Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δώσε δύο σκάλες παραπάνω. Αν έχει πάλι μπλε οθόνη άλλες 2. Όταν σταματήσεις να έχεις μπλε οθόνη (μπαίνοντας στα Windows), κατεβάζεις το Prime και το τρέχεις για λίγη ώρα. Ταυτόχρονα έχεις ανοιχτό και το CoreTemp για να τσεκάρεις θερμοκρασίες. Αν δεν βγάλει σφάλμα το Prime και εννοείται δεν φας μπλε οθόνη είσαι ok.

Αν συνεχίσεις να μην ανεβαίνεις κάνοντας αυτά, τότε θα δοκιμάσουμε να δούμε μέχρι τι FSB φτάνει η μητρική σου και μήπως θέλει τάση το Chipset.

Δημοσ.

Ερώτηση,ο i5 2500k http://ark.intel.com...che-3_30-GHz%29 Memory TypesDDR3-1066/1333Και πήρα αυτές εδώ τις ram http://visionstudio....&sort=33&step=2 .

Αυτές είναι 1600.Μέσα από το bios ήταν στο αυτόματο,και το πάει 1333, όπως πάει το max της cpu .Αν το ρυθμίσω σε 1600,θα έχω πρόβλημα(στην αρχή το έκανα,αλλά το άλλαξα,μετά την εγκατάσταση των windows); Θα υπάρχει διαφορά ; ; ή δεν συνιστάται ;

Δημοσ.
Ερώτηση,ο i5 2500k http://ark.intel.com...che-3_30-GHz%29 Memory TypesDDR3-1066/1333Και πήρα αυτές εδώ τις ram http://visionstudio....&sort=33&step=2 .

Αυτές είναι 1600.Μέσα από το bios ήταν στο αυτόματο,και το πάει 1333, όπως πάει το max της cpu .Αν το ρυθμίσω σε 1600,θα έχω πρόβλημα(στην αρχή το έκανα,αλλά το άλλαξα,μετά την εγκατάσταση των windows); Θα υπάρχει διαφορά ; ; ή δεν συνιστάται ;

Μια διευκρίνηση κάποιος?

android.png

Δημοσ.
να τις βάλεις 1600 και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Εντάξει τότε.δεν ήξερα γιαυτο με το αν κάνει να το έχω πιο πάνω,και μου είπαν ότι θα το κανω ασταθές το σύστημα.και λέω ας ρωτήσω τα παιδιά εδώ μέσα,τα εμπιστεύομαι πιο πολύ! :-)

android.png

Δημοσ.
δεν έχεις πρόβλημα και για να είσαι σίγουρος τρέξε prime,aida 64...

Οκ φίλε μου. Ευχάριστω. Τί κάνει όμως το πρόγραμμα αυτο?

android.png

Δημοσ.

να ρωτησω κατι και για μενα;αξιζει να μεταβω απο i5 760 σε 2500κ;η να περιμενω για τους επομενη γενια;την σκεφτομαι αυτην την αναβαθμιση επειδη θελω και ενα 2ο ρc και σκεφτομαι η να παρω δυνατοτερο ετσι ωστε τον 760 να τον βαλω στο παλιο κουτι η θα παρω κατι ποιο οικονομικο και να εχω τον 760 για gαming.Ποσο % αυξηση θα δω?καμια προταση για mοbο s1155 στα 100-150;με παλιο τροφοδοτικο 420αρι θα εχει προβλημα ο 760 με μια lοw καρτα γραφικων;

Δημοσ.

Για μητρικη που ρωτας σε 1155 αυτη ειναι πολυ καλη και σε καλη τιμη Gigabyte Socket 1155 GA-Z68MA-D2H-B3 (B3) ΤΙΜΗ 111.95 €

Για το εαν αξιζει τωρα να μεταβεις,εξαρταται.λες οτι χρειαζεσαι και 2ο pc οποτε ετσι αλλαζει το πραγμα.

Εαν δεν το χρειαζοσουν τοτε εγω προσωπικα θα σου ελεγα οτι οχι δεν αξιζει να αφησεις τον 760 και να πας στον 2500Κ για το gaming.

Αυτο που μπορεις να κανεις ανετα ειναι να παρεις μια ψυχτρα οπως μια Α70 της corsair και να κανεις Overclocking στον Ι5 760.

Edit:ποιο ειναι το 420 τροφοδοτικο που εχεις?γιατι λες για gaming με μια Low end καρτα γραφικων.αυτα δεν συμβαδιζουν.

Δημοσ.

στο παλιο ρc που θα μπει ο 760 εχω ενα ρsυ αλλα δεν ξερω τι μαρκα ειναι παντος ειναι 4-5 χρονων.Στο κουτι που εχω για gαming εχω ενα τhermαlτακe 650w ρsυ και εχω μια 5850.Απο οc τον εχω στα 3.8 με μια megαhαlems που ελεγα να κουμποσω στο 2500 αν παρω..

στο παλιο ρc που θα μπει ο 760 εχω ενα ρsυ αλλα δεν ξερω τι μαρκα ειναι παντος ειναι 4-5 χρονων.Στο κουτι που εχω για gαming εχω ενα τhermαlτακe 650w ρsυ και εχω μια 5850.Απο οc τον εχω στα 3.8 με μια megαhαlems που ελεγα να κουμποσω στο 2500 αν παρω..

Δημοσ.

Πέρασαν 4 μήνες που άνοιξα το θέμα και τελικά ψήθηκα να κάνω την μετάβαση από Q6600 σε i5 2500Κ.

Πριν κάνω την παραγγελία όμως να σας γράψω με τη μητρική και ποιες μνήμες σκέφτομαι να τον σετάρω, να μου πείτε την γνώμη σας, μήπως και μου διέφυγε κάτι.

Για μητρική κατέληξα στην Asrock Z68 Extreme3 Gen3 (B3) και μνήμες της Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

Πάνω στην μητρική θα κουμπώσουν η 2x 5850 σε crossfire, ο ssd Crucial 64GB M4, ο Western Digital 640GB και τροφοδοτικό προς το παρόν θα μπει το corsair 550W.

Η επόμενη αναβάθμιση θα είναι τροφοδοτικό corsair Gold AX650 ή Corsair HX650W, Ψήκτρα επεξεργαστή Corsair H80 ή H100 και κουτί corsair 600T White.

Δημοσ.

Τι θερμοκρασίες έχεις σε Full Load; Αν είναι καλές τότε δώσε τάση.

akrivos to idio provlima exo kai ego!apo 3,3 thelo na pao sta 3,4 kai den mporo troo mple othones!alla axizei telika gia 100mhz?paratheto kai to systima mou!

q6600 3,2

kingsto hyperx ddr 2 sta 800 mhz low latency 4-4-4-12(tis exo sta 918 mhz sta 5-5-5-18 sta 3,3)

mobo:ga p-965 dq6(version 1)

cooler:corsair A70!(2x120 sto case kai ena 140 pano na vgazei to zesto aera)

trofodotiko:600 watt

gpu:ati saphire 5870

skliros 500 gb wd aaks5000

egrapsa ta vasika.

axizei 100 mhz parapano!tha iparxei diafora?

sta fps sta games?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...