status Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμήτε. Έχω εδώ και κάμποσο καιρό την ιδέα για ένα τουρνουά και βρήκα επιτέλους έναν client που δουλεύει τέλεια με Wine. Ο client έχει απαίσιο AI αλλά έχει το feature (μισό να καμαρώσω το προφίσιενσι μου..) να μπορείς να σώσεις την παρτίδα που είναι σε εξέλιξη ή η οποία έχει τελειώσει. Επίσης μπορούν άλλοι χρήστες να συνδεθούν και να πάρουν μάτι, εεε να παρακολουθήσουν την παρτίδα. Κανονίστε λοιπόν κανένα ματσάκι να γουστάρουμε, ενημερώστε και εδώ τη ώρα θα παίξετε για όσους μπορούν να είναι παρόντες για να κάνουν κερκίδα. :Ρ Επίσης αν παίξετε κάνετε έναν κόπο και ανεβάστε το save αρχείο ώστε να το φορτώσουμε και να δούμε την παρτίδα κ εμείς (απαιτείται η εγκατάσταση του παραπάνω client) ή ανεβάστε κανένα screenshot. Επίσης βάζετε τα Usernames σας ώστε να ξέρουμε ποιον γιουχάρουμε εεε ποιοι παίζουν. ;ρ
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ποιος θελει να εχει την χαρα να τον νικησω ? Βαλτε μια φωνη αμα ειναι..
papajo_r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ανεβάστε το topic στο forum για τον προγραμματισμό να κάνετε ένα AI για σκάκι που να χρησιμοποιεί cloud computing θα χαρώ πολύ να παίξω εναντια στην επεξεργαστική ισχύ όλων των PC σας
status Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ποιος θελει να εχει την χαρα να τον νικησω ? Βαλτε μια φωνη αμα ειναι.. *Σπάζοντας τα άλατα στα δάκτυλα* Μετά τις 10:30 (περίπου) τι κάνεις; :Ρ
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 *Σπάζοντας τα άλατα στα δάκτυλα* Μετά τις 10:30 (περίπου) τι κάνεις; :Ρ Κανω ματ ; Δηλαδης να εγκαταστησω το μαραφετι να ειμαι ετοιμος ?
barca10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Και γω μέσα όποιος θέλει. Προειδοποιώ έχω ELO 1200
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 και γω μεσα. και στο mac os με wine μια χαρα τρεχει... οποιος θελει μπαινει room insomnia
barca10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 τώρα ναι. Είμαι ο Fotis. Πάντως το παιχνιδάκι το κέρδισα σε 7 κινήσεις
status Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Κανω ματ ; Δηλαδης να εγκαταστησω το μαραφετι να ειμαι ετοιμος ? Ναι ναι...επίσης να ξυριστούμε αμφότεροι γιατί ποτέ δεν ξέρεις.;ρ Και γω μέσα όποιος θέλει. Προειδοποιώ έχω ELO 1200 ELOς μαύρο να σε καταπιεί που ήρθες να μας το παίξεις νταής, αλήτη εεεε αλήτη;ρ Προτείνω να δημιουργείται τα rooms κάπως έτσι: Insomnia: όνομα λευκού - όνομα μαύρου (στα κανονισμένα.)
barca10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 ποιός θέλει να τον παίξω μία παρτίδα τώρα που έχω χρόνο;
status Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 ποιός θέλει να τον παίξω μία παρτίδα τώρα που έχω χρόνο; Έλα για ένα στα γρήγορα (θα χάσω το ξέρω;ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.