Dafnousaki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, θέλω να κάνω κάποια αγορά απο το ebay.it, γίνεται και τι θα πρέπει να κάνω ??? Πρεπει να κάνω register στο ebay.com η στο ebay.it ευχαριστώ
panagath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Φίλε μου απ' ότι βλέπω μπορώ να κάνω login κανονικά στο ιταλικό ebay με το λογαριασμό μου του .com. Εγώ έχω κάνει κανονικά αγορές και από το ebay.co.uk οπότε φαντάζομαι ότι μπορείς κανονικά να ψωνίσεις από το Ιταλικό, αρκεί να έχεις λογαριασμό ebay [αν δεν έχεις, κάνε ένα register σε όποιο θες] και να ξέρεις ιταλικά για να καταλαβαίνεις τι θα αγοράσεις. Καλές αγορές.
cosmos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Αν έχεις έναν λογαριασμό σε κάποιο ebay (co.uk ,it , de κτλ) δεν χρειάζεται να κάνεις καινούριο.Συνεργάζονται και κάνεις login με τον ίδιο λογαριασμό σε όλα τα ebays Αν δεν έχεις λογαριασμό κάνε εγγραφή σε όποιο σε βολεύει (λόγω γλώσσας )και μπαίνεις σε όλα !Καλές αγορές
Dafnousaki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, θα το κοιτάξω
swiftech Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 κανε και copy το piece-item id Που θες και στο com και στο βρισκει
gatoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 το ίδιο ισχύει και για το amazon??έχω στο co.uk μπορώ να αγοράζω και απο το .com?
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 αμαζον.κομ θα χει και χρεωση εκτελωνισμου(το ιδιο το αμαζον χρεωνει τον εκτελωνισμο)
gatoulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 αμαζον.κομ θα χει και χρεωση εκτελωνισμου(το ιδιο το αμαζον χρεωνει τον εκτελωνισμο) αυτό ισχύει απο κάποιο ποσό και πάνω??γιατί θέλω ένα μπλουζάκι και έχει μόνο 12 $. μπορώ να δω το τελικό ποσό όπως στο .co.uk πατώντας το proceed to checkout.?
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 για το amazon.com ελεγα.στο co.uk δεν υπαρχει εκτελωνισμος ετσι και αλλιως. και στα 2 πριν την τελικη πληρωμη βλεπεις αν τα στελνουν ελλαδα και τις χρεωσεις
Porg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 για το amazon.com ελεγα.στο co.uk δεν υπαρχει εκτελωνισμος ετσι και αλλιως. και στα 2 πριν την τελικη πληρωμη βλεπεις αν τα στελνουν ελλαδα και τις χρεωσεις Απτο amazon.com ισχύει ότι αν ο εκτελωνισμός βγει ακριβότερος δεν πληρώνεις την διαφορά ενώ αν βγει λιγότερα, απόσα σε χρέωσαν για εκτελωνισμό, σου επιστρέφουν την διαφορά;
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 υποθετω πως αυτοι βαζουν τα νομιμα-σωστα εξοδα εκτελωνισμου οποτε κανονικα δεν πρεπει να βγει μεγαλυτερη τιμη στον εκτελωνισμο(δεν εχω διαβασει ποστ για αγορες απο το amazon.com,τωρα πλεον αγοραζουν απο το αγγλικο).ναι στα λιγοτερα σου δεινουν πισω την διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.