Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικα κολιματα σε Win7 32bit

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.....

Εχω το παρακατω συστημα(αν και δεν νομιζω να εχει καποια σχεση)

Intel Core 2 Quad Q6600

Gigabyte G31M-ES2L rev 2.4

Sapphire Radeon HD5550 1GB DRR2

2x1GB SIS Module 667mhz DDR2 RAM

Λοιπον, πριν κανα 2μηνο επεσαν στα χερια μου κατι κατευασμενα windows τα οποια ηταν Windows 8 Extreme Edition(fake δηλαδει) τα οποια τα ειχα βαλει και δουλευαν κανονικα σαν τα απλα win7 απλα με διαφορετικο design..... Δεν ειχα κανενα προβλημα. Για να μπει αυτο το design επρεπε να βαλεις τα Ultimate, ετσι αυτα ηθελα και εγω, αυτα εβαλα. No problem.....

Τις προαλες ηθελα να κανω ενα format. Το εκανα και ηθελα να περασω Ubuntu και τα 7 τα κανονικα. Βαζω στην αρχη το dvd των 7(κατευασμενο)αλλα ηταν μεσα στις γρατζουνιες και.. παπαλα..... Βαζω αυτα τα extreme και διαλεγω home premium για να εχει το κανονικο design.....

Μπενουν κανονικα. Βαζω και τα Ubuntu...... Ολα οκ ως εδω.

Πριν κανα 2 μερες μου εκανε τρελα. Ειχα ανοιχτο firefox, windows media player και 2 φακελους. Εκεινη την ωρα ειχα ανοιχτο το Youtube στον firefox και ξαφνικα παγωσε(μονο ο firefox).... Τα παντα εχτος απο αυτον δουλευαν κανονικα. Πατω ctrl+alt+delete.... Τιποτα.. Περιμενω και μετα απο 2-3 λεπτα μαυριζει η οθονη και μου βγαζει ενα παραθυρο που κατι λεει αλλα δεν θυμαμε τι. Παταω ΟΚ. Μετα απο λιγο ξεπαγωνει και μου λεει: Η λειτουργια adobe flash σταματισε να λειτουργει ή κατι τετοιο. Λεω ξυσε τα αυτια σ

Συνεχιζω κανονικα. Μετα απο λιγο ξανα τα ιδια και δεν ξεκολουσε με τιποτα. Παταω shut down. Μετα απο ποση ωρα μαυριζει η οθονη και φενεται μονο ο δεικτης του ποντικιου. Το σβηνω απο το κουμπι και ξαναναβω....

Πριν λιγο μου εκανε το ιδιο αλλα καπως αλλιως. Ο firefox δουλευε κανονικα και παγωσε το windows media player και ο explorer... Δεν ξεκολαγε με τιποτα...

Μου εχει σπασει τα αρχ. και δεν μπορω ρε παιδια! Παω για format? Αμαν εκανα να περασω 100-120 παιχνιδια.. ξανα? :confused:

Οποιος το διαβασει ολο παιρνει νομπελ....

Ευχαριστωωωωω

• Moderators
Δημοσ.

Προβλημα 1ο.

Βαζω αυτα τα extreme και διαλεγω home premium για να εχει το κανονικο design.....

Προβλημα 2ο

Περιμενω και μετα απο 2-3 λεπτα μαυριζει η οθονη και μου βγαζει ενα παραθυρο που κατι λεει αλλα δεν θυμαμε τι. Παταω ΟΚ.

Προβλημα 3ο

Μετα απο λιγο ξεπαγωνει και μου λεει: Η λειτουργια adobe flash σταματισε να λειτουργει ή κατι τετοιο.

Λυση

Παω για format?

Αναγκαιο κακο ή αλλιως "δεν θα ξαναβαλω extreme, eternity και δεν συμμαζευεται"

Αμαν εκανα να περασω 100-120 παιχνιδια.. ξανα?
  • Moderators
Δημοσ.

Ε ναι.... Αρα παω για format με τα κανονικα... Με repair ή ξερω'γω κανα κολπο σε safe mode δεν γινετε ε?

Δεν εχω ιδεα να σου πω, καθως δεν ξερω τι ακριβως εχει κοπει, τι εχει προστεθει, τι εχει πειραχθει στα 'extreme' που χρησιμοποιεις. Και εκει εγκειται ενα απο τα προβληματα τους. Μπορει να λειτουργουν κανονικα και φαινομενικα αψεγαδιαστα, αλλα αν σκασει μυτη καποιο προβλημα δεν εχεις ιδεα αν φταιει το λειτουργικο, αν φταιει καποιο software, αν φταιει καποιο πειραγμα που εχει κανει ο wanna be l33t hacker που τα 'εφτιαξε', καποιος driver που δεν τα παει καλα με καποια ρυθμιση και χιλια δυο αλλα.

Γι αυτο και προτεινω format κατευθειαν, κατι που δεν μ αρεσει να το κανω, καθως συνηθως δεν αποτελει την ιδανικη λυση κατα τη γνωμη μου.

Μπορεις φυσικα να δοκιμασεις repair και οτι αλλο εχει να σου προτεινει καποιο αλλο μελος.

My 2 centssmile.gif

• Moderators
Δημοσ.

Ok Ευχαριστω για την βοηθεια.. Κανω ενα repair και αν παλι δεν... Κανω format...

Καλη τυχη και αν δεν βγαλεις ακρη, βαζεις τα κανονικα, τα οποια δεν υστερουν σε τιποτα απο αυτα που χρησιμοποιεις, το αντιθετο ακριβως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...