Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Η γνώμη μου είναι να περιμένεις τη νέα φουρνιά επεξεργαστών τόσο σε Intel όσο και σε AMD. Σε βγάζει άνετα ακόμα έναν χρόνο το CPU... Προσωπικά αυτό περιμένω. Αν θες να ξοδέψεις λεφτά, πάρε έναν SSD.
vasilisga Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 εγώ είμαι σταθερά στα 3.6 με αέρα εδώ και καιρό... με μια prolimatech και κάρτα 6870. θερμοκρασίες μια χαρά... όσο για bad company 2 αν και το έχουμε ξανασυζητήσει για μένα δεν παίζει στο full 1920x1080... ακόμα και με μέτρια γραφικά, αν δεν έχεις σταθερά 80+ frames per sec δεν ευχαριστιέσαι FPS game... με overclock ΚΑΙ στην κάρτα παλεύεται. (αυτο το γράφω πιο πολύ για απάντηση στον vasilisga απο πάνω..) το παλικαρι ειπε οτι καποια παιχνιδια που παιζει τα παιζει καλα συγκεκριμενες επιδοσεις σε frames κτλ δεν ειπε ουτε ξερω κιολας ποιες εχει... αλλα οταν λεω οτι ειμαι ικανοποιημενος με ολα στο φουλ στα παιχνιδια που παιζω σιγουρα δεν σκεφτομαι αναβαθμιση γιατι στην τελικη δεν αξιζει κιολας οταν αρχιζει και ζοριζεται τοτε οκ
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 αν δεν έχεις σταθερά 80+ frames per sec δεν ευχαριστιέσαι FPS game... με overclock ΚΑΙ στην κάρτα παλεύεται. (αυτο το γράφω πιο πολύ για απάντηση στον vasilisga απο πάνω..) Τι οθόνη έχεις?
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Συμφωνώ και με τον Θάνο και με τον Heatspreader . Ο επεξεργαστής σου καλά κραταεί ακόμη άλλοι είναι ακόμη με P4 (Έχω και εγώ ).Περίμενε να έρθουν και οι καινούριοι επεξεργαστής της amd και αν θέλεις μπορείς να κανείς την αναβάθμιση σου
PETERANOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφ'οσον παιζετε οσα παιχνιδια παιζετε με τα γραφικα ολα στο full θελετε να αναβαθμισετε το συστημα σας και στην ουσια χαλατε τζαμπα χρηματα... Βασίλη, για αυτό άνοιξα το θέμα για να μου πείτε την άποψη σας εάν υπάρχει λόγος αναβάθμισης , προφανώς δεν υπάρχει. Αν θες να ξοδέψεις λεφτά, πάρε έναν SSD. Έχω SSD. Τελικά παίζω το BC2 σε ανάλυση 1920Χ1080 και όλα στο φουλ άνετα... (Dell Ultrasharp U2311H) Αλήθεια, από περιέργεια, πόσο κοστολογείτε το σετάκι με INTEL Q6600, Asus P5Q-E,A-DATA 2X2GB 1066MHz και CoolerMaster V8?
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αλήθεια, από περιέργεια, πόσο κοστολογείτε το σετάκι με INTEL Q6600, Asus P5Q-E,A-DATA 2X2GB 1066MHz και CoolerMaster V8? Φιλε μου δεν κοστολογειται σετ σχεδον 5 ετων. Σε αριστη κατασταση να ειναι ποιος θα το αγορασει και γιατι?Αν συγκρινεις για παραδειγμα τις τιμες με αντιστοιχη πλατφορμα για Sandy ,αν και καταρχην κανεις λογικος ανθρωπος δεν θα αγοραζε τοσο παλιο setup, αν ηταν κανεις απελπισμενος το πολυ να σου εδινε 80-100 ευρω για ολα. Με τις τωρινες εξελιξεις που σημαινουν καθε χρονο καινουργια τεχνολογια,καλυτερη αλλα και φτηνοτερη το καλυτερο που μπορει κανεις να κανει ειναι, να αγορασει οσο γινεται πιο φτηνα για να καλυψει τις αναγκες του και οταν μονο δεν μπορει να κανει την δουλεια του ,τοτε αναβαθμιζει. Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα(εξαλλου ενα setup με Sandy δεν ειναι ακριβο) δωρισε το σετακι σε κανενα φτωχο παιδι η σε καποιο ιδρυμα με πολιτιστικες δραστηριοτητες για να το αξιοποιησουν καπως και αγορασε ενα Sandy combo.Αν σου αρεσει,κρατα το, και οταν τα φτυσει φτιαξε ενα δευτερο pc με αυτο.Καπου και σε κατι θα σου φανει χρησιμο.
PETERANOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Φιλε μου δεν κοστολογειται σετ σχεδον 5 ετων. Σε αριστη κατασταση να ειναι ποιος θα το αγορασει και γιατι?Αν συγκρινεις για παραδειγμα τις τιμες με αντιστοιχη πλατφορμα για Sandy ,αν και καταρχην κανεις λογικος ανθρωπος δεν θα αγοραζε τοσο παλιο setup, αν ηταν κανεις απελπισμενος το πολυ να σου εδινε 80-100 ευρω για ολα. Με τις τωρινες εξελιξεις που σημαινουν καθε χρονο καινουργια τεχνολογια,καλυτερη αλλα και φτηνοτερη το καλυτερο που μπορει κανεις να κανει ειναι, να αγορασει οσο γινεται πιο φτηνα για να καλυψει τις αναγκες του και οταν μονο δεν μπορει να κανει την δουλεια του ,τοτε αναβαθμιζει. Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα(εξαλλου ενα setup με Sandy δεν ειναι ακριβο) δωρισε το σετακι σε κανενα φτωχο παιδι η σε καποιο ιδρυμα με πολιτιστικες δραστηριοτητες για να το αξιοποιησουν καπως και αγορασε ενα Sandy combo.Αν σου αρεσει,κρατα το, και οταν τα φτυσει φτιαξε ενα δευτερο pc με αυτο.Καπου και σε κατι θα σου φανει χρησιμο. Oκ, καλύφθηκα Ανέβασε ανεβασε και πες μας εντυπωσεις και που εχεις φτασει. Λοιπόν, τον πήγα στα 3,2 για την ακρίβεια 3230mhz, έπαιξα BC2 για κανένα τέταρτο και η θερμοκρασία ανέβηκα στους 90 βαθμούς ( ), μήπως είναι πολύ?
PETERANOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ναι είναι αρκετά . Τι ρεύμα έδωσες ; Δεν το πείραξα είναι στο auto!!
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εμ για αυτό για δες πόσο έδωσε ανοίγοντας το cpu-z
PETERANOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εμ για αυτό για δες πόσο έδωσε ανοίγοντας το cpu-z Για δες.
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Κάτι δεν πάει καλά να έχεις με την v8 90 βαθμούς . Για μπες στο bios και βαλε μόνος σου το ρεύμα 1,35v core
PETERANOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Κάτι δεν πάει καλά να έχεις με την v8 90 βαθμούς . Για μπες στο bios και βαλε μόνος σου το ρεύμα 1,35v core θερμοκρασία πήρα με PC WIZARD.
PETERANOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Κατεβάζω το core temp. το CPU voltage βάζω 1,35 ή το fsb termination voltage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα