπως χαθει, λερωθει ,βραχει κτλ , ειδικα αν υπαρχουν πιτσιρικια στην παρεα, μια χαρα ειναι και η τιμη της super. ΔΕΝ ειμαι ειδικος στις μηχανες, απλα λεω τη γνωμη μου βαση των Compact μηχανων που ειχα μεχρι τωρα.
ferengi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ευχαριστούμε πολύ για τα δείγματα, μια χαρά είναι η ποιότητα για τα λεφτά της. Βρήκα και 2 video με υποβρύχια δοκιμή: http://www.youtube.com/watch?v=F82Iqmp0l9k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.