GeorgT. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Όποιος ψάχνει για μια μικρή αδιάβροχη φωτογραφική για πολυ λιγα λεφτά ειναι καλη περίπτωση! http://www.skroutz.gr/s/314207/Rollei-Sportsline-60.html http://neuerdings.com/2011/01/27/rollei-sportsline-60-wasserdichte-strandkamera/ ιδιαίτερα για την παραλία αλλα βιαστείτε καλύτερα (στο σατουρν πυλαίας ειχε καμιά 50αρια στο καλάθι στην είσοδο πριν λιγο) edit αν κ λεει 5mp απο το μενού την εβαλα στα 12 κ βγάζει 4032*3024 δηλαδη 12mp exactly (μπερδεύτηκα λίγο τώρα)
Narayan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν είναι πραγματικά 12mp, με interpolation το κάνει δλδ απλά resize το αρχικό αρχείο. Επίσης ο φακός της είναι ανέκδοτο, αλλά για 'παιχνίδι' παραλίας καλή είναι η τιμή.
GeorgT. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 εγω για αυτο τη πήρα, να μη σε νοιάζει να βρεχτη η να χαλάσει απο την άμμο κ ούτε να σου την κλέψουν!! πάντως σε λιγο καιρό δεν τη γλυτώνει το τεστ Underwater με φουλ αλμύρα!!
billstamaniac Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 την πηρα κ εγω καλη ειναι για τα λεφτα της μενειε να την δοκιμασω μεσα στο νερο αν κ μετα τα ιδια λεφτα μπορει να παρει κανεις κατι τετοιο http://www.getitnow.gr/cat/eikona-ihos/aksesoyar-foto-binteo/thikes/?addFacet=24006%253ADICAPAC&sortOrder=&sortMode=&sortProperty=&parentCategoryId=&facetnamesParam=DICAPAC
s2117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Σε ποια saturn τη βρηκες τόσο φίλε?Γέρακα? Ξέρει κανείς άμα έχει ακόμη?
GeorgT. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Η προσφορά ήταν στα σατουρν εδω Σαλονικη! Τωρα για Αθενς δεν ξέρω να σου πω!
diplo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 αυτή ήταν η τίμη της και προ-προσφοράς φυλλαδίου στο κατάστημα της συγγρού. τώρα για διαθεσιμότητα δε γνωρίζω.
Tomahawk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αξίζει σαν αγορά; Η εναλλακτική που έχω είναι να αγοράσω αδιαβροχη θηκη για την Nikon S600 που έχω...
GeorgT. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 αναλόγως τη ζητας? αν εχει ήδη καμια καλη μηχανή κ την πλαισιώσεις με θήκη κ δεν φοβάσαι να πάθει κατι σίγουρα θα εχεις καλύτερα αποτελέσματα! Απο την αλλη αν θες μια πολυ φθηνή για παιχνιδι στην παραλία χωρις να φοβασε να πάθει τιποτα τοτε πας για την ρολει!
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει πιά η προσφορά, μου είπαν θα ξαναφέρουν αλλά στην κανονική τιμή (νομίζω 39)
billstamaniac Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 επιδη την πηρα κ την δοκιμασα λιγο γενικα ως ποιοτητα βγαζει καλυτερα εντος της θαλλασας παρα εκτος στα θετικα η κατασκευη ειναι στοιβαρη δεν την φοβασαι η παρα πολυ καλη ποιοτητα βιντεο τραβαει κ σε 720p και οι καλες φωτογραφιες εντος θαλασσας οι εκτος εχουν μια μουνταδα στα αρνητικα σττις φωτο δεν εχει επιλογη για ληψη σε 16:9 ενω σο βιντεο εχει κ οτι τρωει πολυ γρηγορα τις μπαταριες κατα αλκαλικες που δοκιμασα τις ρουφηξε αμεσως σε βιντεο υπολογισε κανα 20λεπτο το πολυ με τις φωτο δεν εχει προβλημα αντεχει αρκετα κ το αλλο πρακτικα με το που πεσει η μπαταρια στις 2 μπαρες αν πας σε βιντεο mode κλεινει αν κ φωτο τραβαει κανονικα Γενικα ως επιλογη ειναι απο τις καλυτερες ειδικα στην συγκεκριμενη τιμη
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Η προσφορά επέστρεψε, αυτή τη φορά στα MadiaMarkt, και νομίζω ότι παίζει και σε Αθήνα, και σε Θεσσαλονίκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.