Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση pc μεχρι 300 ευρω

Eretz421

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα pc που ειχα παρει απο ta multirama πριν 2-3 χρονια με αυτα τα specs:

CPU: Pentium Dual Core CPU E5300 2,6Ghz

Mainboard: Gigabyte G41M-ES2L

Memory: 4gb DDR2

Graphics Card: nVidia 9500GT

Και σκεφτομαι να τα αλλαξω με αυτα:

CPU: AMD Athlon II X4 645 3.1 GHz Quad Core Socket AM3 95W Box

Mainboard: Asrock Socket AM3 M3N78D GLan Audio Raid

Graphics Card: ATI Radeon HD5670 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Gigabyte)

Ειναι η πρωτη αναβαθμιση που κανω οποτε μπορει να μην ειναι και πολυ σωστη... εσεις τι μου προτεινετε? Ετσι ομως τα εκανα καλα ειναι? Τα λεφτα που διαθετω ειναι μεχρι 300 ευρω το πολυ... PSU δεν ξερω τι εχω δυστηχως...

Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω τις απαντησεις σας

Δημοσ.

γιατι θελω το pc μου να τρεχει πιο γρηγορα κ οχι οπως τωρα π κολαει ολη την ωρα επισης τα καινουρια παιχνιδια δν τα υποστηριζει

Δημοσ.

τροφοδοτικο οπως λεω παραπανω δεν ξερω ποιο εχω κ οθονη εχω Optiquest 20 ιντσες αναλυση 1680x1050 κ γινεται να δω το τροφοδοτικο χωρις να ανοιξω το pc? (δεν θελω να αλλαξω την οθονη)

Δημοσ.

Δεν ειναι τιποτα ρε συ να ανοιξεις το κουτι για να δεις τι τροφοδοτικο εχεις.το πλαινο θα βγαλεις.τοσο πολυ βαριεσαι?εδω θα το ανοιξεις για να κανεις την αναβαθμιση.

Δημοσ.

Τροφοδοτικο πρεπει να το δεις γιατι αν αλλαξεις καρτα γραφικων και δεν την σηκωνει τοτε δεν κανεις τπτ και θα ξεφυγεις απο τα 300 που εβαλες σαν budget.

Δημοσ.

Πρεπει να βαλεις μνημες ddr3 αυτες που εχεις δεν κανουν και η καρτα γραφικων δεν ειναι τοσο καλη για παιχνιδια....Σε περιπτωση που ειναι οκ το τροφοδοτικο σου θα σου προτεινα να πουλησεις μητρικη,μνημες,επεξεργαστη και καρτα γραφικων και να υποθεσουμε οτι ανεβαινεις αλλα 120 ευρω πανω κατω...και μπορεις να παρεις απο διαφορετικα καταστηματα....

Mobo 105

Cpu 95

Gpu 140

ή

Gpu 105

Ram 40

Συνολο 380 ευρω με την 6850 (ειναι καπως υπερβολη αλλα ειναι καλη!) αλλιως 340 με την 5770

και μενουν και ρεστα σε περιπτωση που το τροφοδοτικο σου δεν κανει να παρεις κατι σαν αυτο

Link στα 70 ευρω περιπου

ή αυτο Link στα 60

μαζι με τα μεταφορικα.

Και το επομενο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη και μετα οθονη :-D .

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα pc που ειχα παρει απο ta multirama πριν 2-3 χρονια με αυτα τα specs:

CPU: Pentium Dual Core CPU E5300 2,6Ghz

Mainboard: Gigabyte G41M-ES2L

Memory: 4gb DDR2

Graphics Card: nVidia 9500GT

Και σκεφτομαι να τα αλλαξω με αυτα:

CPU: AMD Athlon II X4 645 3.1 GHz Quad Core Socket AM3 95W Box

Mainboard: Asrock Socket AM3 M3N78D GLan Audio Raid

Graphics Card: ATI Radeon HD5670 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Gigabyte)

Ειναι η πρωτη αναβαθμιση που κανω οποτε μπορει να μην ειναι και πολυ σωστη... εσεις τι μου προτεινετε? Ετσι ομως τα εκανα καλα ειναι? Τα λεφτα που διαθετω ειναι μεχρι 300 ευρω το πολυ... PSU δεν ξερω τι εχω δυστηχως...

Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω τις απαντησεις σας

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=13490&cat=2

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20709&cat=3&sub=329&pmanuf=0&sort=33&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22052&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

κρατας τη καρτα γραφικων που εχεις η χρησιμοποιεις την Onboard μεχρι να μαζεψεις λεφτα και να παρεις καποια καλυτερη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...