Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση ιστοσελίδας με Paypal ή τραπεζες

woodsman84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παίδες

Έχω μια ερώτηση....Θέλω να βάλω μια εικονική σύνδεση με paypal ή με τράπεζες μέσα στην ιστοσελίδα μου. Αυτό που εννοώ είναι οτί δε θέλω να λειτουργεί κανονικά απλά να είναι ο κώδικας έτοιμος έτσι ώστε σε περίπτωση που ενδιαφερθώ αργότερα να κινήσω τις όποιες διαδικασίες για να πάρω τισ απαραίτητες άδειες από το paypal πχ. Υπάρχει τέτοιο πράγμα ή τον όποιο κώδικα τον λαμβάνεις από την paypal κάυε φορά??? Υπάρχει κάποια σελίδα με σχετικές πληροφορίες ??? thanks in advance

Δημοσ.

Με έχεις μπερδέψει λίγο. Μπορείς πχ να πάρεις το script από το ίδιο το paypal και να το βάλεις στη σελίδα σου ώστε ο χρήστης να προβαίνει σε αγορά. Αυτό θέλεις?

Δημοσ.

Για να σου δώσω να καταλάβεις... φτιάχνω ένα site για εκπαιδευτικους λόγους το οποίο δε θα βγει online σε αυτή τη μορφή ποτέ. Απλά θέλω να υλοποιήσω τη λειτουργία των πληρωμών με paypal και με τραπεζες μέσω πιστωτικών καρτών. Ξέρω ότι για να γίνει ολοκληρωμένα αυτό πρέπει να πληρείς κάποιες προυποθέσεις. Εμένα προς το παρόν με ενδιαφέρει μόνο ο κώδικας που χρησιμοποιείται γενικά για να κάνεις τετοιού είδους πράγμα. Αυτός είναι ένας κώδικας stadard? Υπαρχει πουθενα που να μπορώ να τον βρώ??? γενικά που μπορώ να βρω πληροφορίες για το πως πραγματοποιούνται τετοιες συνδέσεις??

Δημοσ.

Αυτό που θέλεις ακριβώς βρίσκεται εδώ https://developer.paypal.com

Εκεί θα κάνεις έναν λογαριασμό ο οποίος είναι για δοκιμαστικούς σκοπούς μόνο.

Απο τον λογαριασμό μέσα θα φτιάξεις 2 υπο-λογαριασμούς για το paypal, ένα για τον αγοραστή και ένα για τον πωλητή.

Διάβασε το documentation για το πως θα προχωρήσεις μετά, δεν είναι τίποτα..

Δημοσ.

Γειά σας παίδες

Έχω μια ερώτηση....Θέλω να βάλω μια εικονική σύνδεση με paypal ή με τράπεζες μέσα στην ιστοσελίδα μου. Αυτό που εννοώ είναι οτί δε θέλω να λειτουργεί κανονικά απλά να είναι ο κώδικας έτοιμος έτσι ώστε σε περίπτωση που ενδιαφερθώ αργότερα να κινήσω τις όποιες διαδικασίες για να πάρω τισ απαραίτητες άδειες από το paypal πχ. Υπάρχει τέτοιο πράγμα ή τον όποιο κώδικα τον λαμβάνεις από την paypal κάυε φορά??? Υπάρχει κάποια σελίδα με σχετικές πληροφορίες ??? thanks in advance

Αυτό που ψάχνεις λέγεται SandBox στο PayPal. Σου δίνει ένα virtual περιβάλλον αγορών χωρίς αυτές να γίνονται post στο live. Υπάρχει σχετικό documentation στο PayPal.

Δημοσ.

Μία παράλληλη ερώτηση: Για να φτιάξεις ένα e-shop χρειάζεσαι databases κλπ ή φτιάχνεις μία σελίδα βάζεις ένα προϊόν και απλά προσθέτεις έναν συγκεκριμένο κώδικα που θα πατάει ο αγοραστής το κουμπί και σε πηγαίνει στο "καλάθι αγορών" και απο εκεί θα υπάρχουν τα κόλπα της paypal klp όπου θα το αγοράζει ;

Δημοσ.

Μία παράλληλη ερώτηση: Για να φτιάξεις ένα e-shop χρειάζεσαι databases κλπ ή φτιάχνεις μία σελίδα βάζεις ένα προϊόν και απλά προσθέτεις έναν συγκεκριμένο κώδικα που θα πατάει ο αγοραστής το κουμπί και σε πηγαίνει στο "καλάθι αγορών" και απο εκεί θα υπάρχουν τα κόλπα της paypal klp όπου θα το αγοράζει ;

Για να φτιάξεις e-Shop χρειαζεσαι ότι θα χρειαζόσουν για να παρουσιάζεις τα προϊόντα, τιμοκαταλόγους, τρόπο πληρωμής Online, κλπ κλπ, άρα ναι στο 99% (αφήνω και 1% για τις εξαιρέσεις του κανόνα) των περιπτώσεων θες database ... Το καλάθι αγορών είναι ένας τρόπος να κάνεις μαζική αγορά ειδών, ή είδους ώστε είτε να γίνει αγορά άμεσα, είτε να ανατρέξεις για να αγοράσεις αργότερα. Υπάρχουν έτοιμοι τρόποι, (άλλοι καλοί, άλλοι κακοί) για να υλοποιήσεις το καλάθι αγορών, και ανάλογα πως το θέλεις.

Το PayPal έχει το δικό του καλάθι αγορών, και σε παρπέμπει εκεί προκειμένουν να μπείς στη διαδικασία να το φτιάξεις μόνος σου. Υπάρχει το Express Payment για αγορά μεμονωμένων ειδών, (Buy Now) buttons, κλπ. Εξαρτάται τι θες να κάνεις. Αντίστοιχα έχει το δικό του το Authorize.NET (αντίστοιχες υπηρεσίες με το PayPal) κοκ ...

O Κώδικας που τρέχεις ή ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις πληρωμές, εξαρτάται από το τι υλοποιείς και πως το θες. Σε ΄κάθε περίπτωση, το Paypal σου παραθέτει τον τρόπο να το υλοποιήσεις βάσει των δικών του προδιαγραφών. To Authorize.NET το ίδιο ... κοκ ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες οκ για το paypal κατάλαβα... οσον αφορά τις πιστωτικές κάρτες τι γίνεται όμως??? Υπάρχει και εδώ στανταρ κώδικας???

Δημοσ.

Παίδες οκ για το paypal κατάλαβα... οσον αφορά τις πιστωτικές κάρτες τι γίνεται όμως??? Υπάρχει και εδώ στανταρ κώδικας???

Όσο για τις πιστωτικές κάρτες?! Τί εννοείς?? Η διαχείρηση γίνεται από το PayPal. Αν το authorization είναι αυτό που σε απασχολεί, υπάρχει σχετικό αίτημα για authorization, με πακέτο που στέλνεται στο paypal και σου επιστρέφει αν είναι authorized ή όχι, και για ποιό λόγο. Δες το documentation του PayPal σχετικά με το IPN. Περιέχονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Οχι μέσω paypal... εννοώ πως μπορώ να υλοποιήσω τη συναλλαγή με ένα χρήστη παίρνοντας μόνο τον αριθμό της κάρτας του. Ας πο΄θμε πχ στο paypal υπαρχει ένας στάνταρ κώδικας... υπάρχει κάτι παρόμοιο για συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες? Και αν ναι που μπορώ να το βρω??? thanks

Δημοσ.

Οχι μέσω paypal... εννοώ πως μπορώ να υλοποιήσω τη συναλλαγή με ένα χρήστη παίρνοντας μόνο τον αριθμό της κάρτας του. Ας πο΄θμε πχ στο paypal υπαρχει ένας στάνταρ κώδικας... υπάρχει κάτι παρόμοιο για συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες? Και αν ναι που μπορώ να το βρω??? thanks

Κοίταξε: Για να κάνεις συναλλαγή δεν χρειάζεται να κρατήσεις εσύ τον αριθμό κάρτας. Κι αν το κάνεις θα πρέπει να είσαι διασφαλισμένος οτι όλο αυτό είναι τόσο secure όσο εκεί που δεν παίρνει άλλο .. Άλλωστε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο μιας και το redirection που γίνεται από το site σου στο PayPal προτρέπει τον χρήστη να κάνει login στο account που διατηρεί στο PayPal προκειμένου να κάνει review της αγοράς και να αποδεχτεί την χρέωση. Η δουλειά αυτή είναι του PayPal. Αν την αποδεχτεί ο χρήστης, σου επιστρέφεται IPN με τα αποτελέσματα της αγοράς και αν πήγαν όλα καλά, ή αν δεν πήγαν όλα καλά τί πήγε λάθος. Σε προηγούμενο μήνυμά μου έχω παραθέσει την συζήτηση με τον xristos05. Θα καταλάβεις απο 'κεί πολλά πράγματα που του έχω δώσει και κώδικα μαζί,, αλλά είναι σε C#.

Επίσης είναι και το άλλο!! Για να μπείς στη διαδικασία να κάνεις αγορά ΕΣΥ από το site σου εκτός του οτι πρέπει να είσαι διαπιστευμένος από τις τράπεζες και κατά συνέπεια από Visa & Mastercard, θα πρέπει να κρατάς αριθμούς καρτών και CVVs (το τριψήφιο νουμεράκι πίσω από την κάρτα). Κάτι που το κάνει ήδη το PayPal για να πάρει authorization από τη Visa και τη Mastercard επίσης. Εκτός λοιπόν από όλα αυτά θα πρέπει να είσαι και σε θέση να γνωρίζεις τις διαφορές μεταξύ Debit & Credit καρτών, κάτι που σε πάει σε πολύ "βαθειά νερά" και πίστεψέ με δεν θέλεις να μπεις.

Θα σου έλεγα να διαβάσει την συζήτηση εδώ για να λάβεις μερικές πληροφορίες σχετικά. Και εδώ είμαστε να τα βρούμε όλα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...