Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι από το σύστημα της υπογραφής μου να αλλάξω τον επεξεργαστή την μητρική και της μνήμες με τον Intel Core i5 2500K, MSI P67A-C43 και Corsair Vengeance 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz αντίστοιχα.

1)Αξίζει λέτε να μπω στην διαδικασία και στα έξοδα?

2)Πόσο κοστολογείτε το σετάκι με INTEL Q6600, Asus P5Q-E, A-DATA 2X2GB 1066MHz και CoolerMaster V8?

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια η χρηση του υπολογιστη????Αν και θα δεις διαφορα κυριως λογο επεξεργαστη και λιγοτερο μνημων μιας και αυτες που εχεις παιζει να ειναι πιο γρηγορες....

Δημοσ.

Γενική χρήση, κυρίως gaming!!

Αμα ειναι για gaming δεν θα σεις διαφορα με i5 απο ενα αρκετα καλο quad.... Γα Gaming θες καλη κατα γραφικων ;)

Ετσι Θανο?

Δημοσ.

Αμα ειναι για gaming δεν θα σεις διαφορα με i5 απο ενα αρκετα καλο quad.... Γα Gaming θες καλη κατα γραφικων ;)

Ετσι Θανο?

Από κάρτα είμαι καλυμμένος η HD5850 κάνει αρκετά καλά την δουλεία της και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα, έχω παίξει crysis, crysis 2, bad company 2 όλα στο φουλ σε Dell Ultrasharp U2311H!!

Δημοσ.

Σε τι αναλυση παιζεις????γιατι ο επεξεργαστης σου λογικα τραβαει ακομα καλα.του εχεις και μια σχετικα καλη ψυχτρα επανω οποτε για ανεβασε του λιγο τα ρολογια και βλεπεις.αν και δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα τωρα με τον Q6600 και την καρτα αυτην.

Ετσι Χρηστο ετσι.

Edit:Βασικα το συστημα σου με αυτες τις μνημες ειναι οτι πρεπει για ανεβασμα ρολογιων.....

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι σε τι ανάλυση παίζουν αν δεν κάνω λάθος 1920x1080, (τώρα γράφω από άλλο μηχάνημα), τον εχω και δουλεύει στα 3GHz...

Άρα να κάτσω όπως είμαι…

Δημοσ.

Δεν θιμαμε σε τη αναλιση παιζω αν δεν κανω λαθος 1920x1080, (τορα γραφο από άλλο μιχανιμα), τον εχω και δουλευει στα 3GHz...

Μην φοβασε να τον ανεβασεις λιγο πιο πανω. Εγω τωρα τον εχω στα 3.40ghz με θερμοκρασιες 34-36 Idle και full load κοντα στους 45....

Αν εχεις και μια oc friendly μητρικη μπορεις να πας και στα 3.6-3.8ghz και παλι για αερα θα εχεις καλες θερμοκρασιες...

Δημοσ.

Χρηστο εσυ με τι ψυχτρα τον εχεις τοσο?

Βασικα απο την στιγμη που τον εχεις ετσι στα 3.0 εισαι καλα.με τον 2500Κ θα δεις διαφορες αλλα οχι τετοιες για να δικαιολογησουν το κοστος του.Κατσε ετσι οπως εισαι και αργοτερα βλεπεις τι θα κανεις.απο την στιγμη που τα παιζεις ολα full και δεν εχεις προβλημα,τι σκας?τι φοβασαι,καμια επιστροφη στις δραχμες??????

Δες μπας και μπορεσεις παντως να τον ανεβασεις λιγο πιο πανω.

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφ'οσον παιζετε οσα παιχνιδια παιζετε με τα γραφικα ολα στο full θελετε να αναβαθμισετε το συστημα σας και στην ουσια χαλατε τζαμπα χρηματα...

Δημοσ.

Γιατι Θανο δεν με πιστευεις?

Με αυτην την μουφα: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2429

εγώ είμαι σταθερά στα 3.6 με αέρα εδώ και καιρό... με μια prolimatech και κάρτα 6870. θερμοκρασίες μια χαρά... όσο για bad company 2 αν και το έχουμε ξανασυζητήσει για μένα δεν παίζει στο full 1920x1080... ακόμα και με μέτρια γραφικά, αν δεν έχεις σταθερά 80+ frames per sec δεν ευχαριστιέσαι FPS game... με overclock ΚΑΙ στην κάρτα παλεύεται. (αυτο το γράφω πιο πολύ για απάντηση στον vasilisga απο πάνω..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...