petros_samurai Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Λοιπον παιδια θελω παλι την βοηθεια σας,υπαρχει ενα νετμπουκ το hp compaq 110 που ειχε px αγορασμενα,τα μικρα εβαλαν τα 7 ultimate και κατι linux(μαζι)λοιπον το θεμα ειναι πως τα win 7 ηταν παρανομα και εκλεισαν αλλα τωρα βαζω κανονικα και δεν τα δεχεται.Εχω δοκιμασει και px kai win7 ultimat .<πουταρει απο θσβ κανονικα αλλα μου βγαζει μηνυμα "missing operating system".Μονο στα λινουξ μπορω να μπαινω αλλα δεν καταλαβαινω χριστο εκει μεσα.Γιατι δεν με αφηνει να το "καθαρισω" ετσι απλα (οπως στις ταινιες)??????
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Το usb με τα 7 ειναι σιγουρα λειτουργικο?Μπορεις να κανεις boot απο αυτο σε αλλο υπολογιστη?
petros_samurai Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εχω ενα dvd με τα win 7 και αντεγραψα τα αρχεια στο usb,σε αλλο υπολογιστη αν μπω στο φλασακι η εγκατασταση ξεκιναει,αλλα αποτι ειδα τωρα που το λες δεν κανει μπουτ στην εκκινηση του υπολογιστη!
tsakonas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 δεν έκανες bootable usb http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.