Προς το περιεχόμενο

Δωρο για 1 φιλη μου

AzAzeLgg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ρε με φαγατε. λοιπον. ξεκωλα = εξω + κωλος. ΕΞΩ Ο ΚΩΛΟΣ!!

και δεν εχουν μονο σορτσακια που παρεθεσες. εχουν απ'όλα! και για ολο τον κωλο και ξεκωλα!

θα με τρελανετε σεις!

salliara out. παω για ενα συντηριτικο τσιπουρακι ;)

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ρε με φαγατε. λοιπον. ξεκωλα = εξω + κωλος. ΕΞΩ Ο ΚΩΛΟΣ!!

και δεν εχουν μονο σορτσακια που παρεθεσες. εχουν απ'όλα! και για ολο τον κωλο και ξεκωλα!

θα με τρελανετε σεις!

salliara out. παω για ενα συντηριτικο τσιπουρακι ;)

Ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο. ;) Καλα να περασεις!

Δημοσ.

Γιατι καλε να τον καψουμε;;;

καλα κ εμενα στα 16 μου αρεσαν τα αρκουδακια αλλα εχεις δει καθολου τα σημερινα 16χρονα;;;;Κ λιπγκλος κ σκια κ ρουζ βαζουν στο σχολείο...

Ξέχασες να πεις τους τόνους makeup και πούδρες που βάζουν , ούτε εγώ δε βάζω τόσο στόκο που τους ρίχνω και 10 χρόνια.

Μα ο topic starter κατα βάθος δεν τη θέλει σαν φίλη μόνο , το lip gloss τι μηνύματα θα δώσει ;

Να την πάρει ένα βιβλίο δώρο να δείξει και λίγο ποιότητα.

Δεν είναι καθόλου κακό :-D

ξαίδοιο;;

ή ξεδοιο;;

Πάντως έχει μια πρακτικότητα τώρα το καλοκαίρι αυτό το εσώρουχο !

Μην τα κάνεις αυτά ειδικά σήμερα που με έχουν στοιχειώσει οι καταναλωτικές μου επιθυμίες . :devil:

Δημοσ.

jesus-facepalm.jpg

Jesus Jesus αλλά μπήκες στο προφίλ της 1 λεπτό πριν το ποστάρεις αυτό για να δεις αν φαίνεται το msn :P

Δημοσ.

Μα ο topic starter κατα βάθος δεν τη θέλει σαν φίλη μόνο , το lip gloss τι μηνύματα θα δώσει ;

Λιπγκλος ή οτιδηποτε άλλο που χρησιμοποιει συχνα.Της δειχνει ετσι οτι εχει προσεξει τα χουγια της (κ αλλα επάνω της ) κ της παίρνει το ίδιο ακριβως.

Μου εχει συμβει να προσεξει ο άλλος οτι χρησιμοποιώ πχ μια κρεμα σωματος να με ρωτησει ποια ειναι κ να μου την παρει δωρο.

Μου εδειξε ετσι οτι με προσεξε οταν του το ελεγα, συν οτι κάθε φορά που βάζω κρεμα τον θυμάμαι.

Δημοσ.

Από μοντέλα βρακιών δεν ξέρετε βλέπω. Μόνο μάρκες και γενικούρες και σουξουμούξου.

ειναι σαν να μου λες να σου αναλυσω ολο τον περιοδικο πινακα σε 1 ποστ. δεν γινεται αυτο το πραμα. υπαρχουν τοσες επιλογες, τοσα σχεδια, τοσα χρωματα, υφασματα, ποιοτητες, τιμες.

Δημοσ.

πνευματωδες, αλλα εχουν διαφορες , υπαρχουν ζουμερες, στεγνες,μεγαλες,μπριζολακια , με πουπουλα-χωρις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...