Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μα το Ivybridge δεν εχει βγει ακομη ... 2012 με το καλό... και δεν το εχω τοσο πιθανο για εμενα Intel>AMD 9 στις 10 φορες... ειδικα οταν φευγουμε απο τις μετρισεις και παμε σε real life καταστάσεις.. Εεεεεε ειδικα στις real life καταστασεις τοτε ειναι που δεν προκειται να το καταλαβεις.εκτος και εαν μετατρεπεις blueray ολη την μερα ολο τον μηνα.
Titanomaxos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μα το Ivybridge δεν εχει βγει ακομη ... 2012 με το καλό... και δεν το εχω τοσο πιθανο για εμενα Intel>AMD 9 στις 10 φορες... ειδικα οταν φευγουμε απο τις μετρισεις και παμε σε real life καταστάσεις.. Περιμενε απο την intel να σου βγαλει gpu... Πεθανε η ελπιδα της με την εισοδο της MS Μαρτιο 2012 εχουμε μονο Trinity οπότε το ivybridge θα πιει πάλι ηβη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Titanomaxe μιλάς για laptops ή desktops? γιατί όποιος χρειάζεται ισχυρή gpu σε desktop δεν πρόκειται να μείνει με τις On Die των CPU της Intel/AMD, θα πάρει discrete...οπότε είναι δώρον άδωρον να επαναλαμβάνεσαι για το πόσο "σκίζει" η gpu του Llano...
papajo_r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Εεεεεε ειδικα στις real life καταστασεις τοτε ειναι που δεν προκειται να το καταλαβεις.εκτος και εαν μετατρεπεις blueray ολη την μερα ολο τον μηνα. μα εκεί είναι η ουσία φιλε μου! (πέρα ότι και στα χαρτιά τα πάει μια χαρά η intel) αν είναι να πάρεις μια CPU που υπό ορισμένα test κάνει ρεκόρ αλλα στην καθημερινή δουλειά σου σε ταλαιπωρεί με καθυστερήσεις fatal error σε εφαρμογές κτλ.. τι να το κανεις? να περηφανεύεσαι για τα χαρτιά? Titanomaxe μιλάς για laptops ή desktops? γιατί όποιος χρειάζεται ισχυρή gpu σε desktop δεν πρόκειται να μείνει με τις On Die των CPU της Intel/AMD, θα πάρει discrete...οπότε είναι δώρον άδωρον να επαναλαμβάνεσαι για το πόσο "σκίζει" η gpu του Llano... παίζει τον ρολο του και στο desktop.. γιατί -φαντάζομαι όχι δραματικά- συνεργάζεται το fusion με τις κάρτες της ATI οποτε θα είναι κάποια παραπάνω FPS κτλ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 στη θεωρία ίσως, στην πράξη άγνωστο...
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ποιος επεξεργαστης σε ταλαιπωρεί με fatal error στις εφαρμογες?
papajo_r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ποιος επεξεργαστης σε ταλαιπωρεί με fatal error στις εφαρμογες? εμενα κανένας εγώ μονο intel inside Αλλα υπάρχουν κατα καιρούς θέματα με επεξεργαστές που βγάζει/έβγαζε η AMD από τους athlion μέχρι σήμερα..
Titanomaxos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 εμενα κανένας εγώ μονο intel inside Αλλα υπάρχουν κατα καιρούς θέματα με επεξεργαστές που βγάζει/έβγαζε η AMD από τους athlion μέχρι σήμερα.. http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM Oκ... απο φορματ πως τα πας ? ξερεις να κανεις ? απο DIRT 3 -> Despite packing a more efficient architecture and higher operating frequencies, the 2500K and 2600K processors were slower than the 920 and 750 processors. In fact, the Sandy Bridge-based parts were also slower than the Phenom II X4 980 and X6 1100T
Dosas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μου αρέσει που μπαίνουν τα intel fanboys στο thread και τραγουδάνε τα δικά τους. Ρε κορόϊδα, αν δεν υπήρχε η AMD ως ανταγωνισμός θα πληρώναμε 1000eu τους celerons. Κατά τα άλλα, συνεχίστε να τραγουδάτε, αν ο νεο-έλληνας δεν το ρίξει στο οπαδιλίκι δεν γίνεται.
