Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3 vs Resistance 3

Tsiringos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Battlefield 3 ή Resistance 3?

Ενδιαφέρομαι περισσότερο για το καλύτερο online gaming σ'αυτα τα δυο παιχνίδια...

Δημοσ.

Σαφως υπερεχει το BF3(απο gameplay videos και info). Το Resistance επικεντρωνεται περισσοτερο στο single πιστευω και απο οτι εχω δει το multi του δεν με ικανοποιησε ιδιαιτερως.

Δημοσ.

Σαφως υπερεχει το BF3(απο gameplay videos και info). Το Resistance επικεντρωνεται περισσοτερο στο single πιστευω και απο οτι εχω δει το multi του δεν με ικανοποιησε ιδιαιτερως.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μία απορία ρε παιδιά... Εντάξει η ερώτηση του Tsiringos που αναφέρεται σε παιχνίδια που θα βγουν σε 3-4 μήνες, αλλά kostionalist.. την απάντηση που τη ξέρεις; Έχεις παίξει beta και στα δύο :confused:

Edit: Sorry τώρα είδα ότι είπες από videos και info.

Δημοσ.

nicktg δεν χρειάζεται να βγει ένα παιχνίδι για να δεις πόση δουλειά έχει απο πίσω. το battlefield 3 αυτή τη στιγμή φαίνεται για το πιο μεγάλο budget game της χρονιάς με το μεγαλύτερο dev cycle. το resistance 3 το δούλευαν τι 2 χρόνια? ένα dev team που έφτιαχνε ταυτόχρονα και το infamous 2. δεν θα μιλήσω για τα visuals που το bf3 πάει για graphics king στο pc και έχει ελπίδες να εκθρονίσει επιτέλους το crysis1(και τα mods του όταν βγουν και για το bf3).

καλά θα είναι και τα 2 παιχνίδια,το bf3 θα είναι για τους cod fans και το resistance 3 για τους πιο sci-fi fans,εγώ πρωτειμώ το 1ο γιατί μισώ τα scifi games.βάζω και sig bet όποιος θέλει οτι το bf3 θα έχει καλύτερο βαθμό στο metacritic :P (σα να κλέβω εκκλησία θα είναι)

Δημοσ.

μέχρι να βγουν τα παιχνιδια δεν μπορουμε να εκφρασουμε απολυτα γνωμη αλλα φαινεται εξ αρχης σε ποιο εχει πεσει δουλεια

Επισκέπτης
Δημοσ.

nicktg δεν χρειάζεται να βγει ένα παιχνίδι για να δεις πόση δουλειά έχει απο πίσω. το battlefield 3 αυτή τη στιγμή φαίνεται για το πιο μεγάλο budget game της χρονιάς με το μεγαλύτερο dev cycle. το resistance 3 το δούλευαν τι 2 χρόνια? ένα dev team που έφτιαχνε ταυτόχρονα και το infamous 2.

wat?

Eκτος του οτι το δουλευουν 3 χρονια και οχι 2,τι δουλεια εχει το infamous?

Δεν μπορουν να συγκριθουν τα 2 παιχνιδια,γιατι ειναι εντελως διαφορετικα και επισης δεν εχουν καν κυκλοφορησει.

Επισης αμφιβαλω αν στις κονσολες θα ειναι ανωτερο σε γραφικα το B3 απο το R3.

Δημοσ.

wat?

Eκτος του οτι το δουλευουν 3 χρονια και οχι 2,τι δουλεια εχει το infamous?

Δεν μπορουν να συγκριθουν τα 2 παιχνιδια,γιατι ειναι εντελως διαφορετικα και επισης δεν εχουν καν κυκλοφορησει.

Επισης αμφιβαλω αν στις κονσολες θα ειναι ανωτερο σε γραφικα το B3 απο το R3.

εμ ναι μπερδέυτικα το rachet ήθελα να πω :P. δεν νομίζω το r3 να περάσει ούτε στις κονσόλες σε γραφικά το b3.απότι έχω δει απο το r3 δεν φτάνει ούτε Killzone2 επίπεδα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εμ ναι μπερδέυτικα το rachet ήθελα να πω :P. δεν νομίζω το r3 να περάσει ούτε στις κονσόλες σε γραφικά το b3.απότι έχω δει απο το r3 δεν φτάνει ούτε Killzone2 επίπεδα.

Διαφωνω γιατι το τελευταιο gameplay του resi3 δειχνει πολυ καλο οπτικα.

http://www.youtube.com/watch?v=H-WwJlaH6tA

Απο την αλλη θα περιμενουμε για να δουμε την Ps3 εκδοση του bf3 σημερα.

Για να επιλεξουν να δειξουν την ps3 εκδοση πιθανοτατα εχουν κανει καλη δουλεια.Για να δουμε..

Δημοσ.

Η insomniac δούλεψε στο infamous2?? :confused:

διάβασε το Last ποστ μου για το rachet μιλούσα τελικά. είχε 3 παιχνίδια για development το rachet and clank a crank in time/το rachet 4 in one/resistance3 και δεν ξέρω αλλα λογικά συμμετέχει στο development και του heroes on the move. μιλάμε για 4 τίτλους απο 1 μικρό studio.εξερετικό δείχνει το resistance 3 δε λέω,αλλα το view distance του είναι τραγικό,βλέπεις μέχρι 10 μέτρα μακριά ενώ έχουμε δει σε killzone 2 και 3 να κοιτάς μέχρι το άποιρο,εδώ πολύ θολούρα και κιτρινίλα βάλανε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

διάβασε το Last ποστ μου για το rachet μιλούσα τελικά. είχε 3 παιχνίδια για development το rachet and clank a crank in time/το rachet 4 in one/resistance3 και δεν ξέρω αλλα λογικά συμμετέχει στο development και του heroes on the move. μιλάμε για 4 τίτλους απο 1 μικρό studio.

Μονο με το το rachet 4 in one ασχολειται παραλληλα.Αν και αμφιβαλλω οτι οι ιδιοι ακριβως που κανουν το resi κανουν και το R&C.

Αν ηταν ετσι το resi2 θα το δουλεψαν ενα χρονο...

Τωρα εχουμε 3 χρονια οπως σου ειπα πριν.

εξερετικό δείχνει το resistance 3 δε λέω,αλλα το view distance του είναι τραγικό,βλέπεις μέχρι 10 μέτρα μακριά ενώ έχουμε δει σε killzone 2 και 3 να κοιτάς μέχρι το άποιρο,εδώ πολύ θολούρα και κιτρινίλα βάλανε.

Αν κρινουμε απο τα προηγουμενα resi,τα επιπεδα θα ειναι πιο ανοιχτα απο αυτα του killzone 2 τουλαχιστον.

Δημοσ.

Συγκρίνουμε 2 παιχνίδια που δεν έχουν βγει και βγάζουμε και το 1 σαφώς καλύτερο. :confused:

Αυτά είναι. :shock:

Οπως ειπα, απο gameplay videos και info.

Δημοσ.

Μα γιατι ρε παιδια...δυσκολο ειναι να βγαλουμε το καλυτερο?Πρεπει να τα χουμε παιξει αναγκαστικα?? :blink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...