Προς το περιεχόμενο

Format

Manthoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!!!!! θελω να κανω FORMAT στο PC μου!!!!!!! αλλα οταν παταω F2 για να μπω στο BIOS μου ζηταει κωγικο συστηματος!!!!! ( οποιο κουμπι και αν πατησω μου διχνει το ιδιο μνμ) ευχαριστω!

Δημοσ.

Βγάλε το ρεύμα απο το τροφοδοτικό , άνοιξε το κουτί του υπολογιστή σου , βγάλε την μπαταρία της μητρικής για κανά 5λεπτο και βάλτην πάλι μέσα. Μετά κάνε ότι έκανες και πριν ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω το εξης:ειχα κατεβασει τα windows 7 σε μορφη iso ωστε να τα βαλω σε ενα σταθερο pc.Το συγκεκριμενο pc σταματησε να φορτωνει τα windows xp και φτανει στο σημειο που σου λεει να ξεκινησεις με κανονικη λειτουργεια των windows αλλα ομως παντως τα βελακια δεν ανταποκρινεται τιποτα....περιμενεις οσο ειναι ο χρονος που σου εχει απο κατω και μετα παλι τα ιδια...αναγκαστηκα θελω να του ξαναπερασω τα windows αλλα το προβλημα ειναι οτι οταν τα εγραψα σε dvd δεν μου εκανε boot...εχω θεση cd-rom στο first device αλλα πιστευω οτι δεν εχει γινει σωστα η εγγραφη του dvd...γνωριζει κανεις σε τι μορφη πρεπει να φτιαξω το dvd?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...