Προς το περιεχόμενο

HTC incredible s ή κλασσικα iphone

paul_beat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Φτιαχνω αυτο το θεμα γιατι πριν απο λιγες μερες δυστηχως χαλασε το παλιο μου κινητο(w995) που ηταν αρκετα καλο και ειμαι πια αναγκασμενος να παρω αλλο.Σκευτηκα λοιπον αφου θα παρω κινητο ας ειναι ενα καλο για να το εχω για πολυ καιρο γιατι δεν μου αρεσει να αλλαζω συχνα.Μπαινωντας μεσα στο ιντερνετ ειδα το htc incredible s σε μια σχετικα καλη τιμη στα 400 ευρω και αρχισα να αλλαζω γνωμη για την αγορα iphone 3gs του ειχα αποασισει.Εσεις τι λετε αξιζει αυτο το κινητο?

post-220336-0-56084400-1308125041_thumb.jpg

Δημοσ.

Προσωπικά θα διάλεγα htc αλλά το iphone έιναι ένα αρκετά αξιόπιστο κινητό και δεν θα σου χαλάσει εύκολα! Πιστεύω οι πιο πολλοί στο forum θα επιλέξουν iphone!

Δημοσ.

κι εγώ HTC θα έπαιρνα, αν και η HTC έκανε μεγάλη καφρίλα με την αναβάθμιση του Desire που ματαιώθηκε, και δεν την εμποδίζει κανένας να το επαναλάβει. Το 3gs είναι παλιό κινητο, ας το χωνέψουν μερικοί, για 150-200 το πάρα πολύ καλό είναι, αλλά όχι για τα λεφτά που ζητάνε.

Δημοσ.

αυτο λεω και εγω,η τιμη του 3gs για ενα σχετικα παλιο μοντελο ειναι τεραστια.δεν ειχα ποτε μου htc αλλα πιστευω θα ειναι αρκετα καλα

Δημοσ.

δεν ξερω μιαζουν αρκετα.μια ερωτηση θα ηθελα να κανω εκει που λεει το λογισμικο των 2 κινητων εχουν και τα 2 froyo και διπλα για το incredible s λεει αναβαθμησιμο σε 2.4v.ειναι καποια νεα εκδοση που θα βγει?

Δημοσ.

Το κινήτο αξίζει έιναι πολύ καλό κ αν ήταν να συγκρίνεις με iphone θα το σύγκρινες με το 4άρι.Εγω έχω ενα 3G κ το πουλάω στις αγγελίες για να πάω προς HTC.Το IOS καταντάει πολύ βαρετό...

Δημοσ.

Την 2.4 θα την δεις σε κανα χρόνο μιας και ακομα δεν εχει βγει. Μην καιγεσε τοσο με τις εκδοσεις. Δεν ειναι τοσο σημαντικο αρκει η εκδοση που εχει το κιν να δουλευει καλα.

Σου εστιαζω τις μεγαλυτερες διαφορες που πρεπει να προσέξεις

MEMORY****HTC**********LG

**************1.1 GB********8 GB

CPU*********1 GZ**********1 GZ Dual Core

GPU*********205***********Tegra 2

Display******S-LCD********IPS LCD (πιο ζωντανα - αληθινά χρωματα πιο δυνατο λευκο πολυ καλυτερο μαυρο)

Extra************************HDMI out

Ενα μεγαλο μειον στο LG ειναι οτι χρειάζετε σίγουρα custom rom για να ειναι οπως πρεπει να ειναι ενω για το HTC δεν εχω αποψη ^^

Μπορεις να δεις ενα video

(ειναι το δικο μου) πως δουλευει παρολες τις 400+ εφαρμογες που το εχω φορτωσει + widgets
Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2, θα σου πρότεινα HTC. Όπως είπαν και οι περισσότεροι εδώ το 3GS καλώς ή κακώς είναι παλιό κινητό, και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να δώσεις τόσα λεφτά απλά και μόνο για την φίρμα apple.

Και η HTC σε γενικές γραμμές -πλην της "καφρίλας" με το Desire- είναι αξιόπιστη εταιρεία και με καλά μοντέλα στον χώρο και από άποψη αντοχής. Εγώ προσωπικά μέχρι στιγμής με το Wildfire είμαι ικανοποιημένος.

