billst21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι ο i5 2500k!!! άνετα με τον 2500.
ati8assos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ικανός να ανταποκριθεί ακόμη και στις απαιτήσεις ενός Tri-SLI. btw από το review αυτό φαίνεται καθαρά πως η CPU/πλατφόρμα παίζει σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις σε πολύ υψηλή ανάλυση, τουλάχιστον σε NVIDIA multi- GPU configuration. Είναι τελικά μύθος πως μόνο η GPU μετράει.
Heatspreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Παντα βοηθαει το CPU. Ειδικα σε Multi GPU. Απο την αλλη ομως σπανια μπορει να σε κοψει το CPU γιατι ποιος απο αυτους που ρωταει τι CPU να παρει εχει SLI με καρτες τερατα; Βοηθαει λοιπον αλλα αν καποιος θελει να αναβαθμισει καρτα γραφικων και οχι CPU, αξιζει να το κανει γιατι θα δει διαφορα οπως και να εχει. Αν παρω για παραδειγμα i7 αυριο, θα εχω λιγο καλυτερη αποδοση στα Games. Αν μετα απο 10 χρονια παρω αλλο CPU με την ιδια καρτα γραφικων παλι θα ειχω καλυτερη αποδοση. Θελω να πω οτι δεν ειναι Bottleneck, ειναι καλυτερη αποδοση απλα...
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 παιδιά το τοπικ είναι απο q6600 σε i5-2500k, οπότε και πάνω σε αυτο το θέμα απαντάω, έχω δεί πολλά βίντεο που δείχνουν μεγάλη διαφορά σε παιχνίδια στα fps, μόνο με αλλαγή επεξεργαστή.(εφόσον έχουμε μια σχετικά καλή κάρτα γραφικών). τον q6600 δεν τον πάω παραπάνω απο 3.6 που τον έχω τώρα, θεωρώ οτι έχω επίσης μια επιπλέον καθυστέρηση λόγω μητρικής/ραμ (κάτι μου λέει οτι κάτι το αναγκάζει και ρίχνει τις επιδόσεις), οπότε πρέπει να πάμε σε κάτι καινούριο. το θέμα είναι ό,τι και να πάρω τώρα θα την δώ την διαφορά... απλά σκεφτόμουν μήπως με κάποιον άλλον π.χ i7-2600k, δεν θα έχω παρόμοιο θέμα με παιχνίδια που ΘΑ κυκλοφορήσουν σε κανα 2 χρόνια.. να τα δώσω τα 100 ευρώ παραπάνω αν είναι έτσι. γιαυτό δεν μιλάω τόση ώρα για την GPU...
billst21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 σου είπα και πιο πάνω... με τον 2500 θα είσαι μια χαρά.
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 σου είπα και πιο πάνω... με τον 2500 θα είσαι μια χαρά. ναι άνοιξα άλλο τοπικ θα πάω σε 2500k
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 και δεν θα το μετανειώσεις. γενικά όχι, αλλα αρχίζω να μετανιώνω που δεν το είχα κάνει τόσο καιρό, μόνο και μόνο γιατι δεν έχει πέσει καθόλου η τιμή του (απο το ιστορικό του skroutz) ... απο την άλλη μην το μετανιώσω σε κανα μήνα αν πέσουν οι τιμές για χριστούγεννα.....
billst21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ε αμα το πάμε έτσι τότε θα περιμένουμε τους επεξεργαστες του 2013 μπάς και πέσουν του 2011 πάρτον φίλε μου και μην την πολυψάχνεις
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ε αμα το πάμε έτσι τότε θα περιμένουμε τους επεξεργαστες του 2013 μπάς και πέσουν του 2011 πάρτον φίλε μου και μην την πολυψάχνεις 99% θα τον πάρω άμεσα, απλά μάλλον άργησα λίγο για να κάνω την κίνηση... απο όσο είδα πάντως οι ivy bridge θα δίνουν μόνο +3% απόδοση σε σχέση με τον 2500k?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα