traganeus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά έφτιαξα ενα template για το blog με το Artisteer. Το ανέβασα και όλα μια χαρά, αλλα δεν μου εμφανίζει τα κουμπιά για δημοσίευση σε facebook κλπ. Στο google που ήταν η πρώτη μου κίνηση να ψάξω βρήκα οτι μπορεί να μην εμφανίζονται λόγο template. Τα κουμπιά υπάρχουν κάτω παο κάθε ποστ αλλα είναι αόρατα, μόνο αν περάσεις το ποντίκι απο πάνω το βλέπεις γιατί βγάζει το κειμενάκι. σαν λύση βρήκα αυτό: f it didn’t appear then don’t worry, That is because you are having a modded template. Just Go to the Edit HTML page under the Design Tab , Check the “Expand Widget Templates” Option and locate<p class='post-footer-line post-footer-line-3'> Or if that is not there then find <div class='post-footer-line post-footer-line-3'> Or if that is not there then find <data:post.body/> and place the following code just below any of these lines[whichever is present in your template]. <div class='post-share-buttons'> <b:include data='post' name='shareButtons'/> </div> and Save your template. Αλλα δεν μπορώ να βρώ με τπτ καμία απο τις 3 γραμμές που λέει το άρθρο.... Έκανα και με Ctrl + F αλλα πάλι τίποτα. Τί μπορώ να κάνω ρε παιδιά ξέρει κανείς?
alexitsios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν μου λες. Μήπως στο artisteer έχει επιλογή να τα εμφανίζεις? Ίσως να τα αφαίρεσες από εκεί.
traganeus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν μου λες. Μήπως στο artisteer έχει επιλογή να τα εμφανίζεις? Ίσως να τα αφαίρεσες από εκεί. Δεν πείραξα κάτι απο το footer του κάθε πόστ. Το μόνο που έκανα ήταν να προσθέσω εικονίδια στο edit/comment κλπ. Σε όσα μου είχε επιλογή απο μόνο του. Αν είχε κάπου για social media θα το είχα δει και δεν θα το έσβηνα....
alexitsios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Απ' ότι θυμάμαι είχε επιλογή και για τα social buttons. Για αυτό λέω μήπως τα αφαίρεσες κατά λάθος ή μήπως το template που έκανες δεν τα συμπεριλαμβάνει. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω και δεν θυμάμαι τι επιλογές έχει. Τρομερός editor πάντως
traganeus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Απ' ότι θυμάμαι είχε επιλογή και για τα social buttons. Για αυτό λέω μήπως τα αφαίρεσες κατά λάθος ή μήπως το template που έκανες δεν τα συμπεριλαμβάνει. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω και δεν θυμάμαι τι επιλογές έχει. Τρομερός editor πάντως Μην μου λες τετοια......... Γιατί για κάποιο λόγο δεν μου αποθήκευε τα templates και πρέπει να το κάνω πάλι απο την αρχή................................ *πολύ καλό πρόγραμμα όντως. Εγώ που είμαι άσχετος τελείως έφτιαξα template να προσθέσω κανα widget που να κάνει αυτή την δουλειά γίνεται? Ας μην βάλω αυτά που έχει απο μόνο του το blogspot. το βρήκα τελικά. έπρεπε απλά να τικάρω το Επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.