Προς το περιεχόμενο

προβλημα με hotmail

tasoskont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εδω και 3 μερες το mail μου spamarei μονο του ολες τις επαφες που εχω αποθηκευμενες(ακομα και μενα που με εχω βαλει στις επαφες :-D )τι μπορει να φταιει???αλλαξα κωδικο εβαλα ενα πιο δυνατο εψαξα και το pc μου για τιποτα trojan κτλπ υπαρχει κατι αλλο να κανω???φοβαμαι μην μου το εχουν hackari και το χασω.ευχαριστω

Δημοσ.

λογικα το spam σταματησε τωρα που αλλαξα κωδικο αλλα σημερα που μπηκα ειδα μου ειχαν σβηστει ολα τα εισερχομενα πλην 2 που ειχαν μεινει wtf????τι αλλο να κανω????

Δημοσ.

Ξεχνα το και φτιάξε άλλο.

Προσωπικά έχω ένα mail για τη σαβουρα/σπαμ, ένα άλλο για demi καταστάσεις και ένα επίσημο/επαγγελματικό formal...

ΥΓ:Δε παίζει να σταμάτησε το σπαμ επειδή αλλαξές κωδικό. Ούτε αυτο προς εσένα ούτε αυτο απο εσένα

Δημοσ.

Ξεχνα το και φτιάξε άλλο.

Προσωπικά έχω ένα mail για τη σαβουρα/σπαμ, ένα άλλο για demi καταστάσεις και ένα επίσημο/επαγγελματικό formal...

ΥΓ:Δε παίζει να σταμάτησε το σπαμ επειδή αλλαξές κωδικό. Ούτε αυτο προς εσένα ούτε αυτο απο εσένα

αυτο ειναι που θελω να αποφυγω να το ξεχασω γιατι ειναι το επαγγελματικο μου και το δουλευω καθε μερα ηδη εχασα πολυτιμα email.παντως παραπονα για spam δεν εχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...