Προς το περιεχόμενο

νεο Pc

batistapao13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια λοιπον θελω να φτιαξω ενα συστηματακι μονο μοναδα γυρω στα 600 ευρω...μπορω να τον σναρμολογησω μονος μου και δεν εχω προβλημα να παρω τα εξαρτηματα απο πολλα καταστηματα

κυριως θα παιζω games

υπαρχουν ηδη τα παρακατω απο το παλιο μου συστημα μηπως συνδυαστουν με το καινουργιο

psu thermaltake tr2 power 550w

corsair xms dhx2 ddr2 2X2gb 800mhz

wd hdd 250gb

powercolor ati radeon 4770

Δημοσ.

το τροφοδοτικο κρατισε το.ειναι καλο. οσοσ για τα υπολοιπα, μνημες σιγουρα σε ddr3 θα παμε,καρτα γραφικων σε καμια 6***,αρα πουλισε την και αυτην,και τον σκληρο κρατα τον

Δημοσ.

-1 από εμένα... έτσι απλά γιατί θέλω να κάνω εντύπωση B)

Σοβαρά τώρα είναι μια πάρα πολύ καλή σύνθεση, σε πολύ συμπαθητικά χρήματα. Πάντως πλέον με λιγοτερα από 200.000 δρχ (έτσι για να είμαι επίκαιρος με την δραχμούλα) μπορείς να φτιάξεις ένα εξαιρετικά δυνατό μηχάνημα. Απλά ο φίλος δεν μας έχει πει μέχρι πόσα μπορεί να ξοδέψει.

+1 για την συνθεση του Ραφ.

Καλα το TR2 δεν το λες και απο τα χειροτερα ever.μην τα ισοπεδώνουμε ολα.

Στo θέμα ΤΤ PSU έχω εντρυφήσει μιας και είναι τα αγαπημένα μου τροφοδοτικά. Οπότε θα συμφωνήσω πως ΠΛΕΟΝ τα TR2 είναι πολύ αξιόλογα τροφοδοτικά και είναι το ίδιο αξιόλογα με την σειρά CX της Corsair, τα οποία είναι πάνω κάτω τα ίδια με άλλο περίβλημα (Seasonic κατασκευάστρια εταιρία και στα 2).

ΑΛΛΑ, το TR2 του φίλου είναι από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν τα οποία πραγματικά είναι απαράδεκτα. Και μάλιστα η ΤΤ είχε κάνει λάθος αφού τα έριξε πρώτα στην αγορά ΠΡΙΝ την σειρά Toughpower (Seasonic κι εδώ) η οποία προσπάθησε (και τα κατάφερε) να βγάλει τα σπασμένα για την φήμη της εταιρίας στον χώρο των PSU.

Δες λοιπόν τα specs του TR2-550 (15+14A στις +12V, 70% efficiency) το οποίο φυσικά έχει καταργηθεί προ πολλού, και δες το καινούριο "μικρότερο" TR2-500(36A στην +12V, 88% efficiency!!!). To 2o θα μπορούσε κάλλιστα να το χρησιμοποιήσει ο rafail στην σύνθεσή του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...