Από εκεί και πέρα και το LG Optimus 2x είναι μια αρκετά καλή επιλογή για τα χρήματα που σκέφτεσαι να διαθέσεις. Και στις 2 περιπτώσεις ίσως να 'ταν καλύτερο για σένα να πας προς android μεριά.

Δημοσ.

νομιζω εχετε ολοι δικιο.το 3gs αποτελει μοναχα φιρμα και ειναι σχετικα παλιο.δεν ξερω τωρα τι να διαλεξω.Η htc ειναι μια αρκετα καλη εταιρια και ειχα παλια κινητο της (windows mobile) και μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις.ομως το 2x το βλεπω αρκετα καλο αν και μεχρι στιγμης δεν εχω δει να κανει την μεγαλη διαφορα αυτος ο dual-core παρολα τα benchmarks

φιλε το βιντεο σου ειναι μαγικο μιλαμε.πραγματικα αυτο θα πει δυνατη χρηση

Δημοσ.

Διαφορα δεν εχει λογο dual core μιας και ακομα δεν εχουν βγει εφαρμογες που να εκμεταλευονται κατι τετοιο ομως βλεπεις λίγη διαφορα στην ταχύτητα browsing. Απ την αλλη το στοκ ρομ της LG ειναι gtp ^^

Εκει που εχει διαφορα ειναι στην οθονη που ομως την καταλαβαίνεις μονο οταν τα βλεπεις διπλα και ειναι και αρκετα μεγαλη.

Ο εξτρα χωρος για τις εφαρμογες εχει μικρη διαφορα ομως θα το καταλαβεις οταν θα θες να βαλεις αλλες 2 και θα πρεπει να σβήνεις κατι αλλο. Εδω να σου πω οτι τα 8gb του o2x ειναι "πλασματικα" μιας και τα 2gb τα βλεπει ως εσωτερικη μνημη για τα .apk και τα 6gb ως "εσωτερικη καρτα μνημης". Στο + αυτο ειναι οτι δεν χρειαζεσε εξωτερικη καρτα μνημης κατ ευθειαν με την αγορα στο - ειναι οτι αν βαλεις εξωτερικη καρτα μνημης την βλεπει ως φακελο στο /sdcard/_externalSD

Επισης ο tegra εχει αυτη τη στιγμη καλυτερη υποστιριξη απο τα gaming houses με ψευτοαποκληστικοτητες ομως μπορεις να κανεις καποια "αποκλιστικα" games να παιζουν σε αλλα κινητα οχι ομως τοσο καλα.

Τελος το hdmi ειναι πολυ καλο αν μετακινησε και θες πχ να δεις μια ταινία στην κοπελα σου να παιξεις καποιο game στην 32αρα tv ακομα και για browsing fb insomnia κτλ. Ουσιαστικα πολλα πραγματα που τα εκανες στο pc μπορεις να τα κανεις απο τον καναπε σου.

Μπορεις παντα να πας σε ενα public η σε καποιο αλλο καταστημα και να τα δεις απο κοντα. Μπορει στο τελος να αγαπησεις καποιο αλλο. Οσο για το UI μην το εχεις σαν κριτηριο γιατι το κανεις οπως θες εσυ.

Δημοσ.

Μα το UI είναι αυτό που αξίζει στα HTC και οι προσεγμένες και χωρίς κολληματα Roms.

Τι παει να πει φτιαχνεις μόνος σου όπως θες το UI ; Να βάλεις κανά χαζό-Launcher pro εννοείς ;

Δημοσ.

Ο "χαζο launcher pro" που λες ειναι ενα μερος του ui. Η και καποιος αλλος launcher. Εγω χρησημοποιω adw πχ αλλος go κτλ.Ενα αλλο ειναι τα widget, τα εικονιδια, ακομα και το πληκτρολογιο.Διαλεγεις αυτα που σε βολευουν και το συνολο ονομαζετε ui.Οσο καλη και να ειναι μια εταιρια δεν μπορει να παραμετροποιησει το ui της να αρεσει σε ολους ή να τους βολεύει ολους εκτος και αν θεωρεις οτι ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ιδιοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...