Προς το περιεχόμενο

ψαχνω laptop....

sianis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους ψαχνω να βρω ενα laptop που να εχει σιγουρα i3 επεξεργαστη 4gb ram και καρτα γραφικων 1gb και τιμη μεχρι 550 ευρω...αν μπορειται βοηθηστε με!!!!οχι sony vaio

Δημοσ.

και να ηθελες sony vaio με αυτα τα χρηματα ,δε νομιζω οτι θα βρισκες.

Απο αλλη εταιρια αν βρεις,ισως hp (κ εγω hp εχω) ή απο καποια προσφορα.

Δημοσ.

Asus X52JU-SX289V με πολυ καλυτερο επεξεργαστη απο τον i3, 4gb ram, παρα πολυ καλυτερη καρτα γραφικων

Οθόνη: 15.6 in

Intel Core i5 i5-480M, 2.66 GHz

Μνήμη: 4 GB

Σκληρός Δίσκος: 500 GB

Radeon HD 6370M

Ανάλυση: 1366x768

DVD-RW

Windows 7 Home Premium

Δημοσ.

για καινουριο φορητο ψαχνω και ειναι σημαντικο για μενα να εχει 1gb καρτα γραφικων....αντε το πολι να παο μεχρι τα 600 αλλα παραπανο με τιποτα......σε acer μηπως υπαρχει κατι?

Δημοσ.

για καινουριο φορητο ψαχνω και ειναι σημαντικο για μενα να εχει 1gb καρτα γραφικων....αντε το πολι να παο μεχρι τα 600 αλλα παραπανο με τιποτα......σε acer μηπως υπαρχει κατι?

Σε acer υπαρχουν πολλα.

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12142

Αλλα περισσοτερο αξιζει το asus.

Δημοσ.

Ο asus που μου προτεινετε πιστευω ειναι αρκετα καλος ετσι δεν ειναι?πεζει τοσο μεγαλο ρολο αν η καρτα ειναι 512 η 1gb?μπορω να παιξω παιχνιδια καινουρια με αυτη τη καρτα γραφικων που εχει?

Δημοσ.

Ο asus που μου προτεινετε πιστευω ειναι αρκετα καλος ετσι δεν ειναι?πεζει τοσο μεγαλο ρολο αν η καρτα ειναι 512 η 1gb?μπορω να παιξω παιχνιδια καινουρια με αυτη τη καρτα γραφικων που εχει?

Σαν το crysis ας πουμε;

Μπαα.

Στα χρηματα αυτα δεν παιρνεις gaming laptop.

Για να παιξεις σε ικανοποιητικο βαθμο παιχνιδια, χρειαζεσαι μια καρτα οπως η 5650m/6550m.

Υπαρχουν καποια λαπτοπ με τετοια καρτα, αλλα οχι με i επεξεργαστη..

Δημοσ.

δηλαδη αυτη υη καρτα δεν ειναι καλη?τι παιχνιδια μπορει να παιξει?

οκ εφχαριστο χριστοφορε αν βρεις και κατι αλλο πες μου....γενικα οποιος μπορει να βοηθεισει...

κοιτα δε παιζω και τιποτα φοβερα παιχνιδια οποτε ετσι οπως ειναι ο υπολογιστης και για τα λεφτα του μου τον προτεινεις?

Δημοσ.

δηλαδη αυτη υη καρτα δεν ειναι καλη?τι παιχνιδια μπορει να παιξει?

οκ εφχαριστο χριστοφορε αν βρεις και κατι αλλο πες μου....γενικα οποιος μπορει να βοηθεισει...

κοιτα δε παιζω και τιποτα φοβερα παιχνιδια οποτε ετσι οπως ειναι ο υπολογιστης και για τα λεφτα του μου τον προτεινεις?

Φυσικα και στον προτεινω.

Εχει τον καλυτερο i5 επεξεργαστη επανω και 4gb ram.

Και ειναι και asus που θεωρουνται αξιοπιστοι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...