JERONIMO888 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 πολυ καλο μπραβο και γαματες θερμοκρασιες για καλοκαιρι
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα μαζεμένα και sleeved καλώδια σε συνδιασμό με το μπλέ χρώμα που βγαίνει πανέμορφο
rafail1994 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μπράβο ρε VasPolys πάρα πολύ κάλο αποτέλεσμα . Άλλα να πω και την κάκια μου . Αυτό που με χαλαει σε όλο το κουτί είναι το ρεζερβουάρ που είναι μπροστά μπροστά δεν ξέρω εάν είχες την δυνατότητα με το συγκεκριμένο να το βάλεις ''μέσα'' στο 24pin καλώδια άλλα θα έδειχνε καλυτέρα το κουτί .Οπως και να έχει η δουλεία σου είναι πολύ καλή
VasPolys Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα μαζεμένα και sleeved καλώδια σε συνδιασμό με το μπλέ χρώμα που βγαίνει πανέμορφο πολυ καλο μπραβο και γαματες θερμοκρασιες για καλοκαιρι Μπράβο ρε VasPolys πάρα πολύ κάλο αποτέλεσμα . Άλλα να πω και την κάκια μου . Αυτό που με χαλαει σε όλο το κουτί είναι το ρεζερβουάρ που είναι μπροστά μπροστά δεν ξέρω εάν είχες την δυνατότητα με το συγκεκριμένο να το βάλεις ''μέσα'' στο 24pin καλώδια άλλα θα έδειχνε καλυτέρα το κουτί .Οπως και να έχει η δουλεία σου είναι πολύ καλή Στο μυαλο μου εισαι!Δεν ειναι κακια...Θελω να το κανω ετσι στο πισω μερος αλλα πρεπει να αδειασω το κυκλωμα και να αλλαξω την θεση της αντλιας...Αυτο θα γινει οταν ερθει ο καιρος να γινει αναβαθμιση του συστηματος και θα λυθει...Ειναι πολυ δουλεια για τωρα και ειναι και καλοκαιρακι!!!!!
rafail1994 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Χμμμ ωραία άντε να δούμε σε λίγο καιρό και το τελικό
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Και όμως εμένα μου αρέσει όπως φαίνεται το ρεζερβουάρ έξω δεν ξέρω μου κάνει ποιο εντυπωσιακό έτσι, και ειναι πιασμένο και καλα δεν φαίνεται άσχημο δηλαδή.
billst21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Και όμως εμένα μου αρέσει όπως φαίνεται το ρεζερβουάρ έξω δεν ξέρω μου κάνει ποιο εντυπωσιακό έτσι, και ειναι πιασμένο και καλα δεν φαίνεται άσχημο δηλαδή. και εγώ έτσι θα το προτιμούσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.