Garnele Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Λοιπόν. Θα πω εγώ. Κοτόπουλο με μπάμιες στο φούρνο. Έρωτας.
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 παντως δεν θα πω πιτσα και σουβλακια. Και τα 'βρωμικα'/σαντουιτς καλα ειναι =P
evabb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Και τα 'βρωμικα'/σαντουιτς καλα ειναι =P για μια φορα το διμηνο/τριμηνο ναι +1 στην γκαρνελ για τις μπαμπιες. επιτομη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Οι μπάμιες είναι θεϊκές. Με ή χωρίς κοτόπουλο. Επίσης, φασόλια μαυρομάτικα και ρεβύθια, κρύα σαλάτα με τουρσί. (Και για να μην το βράσουμε στην ποιότητα, κοκορέτσι και κοντοσούβλι, και ξεροψημμένος γύρος, ο πρώτος που κόβεται εκεί γύρω στις 6:30-7:00 σε μικρά συνοικιακά γυράδικα).
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 παντως δεν θα πω πιτσα και σουβλακια. Ούτε λαχανικό θα πεις όμως, θα πεις κανένα ρολό με δαμάσκηνο ή καμιά πάπια με γλυκόξινη, ή κάνα παστίτσιο, ή κάνα κιλότο με μέλι. "Και καμιά σαλατούλα" που θα μασουλάς μέχρι να κρυώσει το ρύζι με μπέηκον. Επίσης, σνουμπ, γκαρνέλα, είστε οι ντροποί του ζωδίου ε. Μπάμιες, τι μπάμιες. Θα έπρεπε να υπάρχει σχετική νομοθεσία.
μαφαλντα Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 κεφτεδάκια με σαλάτα χόρτα γεμιστά +τυρί φέτα σουτζουκάκια λαχανοντολμάδες
evabb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ούτε λαχανικό θα πεις όμως, θα πεις κανένα ρολό με δαμάσκηνο ή καμιά πάπια με γλυκόξινη, ή κάνα παστίτσιο, ή κάνα κιλότο με μέλι. "Και καμιά σαλατούλα" που θα μασουλάς μέχρι να κρυώσει το ρύζι με μπέηκον. Επίσης, σνουμπ, γκαρνέλα, είστε οι ντροποί του ζωδίου ε. Μπάμιες, τι μπάμιες. Θα έπρεπε να υπάρχει σχετική νομοθεσία. οι μπαμιες και η πρασοπιτα τα κανουν ολα περα.
Garnele Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 ΤΟΥΡΣΙ!!!!!!!!!!!!! Λάχανο τουρσι; Πω τιειπετωρα. Και το ζουμί αντί για μπύρα. Άνετα.
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ναι, οκ, εγώ το σκατό μου το θέλω στερεό, όχι ψεκάσιμο.
Garnele Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Και αν θες να ξέρεις, εσύ είσαι η ντροπή του ζωδίου, εμείς είμαστε φιτ. Αμέ.
Marria Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 A ξεχασα να πω και μπιφτεκια και μπριζολες που εχει στη Λαδοκολλα :mrgreen:
pappous_soulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μακαρόνια με κιμά. Απλά πράγματα. Τώρα στο τοπ φάιβ παίζουν: μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια, νουντλς με κοτόπουλο και τσίλι, καρμπονάρα και μπριζόλες στα κάρβουνα με τηγανιτές πατάτες. Γενικά πάντως είμαι των ζυμαρικών.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ρολο κοτοπουλου με πατατες στο φουρνο. Μουσακας. Αυτα ειναι τα δυο πρωτα. ΑΛΛΑ εκτος λιστας, συναγωνισμου κλπ ειναι η μαγειριτσα. Απλα. Βασικα θα μπορουσα να τρεφομαι μονο με αυτο εστω και ενδοφλεβιως ε. Οφφτοπικ, σε ποια ζωδια αρεσουν δηλαδη οι μπαμιες? Να ξερω να απορριπτω προσκληση για γευμα
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Αγκινάρες αλα πολίτα ή με αρακα ή συνδυασμος. Τόνος φιλετο με σπαράγγια. Ριζότο θαλασσινών. Μακαρόνια με σχεδόν οποιαδήποτε σάλτσα. Φασόλια γίναντες στο φούρνο σε σιγανη φωτιά με άπειρο φρέσκο ψωμι, τρουσάκια και πιπεριές. Σπανακοριζο με απειρο λεμόνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.