bathory1000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω ένα παλιό λάπτοπ και θέλω να το κάνω format. Δυστυχώς το dvd-rw του δεν λειτουργεί οπότε θέλω να εγκαταστήσω τα windows XP από USB Flashακι. Βρήκα στο internet αρκετούς τρόπους για να κάνω ένα bootable USB αλλά δυστυχώς έχω το εξής πρόβλημα. Πρώτα δοκίμασα να το κάνω με το USB_Multiboot_10 Αλλά όταν φτάνω στο σημείο να δώσω την τρίτη επιλογη να κάνει multiboot κτλ μου λέει ότι USB δεν είναι FAT ή NTFS ενώ το έχω κάνει διαμόρφωση πιο πριν Δοκίμασα με το WinToFlash δημιουργώ τελικά το USB μου αλλά όταν φτάσει στην επιλογή να διαλέξεις που θα γίνει εγκατάσταση δεν αναγνωρίζει τον σκληρό δίσκο αλλά μόνο το USB Δοκίμασα και με άλλο USB stick και με άλλα προγράμματα. Ενώ καταφέρνω και φτίαχνω το bootable USB δεν μπορεί να δει σκλήρό δίσκο. Να διευκρινίσω ότι αυτή την στιγμή λειτουργεί κανονικα το λάπτοπ με ΧP πάνω του άπλα έχει περάσει πάρα πολύς καιρός και θέλω να το κάνω format να ξεμποθκώσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας
TheELF Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Πέρνα τους driver (chipset και sata) μιας και τα xp δεν υποστηρίζουν sata από μόνα τους, μπορείς να το κάνεις αυτό με το nlite,τους περνάς στο αρχικό iso και κάνεις μετά το usb με το wintoflash. (εκτός και αν έχεις floppy sto laptop σου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.