parsifal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 εμενα κανένας εγώ μονο intel inside Αλλα υπάρχουν κατα καιρούς θέματα με επεξεργαστές που βγάζει/έβγαζε η AMD από τους athlion μέχρι σήμερα.. Errata που μπορούν να προκαλέσουν fatal errors σε κάποιες εφαρμογές εμφανίζονταν, εμφανίζονται και θα εμφανίζονται στους επεξεργαστές και των 2 εταιρειών και λύνονται με microcode updates που αυτές παρέχουν στους κατασκευαστές μητρικών για ενσωμάτωση στα BIOSes τους. Τρομοκρατείς άδικα όσους διαβάζουν το topic. Ελπίζω τουλάχιστον να το κάνεις άθελά σου, επειδή δε γνωρίζεις καλύτερα και όχι λόγω άλλης σκοπιμότητας (ιντελομέτοχος κλπ. ).
papajo_r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM Oκ... απο φορματ πως τα πας ? ξερεις να κανεις ? απο DIRT 3 -> Despite packing a more efficient architecture and higher operating frequencies, the 2500K and 2600K processors were slower than the 920 and 750 processors. In fact, the Sandy Bridge-based parts were also slower than the Phenom II X4 980 and X6 1100T Αυτό λέω και εγώ.. ΌΧΙ AΛΛΟ ΚAΡΒΟΥΝΟ!!! http://www.youtube.com/watch?v=yRn8ri9tKf8 Errata που μπορούν να προκαλέσουν fatal errors σε κάποιες εφαρμογές εμφανίζονταν, εμφανίζονται και θα εμφανίζονται στους επεξεργαστές και των 2 εταιρειών και λύνονται με microcode updates που αυτές παρέχουν στους κατασκευαστές μητρικών για ενσωμάτωση στα BIOSes τους. Τρομοκρατείς άδικα όσους διαβάζουν το topic. Ελπίζω τουλάχιστον να το κάνεις άθελά σου, επειδή δε γνωρίζεις καλύτερα και όχι λόγω άλλης σκοπιμότητας (ιντελομέτοχος κλπ. ). Εγώ μια χαρά ξέρω τι λέω εμπεριστατωμένα και από πολυετή πήρα (και μπίρα ) δεν φοβίζω κανέναν... σίγουρα έχει βγάλει κάποια dies καλά η amd αλλα intel είναι πάντα καλύτερη όπως και να το κάνουμε και τα fanboys ας συνεχίσουν να κάνουν ασύμμετρες συγκρίσεις να μπερδεύουν βούρτσες με.. και γενικά να καιροσκοπούν πάνω σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες/χαρακτηριστικά
Titanomaxos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ελπίζω τουλάχιστον να το κάνεις άθελά σου, επειδή δε γνωρίζεις καλύτερα και όχι λόγω άλλης σκοπιμότητας (ιντελομέτοχος κλπ. ). http://www.youtube.com/watch?v=RgdyKNqf4mg&feature=player_embedded Πολλα τα μπικικινια και πολλα τα αντιπαλα errata errors... Papajo δεν κοβεις τις papatzies
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Papajo ελπιζω να κατανοεις οτι μιλας με δεδομενα και "αποδειξεις" 10 ετων πριν, καθως και οτι 10 χρονια στην πληροφορικη ειναι ετη φωτος πριν, ετσι;
parsifal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yRn8ri9tKf8 Εγώ μια χαρά ξέρω τι λέω εμπεριστατωμένα και από πολυετή πήρα (και μπίρα ) δεν φοβίζω κανέναν... σίγουρα έχει βγάλει κάποια dies καλά η amd αλλα intel είναι πάντα καλύτερη όπως και να το κάνουμε και τα fanboys ας συνεχίσουν να κάνουν ασύμμετρες συγκρίσεις να μπερδεύουν βούρτσες με.. και γενικά να καιροσκοπούν πάνω σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες/χαρακτηριστικά