Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένο φαγητό

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τηγανητές πατάτες με αυγό μάτι και γιαούρτι.

Μουσακάς

Λαχανοντολμαδες

Μπριαμ

Μακαρόνια με σάλτσα και βασιλικο + μπόλικο τριμμένο τυρί

Γεμιστά στην κατσαρόλα (κολοκυθάκια και ντολμαδάκια)

αυτά που έρχονται τώρα στο μυαλό.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pizza, απλή: λεπτή τραγανιστή ζύμη, ντομάτα, μπέικον, κασέρι, άντε καμία πιπεριά ή μανιτάρι

πάντα ένοιωθα Dante όταν έτρωγα pizza αλλά τώρα με το DmC χάλασε η συνταγή, θα πρέπει να αρχίσω το κάπνισμα ! -θα μου πείτε τώρα, κάνεις hijack ένα θρέντ για φαγητό για να γκρινιάξεις για ένα παιχνίδι ?

ΝΑΙ γαμώ τον αντωνιάδη μου μέσα, WHY CAPCOM WHY

Δημοσ.

Μακαρόνια Γκούντις, Γύρος Πρασσά , Ντοματοσαλάτα από συνοικιακό φαστφουντάδικο στα Πατήσια , Ψημένη (Γκρί)μοσχαρίσια μπριζόλα από ελληναράδικη ταβέρνα , καλοψημένο φιλέτο κοτόπουλο από το γυράδικο της γειτονιάς , λαχταριστό μπιφτέκι σκύλου , γύρος γάτα , Ποντίκια σάντουιτς , Μπουρίτο με πι-cunt-ικη sauce, Πίτσα σκεπαστή με χοντρό ζυμάρι και μακαρόνια γκούντις μέσα , Γύρος τεμαχισμένου νεκρού, τυρόπιτα με ρύζι στη θέση του τυριού, Tσιζμπεργκερ MacDonalds επίσης να μη ξεχάσω τις χυμένες αντεριές κοντά στη στάση της στρατιωτικής ακαδημίας σήμερα στην Εγνατία. Μύριζαν υπέροχα! :devil:

Δημοσ.
Μακαρόνια Γκούντις

Γαμάνε.

Ντοματοσαλάτα από συνοικιακό φαστφουντάδικο στα Πατήσια

Γαμάει. Επίσης, χτεσινή λαχανοσαλάτα ή ξινισμένα χόρτα από το ίδιο φαστφουντάδικο. Το βίαιο κόψιμο έρχεται σε 3 ώρες (αντί για τις συνήθεις 5-7) από τη στιγμή της κατανάλωσης.

Την περασμένη βδομάδα έφαγα και μπριάμ στάνταρ 2 ημερών.

Δημοσ.

Παστίτσιο

Μουσακάς

Ντολμάδες

Γιουβερλάκια

Γιουβέτσι

Παπουτσάκια

Ψητό της κατσαρόλας

Μακαρόνια με κιμά,καρμπονάρα, με λαχανικά

Σπανακόπιτα, τυρόπιτα, πρασόπιτα κ γενικά ότι πίτα

Πίτσα

Curry με ρύζι και ναάν

Πουρές με πολύ φέτα

Ντάκος

Σοφρίτο

Αστακός, γαρίδες, καλαμαράκια, μύδια , στριφουλίθρες, χταπόδι

μπακαλιάρος, μπαρμπούνια

σουβλάκι, πίτα γύρος

χοιρινό ρολό ή κοτόπουλο ρολό

κεφτέδες

όλων των ειδών μεζέδες

και γενικά πολλά άλλα

I love food & Dora doesn't share food -> http://www.youtube.com/watch?v=m6fq3Jkh9Es

Δημοσ.

Crisxxx ήταν πολύ άτιμο αυτό....

Ορίστε 2 φαγητά, ένα πράσινο, ένα xxl, και τα 2 τα λατρεύω προσωπικά.... :wub:

briam5.jpg

kaneloghg.jpg

Δημοσ.

Crisxxx ήταν πολύ άτιμο αυτό....

Ορίστε 2 φαγητά, ένα πράσινο, ένα xxl, και τα 2 τα λατρεύω προσωπικά.... :wub:

Θα μου καταστρέψετε την δίαιτα! ΠΕΙΝΑΩ τώρα!

Δημοσ.

Γαμάνε.

Γαμάει. Επίσης, χτεσινή λαχανοσαλάτα ή ξινισμένα χόρτα από το ίδιο φαστφουντάδικο. Το βίαιο κόψιμο έρχεται σε 3 ώρες (αντί για τις συνήθεις 5-7) από τη στιγμή της κατανάλωσης.

Την περασμένη βδομάδα έφαγα και μπριάμ στάνταρ 2 ημερών.

Κλαίω μα την παναγία..

Δημοσ.

Πολλά μου αρέσουν, γενικότερα απολαμβάνω τρελά το φαΐ.

Αλλά αγαπημένο όσο χαζό και αν ακουστεί, είναι οι τηγανιτές πατάτες, πάντα πασπαλισμένες με ψιλοκομμένη ριγανίτσα. Δεν τις βαριέμαι ποτέ!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Μακαρόνια Γκούντις, Γύρος Πρασσά , Ντοματοσαλάτα από συνοικιακό φαστφουντάδικο στα Πατήσια

Γαμάνε.Γαμάει. Επίσης, χτεσινή λαχανοσαλάτα ή ξινισμένα χόρτα από το ίδιο φαστφουντάδικο. Το βίαιο κόψιμο έρχεται σε 3 ώρες (αντί για τις συνήθεις 5-7) από τη στιγμή της κατανάλωσης.Την περασμένη βδομάδα έφαγα και μπριάμ στάνταρ 2 ημερών.

Που ειναι αυτο? Ανω ή Κατω?

Επισης, seriously, μακαρονια goody's? Καλυτερα να φαω τα κορδονια των παπουτσιων μου :lol:

Δημοσ.

χταποδάκι με πικάντικη σάλτσα κονσέρβα με ρύζι Uncle Ben's Express Μεξικάνικο

image.jpg

+

40160011_H.jpg?identifier=14353ec5f8684711ecb09fb3893b126c

Aυτα φιλε ειναι λυσσα στο αλατι και τιγκα στα συντηρητικα.

Δημοσ.

To ucle ben's δεν έχει συντηρητικα το γράφει κιόλας (no preservatives) όσο για το χταποδάκι κονσέρβα για παράδειγμα έβαλα το "ΤΡΑΤΑ",δε παίρνω το συγκεκριμένο αλλά ένα άλλο που δεν έχει συντηρητικά.(δε θυμάμαι πως το λένε.)

Οσο για το αλάτι...Νορμάλ μου φαίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...