EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Τηγανητές πατάτες με αυγό μάτι και γιαούρτι. Μουσακάς Λαχανοντολμαδες Μπριαμ Μακαρόνια με σάλτσα και βασιλικο + μπόλικο τριμμένο τυρί Γεμιστά στην κατσαρόλα (κολοκυθάκια και ντολμαδάκια) αυτά που έρχονται τώρα στο μυαλό.
RedPanda Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 pizza, απλή: λεπτή τραγανιστή ζύμη, ντομάτα, μπέικον, κασέρι, άντε καμία πιπεριά ή μανιτάρι πάντα ένοιωθα Dante όταν έτρωγα pizza αλλά τώρα με το DmC χάλασε η συνταγή, θα πρέπει να αρχίσω το κάπνισμα ! -θα μου πείτε τώρα, κάνεις hijack ένα θρέντ για φαγητό για να γκρινιάξεις για ένα παιχνίδι ? ΝΑΙ γαμώ τον αντωνιάδη μου μέσα, WHY CAPCOM WHY
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μακαρόνια Γκούντις, Γύρος Πρασσά , Ντοματοσαλάτα από συνοικιακό φαστφουντάδικο στα Πατήσια , Ψημένη (Γκρί)μοσχαρίσια μπριζόλα από ελληναράδικη ταβέρνα , καλοψημένο φιλέτο κοτόπουλο από το γυράδικο της γειτονιάς , λαχταριστό μπιφτέκι σκύλου , γύρος γάτα , Ποντίκια σάντουιτς , Μπουρίτο με πι-cunt-ικη sauce, Πίτσα σκεπαστή με χοντρό ζυμάρι και μακαρόνια γκούντις μέσα , Γύρος τεμαχισμένου νεκρού, τυρόπιτα με ρύζι στη θέση του τυριού, Tσιζμπεργκερ MacDonalds επίσης να μη ξεχάσω τις χυμένες αντεριές κοντά στη στάση της στρατιωτικής ακαδημίας σήμερα στην Εγνατία. Μύριζαν υπέροχα!
freedubus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μακαρόνια Γκούντις Γαμάνε. Ντοματοσαλάτα από συνοικιακό φαστφουντάδικο στα Πατήσια Γαμάει. Επίσης, χτεσινή λαχανοσαλάτα ή ξινισμένα χόρτα από το ίδιο φαστφουντάδικο. Το βίαιο κόψιμο έρχεται σε 3 ώρες (αντί για τις συνήθεις 5-7) από τη στιγμή της κατανάλωσης. Την περασμένη βδομάδα έφαγα και μπριάμ στάνταρ 2 ημερών.
dora_explorer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Παστίτσιο Μουσακάς Ντολμάδες Γιουβερλάκια Γιουβέτσι Παπουτσάκια Ψητό της κατσαρόλας Μακαρόνια με κιμά,καρμπονάρα, με λαχανικά Σπανακόπιτα, τυρόπιτα, πρασόπιτα κ γενικά ότι πίτα Πίτσα Curry με ρύζι και ναάν Πουρές με πολύ φέτα Ντάκος Σοφρίτο Αστακός, γαρίδες, καλαμαράκια, μύδια , στριφουλίθρες, χταπόδι μπακαλιάρος, μπαρμπούνια σουβλάκι, πίτα γύρος χοιρινό ρολό ή κοτόπουλο ρολό κεφτέδες όλων των ειδών μεζέδες και γενικά πολλά άλλα I love food & Dora doesn't share food -> http://www.youtube.com/watch?v=m6fq3Jkh9Es
Traumatias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Crisxxx ήταν πολύ άτιμο αυτό.... Ορίστε 2 φαγητά, ένα πράσινο, ένα xxl, και τα 2 τα λατρεύω προσωπικά....
dora_explorer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Crisxxx ήταν πολύ άτιμο αυτό.... Ορίστε 2 φαγητά, ένα πράσινο, ένα xxl, και τα 2 τα λατρεύω προσωπικά.... Θα μου καταστρέψετε την δίαιτα! ΠΕΙΝΑΩ τώρα!
QQTilt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Γαμάνε. Γαμάει. Επίσης, χτεσινή λαχανοσαλάτα ή ξινισμένα χόρτα από το ίδιο φαστφουντάδικο. Το βίαιο κόψιμο έρχεται σε 3 ώρες (αντί για τις συνήθεις 5-7) από τη στιγμή της κατανάλωσης. Την περασμένη βδομάδα έφαγα και μπριάμ στάνταρ 2 ημερών. Κλαίω μα την παναγία..
chill Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Πολλά μου αρέσουν, γενικότερα απολαμβάνω τρελά το φαΐ. Αλλά αγαπημένο όσο χαζό και αν ακουστεί, είναι οι τηγανιτές πατάτες, πάντα πασπαλισμένες με ψιλοκομμένη ριγανίτσα. Δεν τις βαριέμαι ποτέ!!!!
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 χταποδάκι με πικάντικη σάλτσα κονσέρβα με ρύζι Uncle Ben's Express Μεξικάνικο +
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Crisxxx ήταν πολύ άτιμο αυτό.... Ε, μα φαγητό χωρίς εικόνα γινεται;
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μακαρόνια Γκούντις, Γύρος Πρασσά , Ντοματοσαλάτα από συνοικιακό φαστφουντάδικο στα Πατήσια Γαμάνε.Γαμάει. Επίσης, χτεσινή λαχανοσαλάτα ή ξινισμένα χόρτα από το ίδιο φαστφουντάδικο. Το βίαιο κόψιμο έρχεται σε 3 ώρες (αντί για τις συνήθεις 5-7) από τη στιγμή της κατανάλωσης.Την περασμένη βδομάδα έφαγα και μπριάμ στάνταρ 2 ημερών. Που ειναι αυτο? Ανω ή Κατω? Επισης, seriously, μακαρονια goody's? Καλυτερα να φαω τα κορδονια των παπουτσιων μου
ioannnou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 χταποδάκι με πικάντικη σάλτσα κονσέρβα με ρύζι Uncle Ben's Express Μεξικάνικο + Aυτα φιλε ειναι λυσσα στο αλατι και τιγκα στα συντηρητικα.
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 To ucle ben's δεν έχει συντηρητικα το γράφει κιόλας (no preservatives) όσο για το χταποδάκι κονσέρβα για παράδειγμα έβαλα το "ΤΡΑΤΑ",δε παίρνω το συγκεκριμένο αλλά ένα άλλο που δεν έχει συντηρητικά.(δε θυμάμαι πως το λένε.) Οσο για το αλάτι...Νορμάλ μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.