VasPolys Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ξεκινησα να βαλω νερακι στο PC της υπογραφης μου απο την μερα που το εβγαλα φωτο εβαλα και την καρτα γραφικων στο νερο (ναι αυτο το τερας!!!!) και τωρα σας δειχνω τις θερμοκρασιες.Πως τις βλεπετε? Σε κανα δυο μερες θα ανεβασω και αλλες φωτογραφιες καινουριες με την καρτα και πολλα αλλα που εχω κανει!!!! FunMark Prime95
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Καλη φαση.πολυ ωραιες θερμοκρασιες τωρα που καλοκαιριασε.
dimitris_pa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 βαλε φωτο απο το εσωτερικο του κουτιου!!! και εγω αυτο θα ελεγα.... κάρτα γραφικών 37 max και cpu 50 ?
VasPolys Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Link Εχει αλλαξει πολυ και θα αλλαξει και αλλο....Αυριο ελπιζω να ανεβασω φωτο!!!! και εγω αυτο θα ελεγα.... κάρτα γραφικών 37 max και cpu 50 ? Γιατι δεν ειναι καλες θερμοκρασιες???????
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 καλα ειναι οι θερμοκρασιες σε τι θερμοκρασια δωματιου εισαι? παντως πολυ προσεγμενη δουλεια εκανες!
VasPolys Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Οτι εχει τωρα...Και στις 2 το μεσημερι να το βαλω αντε να ανεβει 1-2 βαθμους....
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Πολύ καλές οι θερμοκρασίες φαίνεται να έχεις κάνει καλή δουλειά και για καλοκαιράκι οτι πρέπει. Πολύ ωραία και η τοποθέτηση του τανκ και της αντλίας μέσα στο κουτί
VasPolys Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Και αυριο τελειωνει...Στο κατω μερος μπηκε plexi μαυρο στο οποιο του εκανα γωνια με θερμοπιστολο...Εχουν κοπει ιδια κομματια plexi για τα πλαγια αλλα θα μπουν αυριο.Στο πλαινο παραθυρο εκοψα την θεση για τον ανεμηστηρα και μπηκε ολοκληρο κομματι plexi και κοληθηκε με ταινια διπλης οψης για να βλεπω τον κοπο μου . Αυριο τελειωνω με τα plexi και πρεπει να ξεκινησω να ασχολουμε με το cable managment και sleeving αλλα πρωτα πρεπει να το επιτρεψει ο κυριος budget να παρω καινουριο modular τροφοδοτικο!!!!Ελπιζω να σας αρεσει...Εχω και αλλες ιδεες που θα εφαρμοσω σιγα σιγα...Δυστηχως οπως βλεπετε δεν ειμαι ο καλυτερος φωτογραφος αλλα οταν ολοκληρωθει με το καλο θα δανειστω απο ενα φιλο μια slr (μαζι με τον φιλο !) να βγαλουμε φωτογραφιες της προκοπης γιατι τωρα πραγματικα το αδικω πολυ το κουτακι μου!!!!
VasPolys Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Η belinea ειναι για το κουβαδακι!!!!!!καλη ειναι ρε συ....
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μπράβο VasPolys πολύ κάλο το αποτέλεσμα καλοδούλευτο . Με ένα συμμάζεμα και sleving το κουτί σου θα γίνει φοβερό
VasPolys Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Θερμοκρασιες πως τις βλεπεις?!?! Αντε να κανουμε τιποτα με το sleeving!!!!
billst21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ενημερωτικά... την belinea, αυτήν ακριβώς την έχω 8 χρόνια, παιζει ασταμάτητα κυρίως tv και δέν καταλαβαίνει τίποτα πού άμα ήταν άλλη επώνυμη θα τα είχε φτύσει 10 φορές όχι μία...
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Τίποτα όλα τέλεια καμιά παρατήρηση . Ερώτηση το πρώτο που παίρνει το κρύο νερό ποιο είναι η κάρτα γραφικών η ο επεξεργαστής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.