Συγγνώμη, γενικολογίες και αερολογίες μου φαίνονται αυτά που γράφεις. Όσο για το βιντεάκι που παραθέτεις: είναι γνωστό για τη ζημιά που έκανε πριν πολλά χρόνια στο «όνομα» και την αξιοπιστία του Tom's Hardware, τα οποία ποτέ δεν ανέκαμψαν από τότε. Είμαι σίγουρος ότι οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου site το έχουν σκυλομετανοιώσει και αν μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω για να το αποσύρουν σαν να μην υπήρξε ποτέ, θα το έκαναν ασυζητητί. Δηλαδή, πόσο βλάκας μπορεί να είναι κανείς για να προσπαθήσει να τρομοκρατήσει τον κόσμο, περνώντας το μήνυμα ότι το σενάριο που «διαδραματίζεται» στο video (λειτουργία του επεξεργαστή αφαιρώντας την ψύκτρα, ενάντια στις οδηγίες του κατασκευαστή) είναι ρεαλιστικό ή έχει κάποια ουσιώδη σημασία...; Αλλά ακόμη και να είχε σημασία κάποτε, πλέον δεν έχει. Οι επεξεργαστές της AMD ενσωματώνουν εδώ και πολλά χρόνια overheating protection, οπότε το βιντεάκι είναι «να 'χαμε να λέγαμε» σενάριο...
papajo_r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Papajo ελπιζω να κατανοεις οτι μιλας με δεδομενα και "αποδειξεις" 10 ετων πριν, καθως και οτι 10 χρονια στην πληροφορικη ειναι ετη φωτος πριν, ετσι; Αν σταματούσατε να πιάνεστε από συγκεκριμένες λεπτομέρειες καλά θα ήταν. (ο ένας με την έκφραση "fatal errors" εσύ τώρα με το video.. φυσικά χιουμοριστική απάντηση ήταν στο reply του φίλου που μονο format ξέρει να κάνει και τίποτα άλλο και νόμιζε ότι το έπαιξε έξυπνος.. Αλλα πέρα από αυτό εγώ αναφέρθηκα γενικά στην amd από εποχές αθλιων οποτε πάλι και σαν πλακα να μην το δεις ήταν στα πλαίσια της δήλωσης μου Συγγνώμη, γενικολογίες και αερολογίες μου φαίνονται αυτά που γράφεις. Όσο για το βιντεάκι που παραθέτεις: είναι γνωστό για τη ζημιά που έκανε πριν πολλά χρόνια στο «όνομα» και την αξιοπιστία του Tom's Hardware. Είμαι σίγουρος ότι οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου site το έχουν σκυλομετανοιώσει και αν μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω για να το αποσύρουν σαν να μην υπήρξε ποτέ, θα το έκαναν ασυζητητί. Δηλαδή, πόσο βλάκας μπορεί να είναι κανείς για να προσπαθήσει να τρομοκρατήσει τον κόσμο, περνώντας το μήνυμα ότι το σενάριο που «διαδραματίζεται» στο video (λειτουργία του επεξεργαστή αφαιρώντας την ψύκτρα, ενάντια στις οδηγίες του κατασκευαστή) είναι ρεαλιστικό ή έχει κάποια ουσιώδη σημασία...; Μήπως τελικά εσύ έχεις μετοχές της AMD?? και επαναλαμβάνεις επίμονα σχόλια περί τρομοκρατίας από το πουθενά?? όπως είπα το video αποτελούσε χιουμοριστική απάντηση.. αλλα μιας και ρώτησες για το συγκεκριμένο θέμα.. άνετα θα μπορούσε να ανεβάσει θερμοκρασίες και να κολλήσει το game (όπως έκανε με παράθυρο σφάλματος στο video) μπορεί ο επεξεργαστής να μην καιγόταν.. το παιχνίδι όμως παπαλα και μπορεί και κανένα αρχείο του ... Αυτό θα μπορούσε να συμβεί πχ καλοκαίρι.. η σε OC επεξεργαστή η στην περίπτωση που δεν ακουμπούσε καλά η ψήκτρα.. εξυπνάδες αλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα