routsounmanman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα ξεκίνησα μια προσπάθεια να αναβαθμίσω το site μου καθώς ένα απλό και χαζό joomla δεν προωθεί και πολύ έναν επαγγελματία... Παρακαλώ επισκεφθείτε τη νέα μου σελίδα και δώστε τα σχόλιά σας. Τι σας αρέσει, τι θα μπορούσε να έχει παραπάνω, bugs, performance issues, κτλ http://roussounelosweb.gr Ευχαριστώ προκαταβολικά!
alexitsios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Βασικά για νόμισα ότι έχεις φτιάξει κανένα flash παιχνίδι με το που είδα την ιστοσελίδα σου. Όμορφη σελίδα, αλλά για site που παρουσιάζει web design δεν ταιριάζει πιστεύω. Εσύ την έφτιαξες; Πολύ καλό theme, αλλά μου κάνει περισσότερο για flash game.
routsounmanman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Βασικά για νόμισα ότι έχεις φτιάξει κανένα flash παιχνίδι με το που είδα την ιστοσελίδα σου. Όμορφη σελίδα, αλλά για site που παρουσιάζει web design δεν ταιριάζει πιστεύω. Εσύ την έφτιαξες; Πολύ καλό theme, αλλά μου κάνει περισσότερο για flash game. Καταρχήν ευχαριστώ για το χρόνο σου, Ναι, δική μου κατασκευή είναι. Το παραπάνω σχόλιο μου το έχουν κάνει και άλλοι πριν το τελείωμα της σελίδας, αλλά ήθελα να δώσω ένα "καλλιτεχνικό" τόνο στη σελίδα. Επίσης, θέλω να προωθήσω και τα flash sites καθώς σήμερα μέχρι και η κουτσή Μαρία κάνει joomla με 100Ευρώ και σου χαλάει την αγορά
Rn. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 πρωτα δωσε την επιλογη να κλεινεις τον ηχο.δευτερον κατι εχεις κακογραψει στον κωδικα και με το που μπαινω η χρηση του επεξεργαστη εκτινασετε.καταταλλα ωραιο ειναι
Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Πολυ φορτωμενο,πολυ βαρυ,η γραμματοσειρα βγαζει ματια,σαν μελλοντικος πελατης που πουλαει εκλλησιαστικες εικονες ο Σατανας στην αρχη με αποτρεπει και το Target Group σου δεν ειναι τρελαμενοι 17 χρονοι που ψαρωνουν με τα εφεδακια τετοιου τυπου. Σκληρη κριτικη i know αλλα γνωμες ζητησες. Καλη συνεχεια
alexitsios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καταρχήν ευχαριστώ για το χρόνο σου, Ναι, δική μου κατασκευή είναι. Το παραπάνω σχόλιο μου το έχουν κάνει και άλλοι πριν το τελείωμα της σελίδας, αλλά ήθελα να δώσω ένα "καλλιτεχνικό" τόνο στη σελίδα. Επίσης, θέλω να προωθήσω και τα flash sites καθώς σήμερα μέχρι και η κουτσή Μαρία κάνει joomla με 100Ευρώ και σου χαλάει την αγορά Κοίτα οι καθαρά flash σελίδες είναι τελειωμένη υπόθεση πιστεύω. Ο λόγος είναι ότι δεν είναι ούτε δυναμικές, ούτε εύκολα readable από τις μηχανές αναζήτησης. Πάντως η συγκεκριμένη σελίδα θα έκανε για κανένα Flash Game! Εμπνευσμένη από το warcraft είναι?
routsounmanman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 πρωτα δωσε την επιλογη να κλεινεις τον ηχο.δευτερον κατι εχεις κακογραψει στον κωδικα και με το που μπαινω η χρηση του επεξεργαστη εκτινασετε.καταταλλα ωραιο ειναι Ναι, έχεις δίκιο, το έχω στα υπ'όψην, είναι πολύ εκνευριστικό να μην μπορείς να κάνεις το flash να το βουλώσει Όσον αφορά την καθυστέρηση, μάλλον οφείλεται στη δυναμική βροχή που πέφτει... Πρέπει να μειώσω ή τον αριθμό των σταγόνων από 1000 σε 500 τουλάχιστον ή να βγάλω το Blend Mode... @sotosgl Προς Θεού, η γνώμη σου είναι, και άλλωστε την ζήτησα @alexitsios Όχι, ένα πολύ ωραίο wallpaper το οποίο ξήλωσα μετά από πολλές μέρες Photoshop και το συνδύασα με άλλα fantasy στοιχεία PS: Η συγκεκριμένη είναι full dynamic, όλα τραβιούνται από XML... Το μόνο κακό είναι οι μηχανές αναζήτησης...
alexitsios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αφού ασχολείσαι με flash γιατί δεν επικεντρώνεσαι κυρίως σε flash games ή/και interactive banners?
routsounmanman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αφού ασχολείσαι με flash γιατί δεν επικεντρώνεσαι κυρίως σε flash games ή/και interactive banners? flash games? στην Ελλάδα;;;
alexitsios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μα στην Ελλάδα είναι όλο το web πεθαμένη υπόθεση Αν θα ασχοληθείς θα το κάνεις για έξω.
NiKoS WSN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μπορώ να πω ότι είναι λίγο πρίκτικό να κάνει σε κάθε σελίδα φόρτωση μισό λεπτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.