Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα τώρα το είδα... ε οκ δν απαντάω άλλο γιατι δεν μας βγάζει πουθενά...

απλά ήθελα να ποστάρω κάποια πράγματα μήπως ήθελε να τα διαβάσει κάποιος άνθρωπος. στο κάτω κάτω όποιον δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει δεν με απασχολεί να του πώ και πράγματα :)

peace :P

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το σκέφτομαι και γω για τον 2500k,αλλά είδα το θέμα.

Παίδες έχω και εχω τον q6600 αλλά το bios πρέπει να είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να τον κάνω o/c .Υπάρχει τρόπος,πέρα από το να αλλάξω μητρική;

Δημοσ.

Το σκέφτομαι και γω για τον 2500k,αλλά είδα το θέμα.

Παίδες έχω και εχω τον q6600 αλλά το bios πρέπει να είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να τον κάνω o/c .Υπάρχει τρόπος,πέρα από το να αλλάξω μητρική;

Μόνο και μόνο που είδα ότι είναι Compaq το PC, δεν χρειαζόταν καν να πατήσω το Link. Δεν κλοκάρει η μητρική...

Δημοσ.

Μόνο και μόνο που είδα ότι είναι Compaq το PC, δεν χρειαζόταν καν να πατήσω το Link. Δεν κλοκάρει η μητρική...

ναι hp είναι..

Αυτό είχα καταλάβει και γω.. ffs δηλαδή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν κ το ρώτησα κ σε άλλο θέμα,αλλά τ βλέπω νεκρό τ βάζω κ εδώ κ σε οποίο απο τ δύο απάντηθει ένας admin ας σβήσει τ ένα.

Παίδες μια ερώτηση που χρειάζομαι απάντηση σας παρακαλώ αν γίνεται..ο i5 2500k,Για να λειτουργήσει με τ ενσωματωμένα γραφικα θέλει μητρική με p67 chipset ή κανω λάθος?κ κάτι άλλο..είδα στην ιντελ ότι οι μνήμες που υποστηρίζει είναι μέχρι 1333 ή είδα κάτι λάθος?<br /> Αυτά ,ευχάριστω εκ των προτερων.. :-)Λυστε μου τις απορίες ,γιατι σκαλωσα..

android.png

Δημοσ.

Για να ''δουλέψουν'' τα ενσωματωμένα γραφικά των sandy bridge θέλουν μητρικές με h61,h65,h67,Q67,z68 chipset,στην περίπτωσή σου με τον i5 2500k η πιο σωστή επιλογή είναι το z68 chipset λόγω του ότι σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή αλλά και να τον υπερχρονίσεις.

Όσο αφορά την συχνότητα των μνημών ο memory controller των sandy bridge όντως ''δέχεται'' μνήμες ως 1333mhz αλλά οι κατασκευαστές των μητρικών με κάποιο τρόπο (τον οποίο εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω αφού δεν έχω ασχοληθεί με το overclocking)καταφέρνουν και βάζουν μεγαλύτερης συχνότητας μνήμες(εώς 2133mhz αν δεν κάνω λάθος).

Ελπίζω να σε βοήθησα :) .

Δημοσ.

Ναι ναι εννοείται πως με βοήθησες ,μου έλυσες απορίες . Μάλιστα..επειδή δεν έχω πρόσβαση στον υπολογιστή τώρα κ δεν μπορώ να βάλω το λινκ απο την μητρική που έχω παραγγείλει απο το e-shop.. Θα τ κανω τ πρωί.. Όμως την έχω παραγγείλει γιατι έλεγε ότι για τα ενσωματωμένα γραφικα παίζει με το ρ67..κ γιαυτο την πήρα.. Όπως κ το site της asrok..κ ότι είναι έτοιμη για τον Κ,για να τον κανω oc τον ι5.. Στο πλαίσιο ο επεξεργαστής λέει το Η67..το site της intel λέει τα σοκετ που είπες συν το ρ67.. Ε και κάπου εκεί χάθηκα.. Θα έχω προβλήματα?? (θα φοράω ανεξάρτητη κάρτα γραφικών πάντως)..

Μάλιστα κ για τις ραμ..έχω επιλέξει κάτι kingston στα 1600,θα έχω κ σε αυτό πρόβλημα?ή είναι αυτό που λες?η μητρική που έχω διαλέξει που είπα σηκώνει ως 2133.ευχάριστω για την απάντηση

android.png

Δημοσ.

κακως επρεπε να παρεις το z68.ακυρωσε την παραγγελια σου.ακομα και αν δεν μπορεις,παρτην πηγαινε την στο ταμειο και πες θελω να επιστραφει,αφου δεν θα την εχεις ανοιξει καν και θα σου πιστωσουν το ιδιο ποσο να παρεις κατι αλλο.so simple.

μητρικη που προτεινω.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526083

θα δεις μεγαλη διαφορα με τον i52500k.καμια σχεση με τον q6600 τον οποιο τον ειχα καποτε.εδω ο 2500κ ριχνει στον δικο μου τον i7 920...τι να λεμε τωρα.ασε που κλοκαρει γελοια,και εχεις πολυ χαμηλες θερμοκρασιες..8α πιανεις τα 4ghz για πλακα.

δες εδω και τις διαφορες.

http://www.anandtech.com/bench/Product/53?vs=288

Δημοσ.
κακως επρεπε να παρεις το z68.ακυρωσε την παραγγελια σου.ακομα και αν δεν μπορεις,παρτην πηγαινε την στο ταμειο και πες θελω να επιστραφει,αφου δεν θα την εχεις ανοιξει καν και θα σου πιστωσουν το ιδιο ποσο να παρεις κατι αλλο.so simple.

μητρικη που προτεινω.

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.526083

θα δεις μεγαλη διαφορα με τον i52500k.καμια σχεση με τον q6600 τον οποιο τον ειχα καποτε.εδω ο 2500κ ριχνει στον δικο μου τον i7 920...τι να λεμε τωρα.ασε που κλοκαρει γελοια,και εχεις πολυ χαμηλες θερμοκρασιες..8α πιανεις τα 4ghz για πλακα.

δες εδω και τις διαφορες.

http://www.anandtech...oduct/53?vs=288

Μιλώντας πάντα απο άποψη oc? Θα έχει στα χρήματα που θέλω (125€) ?Γιατι για να βάλω έξτρα αλλά χρήματα αποκλείεται..για κάποιον λόγο δεν ανοίγει τ λινκ συν κινητό,μόλις κάτσω στον υπολογιστή θα τ δω κ θα σας δείξω αυτήν που σας λέω. Να το ακυρώσω,αλλά ήδη περιμένω απο 20/9....αν μου έδιναν τα λεφτά στο χέρι οκ κανένα πρόβλημα να το έπαιρνα απο άλλου.. Οκ για να μην γράφω άκυρα. Σε λίγη ωρα θα κάτσω στον υπολογιστή κ θα δω αυτά που μου λέτε να έχω πλήρη άποψη.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...